Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna tacna,sve se lijepo uklopilo...svidja mi se i prostirka,bas su slatki cvjetici
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - instalacija s jagodama je super ideja
![]() Tacna je jako lijepo napravljena, prelazi su super
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasna tacna
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tacna ti je savršena
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Jani, glede prijelaza. Stavim na podložak 2 ili 3 boje (jedne pored drugih) koje planiram miješati, od kojih je jedna bijela (služi za posvjetljavanje). Kapnem u boje nekakvu tekućinu koju sam kupila u NB-u za cca 10 kuna a koja služi za usporavanje sušenja. Ta tekućina malo zamasti boje pa se bolje stapaju jedna s drugom.
Boju nanosim kistom. Kada počnem bojati prvo namažem sve tamnijom nijansom a onda umočim kist u bijelu (u nju nakapam malo više tekućine za pittorico) pređem kistom po sredini i onda sve to lagano razmažem dok ne dobijem fine prijelaze. Mislim da ova tekućima u tome pomaže jer prije mi to baš i nije tako dobro uspijevalo.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti puno na objašnjenju! Moram kupiti tu tekućinu što prije.... Lijepa mi je zelena tacna, ali ova lila me osvojila totalno - genijalno si je napravila, baš onako po mom ukusu
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
obje tacne su mi predivne, ne mogu se odlučiti.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Obje tacne su mi odlične, sviđa mi se jako ona zelena nijansa na prvoj,vesela neka tacna.
Ali,sviđa mi se i kombinacija na ovoj ljubičastoj. ![]() ![]() I, da- u pravu si: svladala si sjenčenje odlično! Ta tekućina koja usporava sušenje boje, iliti retardator kako je zovu tamo di sam je ja kupila, meni poduže stoji na stolu....morat ću je malo približit vidnom polju i upotrijebit koji put ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala na svima na pohvalama.
Mare, dobra je tekućina, svakako ju počmi koristiti. Bila sam malo skeptična kad sam ju kupila jer je jeftina pa sam pomislila da mi ne prodaju vodu u maloj bočici za 10 kuna ali stvarno malo zamasti boju pa se dobiju dobri prijelazi.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Vrlo lipe tacne
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno!!sjenčanje ti je jako,jako dobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasne tacne
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
"Puklo te proljeće"pozitivno!!!Sve odiše svježinom i jorgovan miriši!Optimistično!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
volim ovaj stil,pekrasno Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |