Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 77> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bože, kod nas još snijega iza svakog ćoška, a kod tebe sve propupalo. Drago mi je da ti je kaktusnjak izdržao sve nevere
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
... i meni je drago. Kako bi bilo dobro da svi imamo takvu blagodat od klime. Ono što su trebali biti tulipani, pa ispali muskari, nisu ni jedno ni drugo, zar to nisu narcise?
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
lanatana ,hvala na posjeti ..istina bugicu sam sklonila bila jer je mlada jos
natalija ![]() ![]() saro izdržo je ,tek kad je pao snijeg i poledilo sjetila sam se pa sam umotala velike u dekice ![]() bb nisu narcisi,njih nemam u vrtu ,tu sam sadila muscari,ukrasni luk i (nemogu se sjetit imena neke sitne male lukovice ) slican naziv kao anemone .... |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
kaktusi su za poželjeti, bugica ti super izgleda, kao da nije zimovala |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Kaktusnjak je za svaku pohvalu, a nedoumice oko niknulih biljčica razriješit će se uskoro, čim još malo porastu ili procvjetaju.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
jos malo i bit ce pravo proljece u tvom vrtu
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
ma tvoj vrt kao da je preskočio zimu,predivno zaista
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
ovo ti je baš lijepa kombinacija |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
|
Kamenjar super je kod tebe, bodljikavci uzivaju!!!
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
hvala vam na posjeti,kamenjar je stvarno dobro proso ovu zimu ,mislim da su sad moji kaktusi bas testirani na minuse ...kiki ko samo dođite sto god ti se svidi uzet ces ,sedumica cu ove god posadit što vise ,jer su lijepa dekoracija u kaktus gartenu
|
||
Vir |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Je li ovaj atraktivni tamni ljepotan (sedumica) sedum burrito koji ovakvu boju dobiva zimi?
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
|
nije lucy to burito,neznam kako se zove,po ljeti je zeleni a sad u zimu mi je pocrvenio...
|
||
Vir |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Sad se secem ponovo vrtom ,nemogu mu se nadiviti,jos kad znam da je to na Viru.Jel znas mozda imena kaktusa kojih si mi poslala ...
|
||
![]() |
||
|
irenaidani hvala na posjeti
cvjetomanijak stvarno neznam ,taj dan sam par paketica poslala i zaboravila sam sta je u kojem..al po sliki sto sam vidla kod tebe,3 vrste su opuntije i echinopsis ..vidis kako je svijet mali,ako bog da ovo ljeto cemo ja i ti cvjetomanijak popit kavu kod mene |
||
Vir |
||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
hehehe da ,da ..veselim se setnjom tvojim vrtom ..
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Svratila sam opet malo uživati u kaktus vrtu i razveselila se kad sam vidla da su svi kaktusi prkosili zimi. Izvrsno, možemo uživati u njegovoj ljepoti.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Znači nije bilo štete nasreću!! Kako ih je lijepo vidjet kad se bude iz zimskog sna.
![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |