Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 22:20
Ovo je moj stolisnik, kao da je u dvije boje ili mi se to cini, mozda ce kasnije biti sav jednak......

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 22:18
ajoj draga,predivne su ti slike,imaš prekrasno cvijeće i dobar fotić....ja se patim mobitelom,al nije to -to.....prekrasno ti je sve...i mala korni....
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 22:13
Anaida smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 17:22
Monny, zaista su lijepe biljkice.
uživaj sa TM-om!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:54
....moj dragi mak mi je podario samo jedan cvijet prije nego sam otisla (inace su jako lijepi jednostavni ali satirani, prosarani....) bas mi je zao sto ga necu dalje moci slikati Cry

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:49
Dalje nastavljam sa cvijecem od proslog tjedna do jucer.....

AKO NETKO ZNA IME OVOG CVIJETA NEKA MI NAPISE (voljela bih ga znati ;))

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:44
smile227
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:28
.... za pocetak evo kornija ;)

ne znam (ne vjerujem) da cu zateci kornija doma dok se vratim pa eto neka ga imam za uspomenu Smile
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 16:24
Zbogom cvjetici moji, pozdrav Rijeci (opet pocinju moji dugi dan.....bez vrta i povrtnjaka.....cvijeca i zivotinja.....)

Sad imam vremena za stavljanje nakupljenih slika prije nego sam otisla....
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 01:26
. . . evo samo nekoliko prije spavanja . . .

prvi cvjetic cinije ;)

santolina mi jos nikada nije cvijetala (stara 2.godine) Question

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 00:39
uff ja sam danas mislila staviti (joj pa prosla je ponoc ;) josss slikica ali su me moji trebali pa sam sada tek dosla i samo malo htjela vidjeti nekoliko cvjetica za laku noc - jer vasi me vrtovi uvode u san Embarrassed
a vi tako lijepo prosetali po mom vrticu... *H*V*A*L*A* smile79
panda zabiljezeno nema problema samo nisam sigurna da znam koji je to cvijetic (mozda ga ja drugacije zovem pa mi samo ponovi slikicu ;))) mislim da je lupinusQuestion

Franjica hvala na savjetima za kornija ;)

moon ljiljan je upravo taj - starinski, opojnog mirisa ;)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 23:11
Prekrasno cvijeće, bijeli ljiljan je divan, jel' to onaj starinski opojnog mirisa?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 22:30
smile57
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 19:10
Prekrasna fontanica a žabica u jezercu natječe se u ljepoti sa lopočem...uživanje je bilo prošetati tvojim rajem.
Moja susjeda ima Kornija već deset godina (U Zagrebu), uredno živi preko godine na vrtu, brsti jagode i paradajze, dobije malo dohrane u vidu listova zelenjava,  pred zimu se sam zakopa u zemlju i kad dobrano otopli izađe opet ganjati svoju gazdaricu po dvorištu, odaziva se na dozivanje a nikakve brige s njim.. samo uživanje!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 18:53
monny prekrasno .... mogu li se biljezit za sjeme zute vucike smile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 18:05
Pravi rasplesani vrtsmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 16:04
ovi skulenti su mi mrak!Clap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 15:57
...a evo i ovih slatkica...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 15:39
Evo moje bugice... ne znam kako da postignem da mi se razgrana a ne ovako da bude jedna gola stabljika - grancica :((

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 15:38
Evo proslog tjedna.....

Jedan turkic (samo takvog imam i cekam da se prosiri...)

nocurak pored panja (imam ga na vise mjesta...)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.