Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 77>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 19:20
Bože, kod nas još snijega iza svakog ćoška, a kod tebe sve propupalo. Drago mi je da ti je kaktusnjak izdržao sve nevereSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 20:21
... i meni je drago. Kako bi bilo dobro da svi imamo takvu blagodat od klime. Ono što su trebali biti tulipani, pa ispali muskari, nisu ni jedno ni drugo, zar to nisu narcise?
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 21:04
lanatana ,hvala na posjeti ..istina bugicu sam sklonila bila jer je mlada jos
natalija LOLnemoj kaznjavat mijenjat cu naziv teme LOL
saro izdržo je ,tek kad je pao snijeg i poledilo sjetila sam se pa sam umotala velike u dekice Smile
bb nisu narcisi,njih nemam u vrtu ,tu sam sadila muscari,ukrasni luk i (nemogu se sjetit imena neke sitne male lukovice ) slican naziv kao anemone ....
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 22:55

kaktusi su za poželjeti, bugica ti super izgleda, kao da nije zimovala

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 23:52
Kaktusnjak je za svaku pohvalu, a nedoumice oko niknulih biljčica razriješit će se uskoro, čim još malo porastu ili procvjetaju.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 11:30
jos malo i bit ce pravo proljece u tvom vrtu
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 19:48
ma tvoj vrt kao da je preskočio zimu,predivno zaista
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 20:44
Heart  jedva cekam da se sve zazeleni i rascvjeta!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:27
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

Jedva čekam da se skupimo i zapalimo do tebe.Pripremi mi pelcerić ovog crvenog slatkića.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 11:21
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

Jedva čekam da se skupimo i zapalimo do tebe.Pripremi mi pelcerić ovog crvenog slatkića.

ovo ti je baš lijepa kombinacija
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 11:27
Kamenjar super je kod tebe, bodljikavci uzivaju!!!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 13:10
hvala vam na posjeti,kamenjar je stvarno dobro proso ovu zimu ,mislim da su sad moji kaktusi bas testirani na minuse ...kiki ko samo dođite sto god ti se svidi uzet ces ,sedumica cu ove god posadit što vise ,jer su lijepa dekoracija u kaktus gartenu 

Vir
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 22:30
Je li ovaj atraktivni tamni ljepotan (sedumica) sedum burrito koji ovakvu boju dobiva zimi?
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 22:35
nije lucy to burito,neznam kako se zove,po ljeti je zeleni a sad u zimu mi je pocrvenio...

Vir
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 22:46
Thumbs%20Upjakoooo lijepo!!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 08:44
Sad se secem ponovo vrtom ,nemogu mu se nadiviti,jos kad znam da je to na Viru.Jel znas mozda imena kaktusa kojih si mi poslala ...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 17:01
irenaidani hvala na posjeti
cvjetomanijak stvarno neznam ,taj dan sam par paketica poslala i zaboravila sam sta je u kojem..al po sliki sto sam vidla kod tebe,3 vrste su opuntije i echinopsis ..vidis kako je svijet mali,ako bog da ovo ljeto cemo ja i ti cvjetomanijak popit kavu kod mene

Vir
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 17:21
hehehe da ,da ..veselim se setnjom tvojim vrtom ..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 22:01
Svratila sam opet malo uživati u kaktus vrtu i razveselila se kad sam vidla da su svi kaktusi prkosili zimi. Izvrsno, možemo uživati u njegovoj ljepoti. 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 17:53
Znači nije bilo štete nasreću!! Kako ih je lijepo vidjet kad se bude iz zimskog sna.Big%20smile
Neka se sve zeleni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.