Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno si se potrudila, svaka čast
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
svojim vlastitim očima ne vjerujem šta vidim.pa ti si čudo.fantazija
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Sjenilo je zbilja sve zasjenilo
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ajoj, koje sjenilo. Stvarno si se potrudila. Veliki zahvat ali jako dobro si to odradila ( a gdje je koja faldica )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sad je gotovo, sve sam stavila.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajmeeeee....(prvo oprosti što upadam dok si stavljala slike - nisam znala da ima više toga)....ovo je zaista bajkovito!
Nadam se da više nema slika i da ne upadam opet!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, imala sam dosta posla. Prvo sam ju dva puta farbala s bež bojom, onda sam lijepila salvete, zatim sam bojala oko salveta (na to sam potrošila najviše vremena ali sam u tome i najviše uživala). Zatim sam rubove prebojala svjetlom patinom i onda lakirala. Lampa je ogromna pa je svaka faza trajala i trajala. I muža sam upregnula za farbanje jer su me zabolile ruke. Šteta što ga nisam uslikala dok je to radio pa da i njega objavim. Inače, na lampi je Venecija, Pariz, Berlin i Beč. Vlasnica lampe jako voli putovati pa sam zato izabrala takve motive.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicam makeover,cudo si napravila,prekrasan izbor motiva a mogu misliti kako ce figurati kad postavis na postolje..cestitam Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
wooooow.....transformacija je genijalna!!!!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klara, bila sam u Podravini preko blagdana. Hvala na čestitkama te također, tebi i ostalim forumašicama želim isti sve najbolje za Uskrs.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
super su mi jajca
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove s maslinama su mi baš ![]() moje će valjda bit gotove na uskršnji ponedjeljak... ![]() ![]() ![]() prve sam napravila poslije Božića i zaboravila na njih... sinoć sam tek krenula raditi ostale... a sottile... na teoriji sam skoro pa doktorirala, al u praksi mi stalno šteka... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj 2k medium, kako mi se čini podnosi sve lakove. Ne shvaćam s čim imaš problema sa sottileom, sve se jednako nanosi kao i s mediumom samo se puno duže suši, odnosno stepu 2 treba 12-24 sata da se lijepo raspuca. Razlika je jedino što se u njega ne može utrljati sjenilo jer su pukotine preuske, ja u njega uvijek utrljavam uljanu boju.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |