Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh kod tebe još uvijek zima...ma nemoj plakati doći će i tebi proljeće
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne slike,i cini mi se da kod tebe ima vise snjega nego kod mene...kod mene se topi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šuljam se sa metlom i čistim ti snjeg, zovem proljeće Amarilis ti je famozan !!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Smrcko - bit će još snijega kod nas, prerano je za radove koje bi ti htjela obavljati
![]() Moon - čini mi se da ću i prije proljeća krenut u vrtne radove, vidiš da nam Lora nešto prijeti... ![]() Gioiaa - kod mene na mjestima ima snijega, a na mjestima je bljuzga (u ovih par sunčanih dana dosta se toga otopilo) ![]() Korijenko - hvala na prizivanju proljeća u moje krajeve, molim te nastavi i dalje.. ![]() S obzirom da se Antoniji i Mari sviđaju snježne slike, evo vam cure još jedne današnje... ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako dobra slika!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ova zadnja slika je zaista fora
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čitam na postovima da svi zbrajate štete u vrtu. Kod mene je još prerano za to, no svejedno ću staviti par slikica da vidite da su neke biljke u lošem stanju. Možda se oporave.
- rododendron (tek lani kupljen, nisam ni znala da li može prezimiti) ![]() - Heuchera sanguinea 'Leuchtkäfer' ![]() - na sajmu sam lani u proljeće kupila maćuhicu trajnicu (vidjet ćemo da li je to baš tako) ![]() - lychnis coronaria ![]() - mislim da je ovo ukrasna sorta mravinca (Origanum 'Rosenkuppel') ![]() - i na kraju lijepo iznenađenje, vrijesak koji je prezimio i koji cvate još od prosinca. Još uvijek je mali ali narasti će, baš me veseli... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moje drage gošće odoše iz vrta prije nego sam ih spazila.
Lora i MiraK ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepo cvijeće,a ovaj cvjetak što viri iz snijega je kandidat za sliku dana. izgleda da se ipak tvoje biljkice dobro bore sa zimom
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa je slika čuvarkuće u snijegu!
mogu ti reći da je dosta cvjeća prezimilo snijeg i led! ja mislim, a to i želim da je zimi kraj! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš je divno cvijeće!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni se dopala slika čuvarkuće u snijegu,imaš pravo Nataly,još je rano zbrajati štete u vrtu zimi nažalost još nije kraj iako su vjesnici proljeća tu.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ali suncem obasjan gorski vrt, vrlo brzo će zazelenjeti
![]() vrijesak je zbilja izdržljiv ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja zelim da je zimi kraj,i da se sto prije vrt zasareni
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
vrijesak mi je draga biljka, oko moje vik ga ima puno samoniklog
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nataly slike su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly, nadam se da će biti puno preživjelih biljaka u tvojem vrtiću.. Kod mene ovih dana sunčano, toplo, ugodno... Visibabe svuda oko nas a meteorolozi nikako da se po pitanju dugoročne prognoze dogovore... Malo najvljuju kišu, malo snijeg, malo sunce i temperature do 10 celzijevaca.. Ostaje nam da vidimo dal nam stiže proljeće ili zima samo malo miruje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kod tebe kao i kod mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sarajka - moje biljke imaju težak zadatak, nije lako prebroditi zimu u Gorskom vrtu. A niti u Sarajevskom, zar ne?
![]() Antonija i Gioiaa - hvala na željama, ali nije još kraj ovoj zimi kod mene ![]() mačak - hvala na posjeti ![]() mali kaktus i Anaida - kod mene je danas procvala prva visibaba pa se veselim da se imam i ja čime pohvaliti te da razbijem snježnu monotoniju kod mene ![]() Mari i Hamara - vrijesak je stvarno zanimljiv, oko njega snijeg a on cvjeta.. ![]() baka - hvala, pokušavam staviti poneku sliku koja bi vam možda bila interesantna (vjerovatno bi bilo zanimljivije da sam temu otvorila u proljeće, ali što je tu je...) ![]() enrikova nona - hvala na posjeti ![]() Lijepi pozdrav svima šaljem sa prvom procvalom visibabom (Galanthus) u Gorskom vrtu (ova visibaba je na jednoj strani zaštićena zidom pa je zato valjda i procvala) ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Visibaba uvijek izmami osmjeh nakon hude zime. Zimska idila je super, ali najviše me se dojmio amarilis.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |