Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
Korisnik
Poruka
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 01:03
Draga Springy, ja danas idem iz šoka u šok!!!   Prvo sam skoro umrla kod Kaktusiča, a sada kod tebe ostajem nijema nakon prošetanih svih 17 stranica. Rijetko se susreće tako mlada osoba koja na takav način ispoljuje svoju osobnost, emocionalnost i perfektnost u tako burnim vremenima, draga zadrži svaku osobinu koju imaš i nikada, ali nikada ne zaboravi da to možeš razviti samo u sredini koja te voli i koju ti voliš.
Imaš cvijeće koje nikada nisam vidjela, sve prekrasno, zapisivala sam biljčice koje nisam nikada vidjela, ali kada sam došla do one smeđe cvjetkice, ostala sam bez teksta, i sada si nemogu pomoći, tražim na svakoj slici smeđu čupavicu ili čupavca, nisam nigke proćitala, nešto se pričalo o dogovoru tko će obući vjenčanicu, ali dalje ništa, jel dečko ili cura????   Daj nam je fotkaj malo!!!!   Ziva-vuće na žensko ali nikad se nezna!!!!!
Mislim da ću postat redovit posjetioc- šetač u tvom vrtu!!!

Moj duboki naklon mlada damo!!!smile73
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:39
Plumbago me ocarao ,a gledajuci svaku sljedecu sliku   ,vrt ti je za 10-ku
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 11:03
Veseli me da si opet tu i to sa novim slikama tvog predivnog vrta,kod tebe je sve lipo kao i do sada i nema se šta izdvajati jer je sve vrijedno divljenja,maca je slatka vidi se da uživasmile55smile120
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 11:57

Plumbago je i mene očarao a bogme i lila bakopa WOOW!!

Na proljeće ako se sjećaš zanimalo me je kao izgleda ljetna postava gredice uz kuću koja je bila predivna,puna proljetnih lukovica, phloxova...... sada ova ljetno-jesenska kombinacija ma ni mrvicu ne zaostaje za proljetnom smile71..... svaka čast!! kažeš da nisi bila previše u vrtu ali slike pokazuju veliku brigu i ljubav Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 13:41
Baš sam nekidan mislila gdje je Springy a ti se pojavila u punom sjaju. I cvijeće i kaktusi su super, ali pogled na cijeli vrt je fantastičan.
Bacopa me posebno oduševila Clap
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 14:39
bok springy!Smile ja sam prvi put u tvojem vrtu,ali ne i zadnji!
cvijeće je predivno,a tek kaktusismile39!
vidim da kaktusi imaju pupove pa se ubrzo nadam novim rascvjetalim slikicama!smile78
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 15:36
WOW! Krasne su ti biljke, a ova zadnja lisnata je bez premca!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Kornjača View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 145
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kornjača Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 16:42
prvi put sam u tvom vrtu i vesele me te divne biljke.
vladati nad sobom
najveca je vlast
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:21
bez teksta sam, savršenoSmile
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:28
Plumbago,bakopa,ruže kaktusi sve je prekrasnoClap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:37
Svima je zapao za oko plumbago.....pa ga moram i ja spomenuti......malen ali jako cvijetan!
Meni su prekrasni i oni tvoji asteri........imap ih puno boja ali ovi tvoji mi izgledaju nekako drugačiji....puno niži sa većim cvijetom?! Ili je to neka fotomontaža!?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:43
Mislila sam kratko prošetati tvojim vrtom, ali to jednostavno nije moguće.
Cjelo popodne gledam, šetam, čučim, jednom riječi uživam u toj ljepoti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 00:01
Vidim ja da je od tebe teško otići, Bože dok čovjek sve pregleda, a koje su to sve boje, kada sve pogledam mislim da tvoj dečko i buduća svekrva dobro znaju koga će primiti u kuću, vrijedna si ti i posebna mlada osoba, sve pohvale za tvoj prekrasno posložen vrt.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:16
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Draga Springy, ja danas idem iz šoka u šok!!!   Prvo sam skoro umrla kod Kaktusiča, a sada kod tebe ostajem nijema nakon prošetanih svih 17 stranica. Rijetko se susreće tako mlada osoba koja na takav način ispoljuje svoju osobnost, emocionalnost i perfektnost u tako burnim vremenima, draga zadrži svaku osobinu koju imaš i nikada, ali nikada ne zaboravi da to možeš razviti samo u sredini koja te voli i koju ti voliš.
Imaš cvijeće koje nikada nisam vidjela, sve prekrasno, zapisivala sam biljčice koje nisam nikada vidjela, ali kada sam došla do one smeđe cvjetkice, ostala sam bez teksta, i sada si nemogu pomoći, tražim na svakoj slici smeđu čupavicu ili čupavca, nisam nigke proćitala, nešto se pričalo o dogovoru tko će obući vjenčanicu, ali dalje ništa, jel dečko ili cura????   Daj nam je fotkaj malo!!!!   Ziva-vuće na žensko ali nikad se nezna!!!!!
Mislim da ću postat redovit posjetioc- šetač u tvom vrtu!!!

Moj duboki naklon mlada damo!!!smile73

Hvala puno na tako lijepim riječima!!!!!smile78 A mala čupavica Ziva je moja mala cura, probat ću ubuduće staviti malo više njenih slika, koliko stignem jer u zadnje vrijeme imam malo manje vremena za bilo kakve slike Confused. Al bar će biti lakše svima biti u toku kod mene, a ti draga si naravno uvijek i više nego dobrodošla!Smile
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:24
Gioiaa, Mira021, korijenko, Lantana. Vilmač, Medvjed34, Kornjača, Retriver Sara, mali kaktus, bergenia, Triša, Smail - smile79smile79smile79
Bergania - asteri nisu nikakva fotomontaža, to ne koristim nikad, nisam toliko spretnaEmbarrassed, ali jesu zbilja niski. Ali mislim da na godinu neće biti tako niski jer sam ih taman kupila i posadila kad sam ono slikala a često su biljke koje se nove kupe male, nabijene i pune cvijeta zbog hormona kojima ih filaju da prije procvjetaju. Vidjet ćemo! Smile
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:56
Malo me je manje u zadnje vrijeme, ali tu sam negdje, i kad me ne vidite, znajte da lutam vašim vrtovima... Nemojte me zaboravit!!!! Smile E da, ako tko želi sjemena od digitalisa da si može sijati u proljeće, ili i ranije negdje u zatvorenom, neka ostavi adresu u pp!!!Smile Evo i koja slikica...

Sedum - malo ću udavit s njim ali nemogu si pomoći, tako mi je cakan Smile...

Mala grupna sa gaurom u pozadini...

Georgine...

Brasica...

Thunbergia mi tek sada počinje cvjetati kada je lišće opalo sa krošnji iznad i pustilo joj sunce...

Pieris je pun pupoljaka koji će se vjerojatno otvoriti tek sljedeće godine poslije zime, tako je do sad bilo...

I jedna grupna...

Eto, to je to od mene za ovaj ovaj put! smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 22:15
Uvijek nam pokažeš tako krasne slike, samo - javljaj se malo češće
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 22:21
Dugo smo čekali, ali iskupila si se ovim prekrasnim slikama Clap. Moj favorit je ipak pijeris, tako je lijep s ovim šarenim listovima Thumbs%20Up
život je more
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:43
Ajmee, kako je divno. Sad ću tako lijepo sanjati! smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:59
Kud god se okrenem , okruzuje me ljepota tvojeg cvijeca ! Nasetala sam se do mile volje ! Hvala .      smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.