enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 179180181182183 221> |
Korisnik | ||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo pazi na njeno širenje dosta je agresivna |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve je jako lijepo posebno sukulenti, počela sam ih sakupljati iako ne znam ništa o njima.
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tako je to na forumu se zaraziš brzo, nisam ih ni ja imala a ni znala puno o njima dok se nisam registrirala a sad me već hvata panika kuda sa svima preko zime |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Graničica ne samo da je neumorna nego se može pohvaliti lijepom žutom bojom.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ja sam medju vama..i ja sam poludil aza sukulentima...al imam prostora po sobama da ih smjestim...napravila sam i klupcice samo jos da ih popunim...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Endošla sam opet pogledati cikasicu
stvarno je divna! Zlatnicu sam imala i ja ali se "razmahala"ko da je cijeli vrt samo za nju..
|
||
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijepih slika ima još kod tebe za vidjeti. Za cikasicu je svaki komentar suvišan, a sukulent-manija se izgleda širi nekontrolirano, Tvoji su stvarno prelijepi. Banana ti je ogromna, jel ju unosiš ili štitiš vani ? Ja sam imala nekoliko godina, bila je velika i bilo mi je zbilja teško vaditi ju svaku jesen i unositi unutra jer nije ona nimalo lagana.
|
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
graničica imam 4 boje ali ova je najbolja , cvjeta cijelo vrijeme a kao što kažeš i lijepe je boje |
||
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
samo ih nemoj previše zalijevati , te klupčice ćemo popuniti zajedničkim snagama |
||
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=rajski vrtovi]Prelijepih slika ima još kod tebe za vidjeti. Za cikasicu je svaki komentar suvišan, a sukulent-manija se izgleda širi nekontrolirano, Tvoji su stvarno prelijepi. Banana ti je ogromna, jel ju unosiš ili štitiš vani ? Ja sam imala nekoliko godina, bila je velika i bilo mi je zbilja teško vaditi ju svaku jesen i unositi un
bananu sam dobila od jedne drage forumašice predprošle jeseni, prvu zimu mi je bila unutra međutim prošlo proljeće sam ju posadila u zemlju i toliko je narasla da nije bilo šanse da ju vadim ali sam si jednu mladu unijela za svaki slučaj, prezimile obadvije sad ću isto napraviti samo što sad imam ovu veliku i jednu manju u zemlji i oko njih mladica pa ako si zainteresirana |
||
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
"Svi za jednog, jedan za sve"
|
||
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja sam opet malo prosetala . . . . . . . . .
|
||
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prošetala i uživala
|
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nona nakon dužeg vremena evo i mene, nadoknađujem zaostatke, ljeto je moje doba "zimskog sna" ili bolje rečeno "dalmatinske fijake" Uživala sam u skitanju po tvom vrtu
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo me vraća u neka druga vremena...lijepo je to čuti
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nonice, gdje su nove slikice, sigurno još nešto cvijeta a o sukulentima da ne govorim
|
||
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ostavljam trag u šetnji, pokušala sam staviti sliku banane ali ne uspijevam .Slika je predivna
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja isto šetam i čekam..
kad će koja nova sličica?
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drage moje još ništa od slika, prvo mi crkao fotić pa naručim tablet koji sam vratila tcom-u jer su me preveslali naime nudili po 199,00 kn a na rč naplatili preko 500,00 ionako slike nisu bile dobre, dok si nekupim novi fotić slikala mm mobitelom pa nemogu prebaciti na komp. pa skužim da treba skinuti program pa mi pun hard disk, danas se nadam da će mi sin kupiti veći, pa dok ga ugradi...a vrijeme dosta dobro i većina biljaka mi još vani , uglavnom bit će slika ne odustajem ja tako lako do tada vas sve
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 179180181182183 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |