Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikove none povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikove none povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 15:28

ž

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 16:58
Lijep ti je povrtnjak.... Kiša je godila pa sve lijepo raste.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 17:13
milica7 Hugje sad je stvarno lijep, sve sm okopala i lijepo raste samo da su temperature niže, opet nije dobro Wink ali šta možemo , samo se nadati da će biti bolje
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 09:06
Draga nona, vrt ti je prekrasan, sve po špagi, lijepo napreduje, vidim krompir ogrnut i cvate, još malo i bit će ponešto i za papanje, mahune cvatu, baš su lijepo porasle, a cvijetići sa strane krase sve zajedno, a  i ljepše je raditi uz cvijeće.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 12:04
Prekrasan povrtnjak, veeeelik i jako uredan!smile55
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 08:48
Smail, desert rose Hugdobro došle u moj povrtnjak, evo ima već ponešto i za papati

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 09:32
Draga nona, ne smiješ nas pustiti u svoj povrtnjak sve ti budemo popapale hehehe. Super ti izgleda paprika, ovo je sigurno crvena babura. Tikvice su mi omiljena hrana ljeti. Ja na paradajzu potrgam doljnje listove da dobiju više sunca pa prije zore.smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2013 u 09:07
draga moja Smail samo vi meni dođite ima kod mene svega viška ova godina je dobra u odnosu na prošlu , kiše puno pa sve buja a naročito korov, da ono je crvena babura i ajvarka mi je dobra, što se tiće paradajza kidamo i mm i ja i zaperke i donje listove ali toliko sam ga posadila da ne stignemo, bila sam par dana na selu svaki dan kuhala pekmez od kajsija djeca ga obožavaju pa mi žao da kajsije propadnu, napravila još jednu turu soka od mente i prije polaska htjela malo poslikat al crkla baterija Angry ali nadonadit ću ja to Wink tebi i svima koji navrate smile79
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 08:39

Draga Nona, ono što veliš naradila se, ti moraš voditi brigu o dva kućanstva pa ti je sve uredno, ja koja sam svaki dan oko vrta, kad god zađem na gredice uvijek se naradim jer svaki dan nešto novo treba napraviti, a vrt mi je upola manji od tvog, a ipak kada čovjek voli  nije teško što se naradi, zar ne.smile79

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 23:08
Povrtnjak ti je uzoran ko i uvijek, okopan, oplijevljen i bogat plodovima Clap. A za marelice sam ti zavidna jer tu kod mene je teška glinena zemlja pa ne uspijevaju. Posadila sam u dva navrata voćkice, prije toga su sadili tata i susjed, ali nakon dvije-tri godine marelice dobiju rak i uginu. Baš mi je žao jer ih jako volim.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:21
Smail i anabistrica HugAna žao bi je zbog marelica, mi ih imamo 9 mlade su još neke i ne rode ali imamo dovoljno za pojest, podjelit prijateljima i napravila sam 15l pekmeza
jutros rano me mm došao zvat da poslikam ptice u povrtnjaku

razlog tolikom broju je polje suncokreta iza našeg povrtnjaka

pogled iz mog vrta na to polje se nemože opisati riječima, to se mora doživjeti

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:33
sinoć sam ubrala prvi zreli paradajz, volovsko srce

papriku isto jedemo

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 13:38
Prekrasan ti je povrtnjak, a i voćnjak...Prava si vrijednica, treba sve to sređivatiClapClapClap. Ja ti isto zavidim na kajsijama. Obožavam ih, a naročito pekmez. Na jednoj mojoj bilo je 8 plodova, a na drugoj ništa. Morati ću malo pronjuškati što im treba napraviti da imaju uroda...WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 21:49
hvala draga jagoda uživamo u plodovima svog rada , jutros sam oko dva sata provela u povrtnjaku ali rezultati su vidljivi, lako je napraviti ručak kad ubereš svježe, nešpricano, mislim da to nema cijene

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 21:56
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 22:01
Draga Nona, drago mi je da se polako preseljavaš i da ćeš svaki dan biti na svom imanju, vjerujem da se raduješ tom prelasku, vrt ti je sada prekrasan imaš svega što kuharici treba, a sada kada ćeš stalno biti prisutna  u vrtu sve će biti još bolje.smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2013 u 10:26
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Nona, drago mi je da se polako preseljavaš i da ćeš svaki dan biti na svom imanju, vjerujem da se raduješ tom prelasku, vrt ti je sada prekrasan imaš svega što kuharici treba, a sada kada ćeš stalno biti prisutna  u vrtu sve će biti još bolje.smile79

samo da bar malo kiše bude , već nam je dosadilo zaljevanjesmile113
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 16:24
ove godine imam toliko datura da ih ima i u redu paprika

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 16:26
još malo i pravimo ajvar

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 16:41
Samo treba još kiša i onda sve je tu..... Lijepo je ubrati iz svoga vrta.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.