Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 243> |
Korisnik | ||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mari,5510 - malo sliči na neku Deutziu.
|
||
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
vjerojatno je neka od njih, hvala Muhlebergija
![]() |
||
![]() |
||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
|
Zna li netko što je to? ![]() |
||
![]() |
||
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
|
I ovaj
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
samiloti - ovaj drugi je Sedum Herbstfreude
|
||
![]() |
||
|
E baš sam taj cvijet jučer gledala ovdje na jednom postu ali u cvatu pa nisam shvatila da se radi o tom mom cvijetu. Jako mi je drago jer sam već mislila krenut u potragu za tom vrstom. Hvala na prepoznavanju moon
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
podsjeća me na artičoku |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Molim vas, da li znate što je ovo ?
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
Možda je, proguglala sam malo pa se i meni čini da bi mogla biti artičoka. Hvala na odgovoru.
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
prepoznaje li neko ovu penjačicu što mi je niknula u tegli s asarinom?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Natalija, izgleda mi kao divlja pavitina, kod mene niču iz dva korijena u vrtu, teško je iskorijeniti.
|
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
njuska ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
|
Pozdrav !
Izraslo na balkonu i podsjeća me na kantarion. Molio bih Vaše mišljenje. Ako nije, neću raditi ulje da mi ne bi izrasla gljiva leđima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala !
|
||
![]() |
||
|
nisa hvala ti ![]() i kod mene ima divlje pavitine, ali ima drugačiji list - glatki, sitniji... no, sigurna sam da i njih može biti više vrsta |
||
![]() |
||
|
Molim Vas za pomoć u prepoznavanju
Ne znam za ljubičasto a za ono žuto u pozadini isto nisam sigurna da li je to coreopsis
![]() |
||
![]() |
||
|
Ni za ovo ljubičasto dugo, nisam sigurno da li je to trava ili neki cvijet
http://s1364.photobucket.com/user/samiloti/media/2%20album/17072013/P7170060_zps6f7ebecc.jpg. -
![]() |
||
![]() |
||
|
I još ova
![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Samiloti ovo trece je Astilba ,mada tu ima i jos neki listova sto me zbunjuju,ti sto imaju 7 nazubljenih listica nisu od Astilbe.Mada mozda i gresim javice se neko ko bolje poznaje
![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Milice,ovo je Abelmoschus manilot-Zuti hibiskus....draga Acer69 je i moj identifikovala
![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Hvala puno na prepoznvanju
![]() |
||
![]() |
||
|
Evo još dvije slike
http://i1364.photobucket.com/albums/r723/samiloti/P5031027_zps8e84872b.jpg ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |