jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna lantana, zašto ju nemaš u vrtu, kod tebe bi valjda prezimila ? Prkosi su i meni zapeli za oko |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Lijepi cvjetići- bravo
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno sve osim one
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prekrasne ruzice, a gusjenica, ko zna, mozda je to stvarno buduci leptir.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe slike ljetnog vrta..pa neka malo guštamo i možda uzmenmo u obzir u planiranju za novu sezonu
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Draga korijenko, bilo je nekoliko pokušaja sadnje lantane u zemlju, ali propala bi prije nego bi se pošteno primila - ili od gradnje, ili od lopte ili nogu... Možda je vrijeme da ponovo pokušam. Inače ovoj je lantani skoro deset godina, kad sam je kupila odmah je išla u lonac, htjela sam mali cvjetajući grmić.
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
Evo me već u rujnu
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Maestral vrt ti je preljep kao svi vrtovi u dalmaciji, volila bi tamo živit.Ali ali
A ona neman je pozemljuša zvana sovica ona nam, gricka korjenje naših ljepotica,. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme, ove slike sa kamenom su prekrasne, obožavam takve slike ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pozemljuša dakle, dat ću joj ja...
![]() Moram priznat da ja često patim za onim svježim zelenilom i obiljem zemlje u kontinentalnim vrtovima, takva nam je valjda ljudska priroda da uvijek želimo nešto što nemamo. Ali naravno to nas ne smije spriječiti da uživamo u svojim malim carstvima i napravimo od njih najbolje što možemo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divno vidjeti ovakve slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
vrt je super,uživala sam u ovom tvom zelenilu.šteta što mi je komp blizu prozora.baš sam se ufurala u zelenilo,pa pogled na gole grane vani...
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uživala sam u šetnji, lijep mi je tvoj vrtek a oduševljena sam i tvojim zidovima koji su ukrašeni cvijećem, ne znam koji mi je ljepši
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa, Nina22, Ksan, i svima ostalima
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Predivne slike rujanskog cvijeća.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ah! Divno šarenilo. Koprive su posebme
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Koprivu sam slučajno kupila, "za probu", na kraju me iznenadila koliko joj je položaj odgovarao
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |