Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 203> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je, a hortenzija je stvarno posebna ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nikad nebih rekla da je to hortenzija.baš je krasna
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ovo je prava zelena oaza mira prepuna cvetnog sarenila,rado bih se negde sakrila u debeloj hladovini...Korijenko prelepo ti je.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hortenzija ti je stvarno "the best of", prava curica, lijepa roza. Moja je više bledunjava i nije tak bogata cvijetom, kraj zime ih je uništil. Nadam se i kavici u kolovozu, bilo pod brajdom ili u loži, svud je super.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I meni je predivna tvoja "the best of" hortenzija. Nisam shvatila jel ti ona bila plava ili neka druga. Ja sam imala klasičnu roza hortenziju pa probala "recept" za farbanje u plavo. Zakopala sam oko nje stare čavle i moja roza hortenzija je postala plava i takva je ostala do današnjeg dana. Nekak mi je neprirodna ta plava boja ali je ne mogu promijeniti natrag u roza.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
hvala vam cure što svratite
![]() Carol..... veselim se kavici i druženju ![]() Ana.........ova "križanka" kako ju ja zovem je od uvijek te boje a jedna druga najmanja koju imam, dobila sam ju potpuno plave velike lopte , druge godine kad sam ju stavila u zemlju procvala je roza i puno manje lopte. E.... nju bi htjela vratiti u plavo. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Predivan I ljetnji ugodaj,sve - od ukrasnih trava do kamena(znas kako smo mi Hercegovci ponosni I vezeni za kamen) Krasno draga |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
halo Klaudija..... znam ja što ti voliš
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Bijeli vrt ti se lijepo razrastao, čekam još slika. Lijepa je tvoja hacijenda i ljeti i zimi!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jutros sam se prošetala po tvojoj prekrasnoj haciendi,pomirisala cvijeće,poluknula kaktuse i sjela na klupu da uživam u miru tvog vrta.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bez obzira na godišnje doba tvoj vrt je uvjek jednako lijep i raskošan.
Šta je s Pedrom, već dugo nam ga nisi pokazala!!! |
|
![]() |
|
Evo me.......pozdravljam "šetače", one koji se jave i oni koji se prošuljaju
![]() Tikvić......obećajem da će u sljedećem fotosešnu biti siguno i Pedro, a sad javljanje iz bijelog vrta,sve cvate punom parom.... "Anabella" ![]() i ona koja je to morala biti, pod tim je nazivom kupljena ali tko je u stvarnosti - ne znam ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |