Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 56> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme koji divan flox
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
da divan,ali i zagreb ne zaostaje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Floramye, već par puta pokušavam napisati kako mi je kod tebe sve prekrasno ali me uvijek nešto omete, pa idem opet iz početka pregledavati, pa sam na kraju na dobitku jer mi je sve toliko lijepo a osobiti hemerokalisi.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
predivno kao i uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Sve je zaista lepo ali zbog tebe cu prosiriti broj Hemerokalisa
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Volim prošetati ovuda.... lijepo je biti u tvom vrtu, makar i ovako virtualno.
Draga moja, vjerujem da si beskrajno ponosna na ovu ljepotu u kojoj uživaš svaki dan.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne slike cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
ja obožavam hoste ali svako ljeto napadnu ih puževi, pa se počnu sušiti...što da radim da su tako zdrave kao tvoje
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Iako nema novih slikica nadam se da vrijedno slikaš
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasne su.meni su proljetos nikle samo 2.sad sam ponovila gradivo pa ćemo vidjeti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opet ja u obilasku tvog vrta i opet kazem predivno! Lastin rep na cvijetu je predivan
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sve je predivno ali i mene je odusevila bijela gaura..moja mi se nije sviđala jer se bila rasirila i polegla po zemlji ali kad sam je svezala bas je bila predivna ,ali nije imala tako puno cvjetova kao tvoja
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila i uzivala ali tebe nesto bas nema...pocasti nas nekom slikom....
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Korijenko, Ajama, Smail, Josipa, Leona31, Dadinica, Moon, Mimi46, Nisa, Mari5510, Miska, Kamenjar...... svima veliki, veliki
![]() ![]() Malo sam zapostavila svoju temu, vrijeme je godišnjih odmora, a u mom slučaju i dodatnih obveza (moram reći neočekivanih) pa sam rjeđe ovdje. Kod mene je sezona već završila, čak i prije g.o.! Baš mi je žao, sve mi je suho, jedva sam našla nešto za slikanje (mama me čudno gledala kada je vidjela da nosim fotoaparat), a ponešto sam i propustila dok sam bila na godišnjem. Čini se da negdje radim grešku, iako mi mama zaljeva svaki dan već je sve suho i ružno izgleda. Nešto sam malo poslikala, gredica u sjeni se najbolje drži pa evo malo slikica... Hosta Halcyon Ligularia dentata Desdemona Rudbeckia |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve ti je prekrasno ! Nemam sto izdvojiti !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |