Ljiljani - Lilium |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 64> |
Korisnik | |
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce hvala...jedav čekam da ih posijem
Morana kolko god se Tebi činio običan,prekrasan Ti je.Ja nažalost ne znam koja je to vrsta al sigurna sam da će neko drugi znati.Valjda ćemo preživjet prirodne ljepote u svakom slučaju |
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea nadam se da će i to uskoro biti,a kako si me zarazila ti i ostali članovi da ću i sam posaditi sebi nekoliko ljiljana.
Morena mislim da i nije bitno toliko kako se zovu jer svi oni imaju neko kraljevsko ime tako da se netreba mućiti oko imena tih ljepotana. |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja osobno volim znati sto imam i sto sam posadila al Morana nije bitno ako ne znas.Prekrasan je i poseban u svakom slucaju.Jako mi se svidja...Dmirce sigurno se neces razocarati,ljiljani su prekrasno cvijece i meni su jako posebni.Koja god boja,svi su posebni na svoj nacin
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E znam da neču jer sam ih već imao pa sam prestao da ih gajim,ali ponovno ću početi pa makar jedan.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako se i počinje...ja sam isto počela sa jednim.Ćovjek kad ima malo volje može sve.Bez brige,samo treba početi i ako treba pomoć tu smo svi..
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok i anaida, jel to baš tako crvena boja? predivni su
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam neki taj čudan običaj da volim znati takve stvari... hvala curke na komplimentima, prenijet ću mu ih, ali i zatajiti kako izgledaju oni od otok i anaide
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morana reci Ti njemu da je svak poseban na svoj način
e sad jel crven, žut ili bijeli nebitno.Svi su prekrasni..
Što se tiče Tvog "čudnog običaja" i ja ga imam...i ja volim znati takve stvari jer kad nekaj volim zanima me sve u vezi toga.. |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš ljepo u sljedečoj sezoni svi gajimo ljiljane baš ste mi dale volju za njima.Posadim ih kraj ciklama nek se druže pa će još bolje cvasti jer će se takmičiti ko će biti ljepši,a uz to i klivija koju imam.baš će biti ljepa kombinacija cvjetajučeg bilja.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce samo naprijed ja Vam javim kad mi sjeme sazrije jel kaj uspijelo
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa naravno to i čekamo
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa iako je najobičniji svejedno je ljep,a osim toga ima i divan miris.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica7 divan je.Obožavam ovakve čisto bijele.Baš je poseban.Gdje Si uzela ovakvog čisto bijelog,ja ih rijetko kad vidim u cvjećarnama,skoro nikad?Uzela bi si jednog ovakvog na jesen...zbilja je poseban
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, to je ljiljan naših baka, ovaj sam dobila od prijateljice a ona je od tko zna koga. To kod nas u Slavoniji nije rijetka biljka, toga ima.Moj je još u razvoju.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se kako ima smještene cvijetove na stabljici i kak ih puno ima.Sve boje su ljepe ali ova čisto bijela je posebna.Djeluje čisto i nevino, bijeli ljiljan i je simbol nevinosti.Super je
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon tamno crvenih evo i krem ljlijana kod mene..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida i ovi su prekrasni,baš mi izgledaju neobično...
Malo da promjenimo boje super su sviđa mi se kolko pupova imaju
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |