Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 71> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[Sad vidim da nije ostala slika. To je taj cvjet.[/QUOTE]
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa Lusi tek sam ga kupila, daj počekaj da bar malo naraste
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se cvijet zove?
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako je to bilo... vidim puši se dim sa jugo-zapada ...
Kad ono Hojčeka šalje dimne signale" Dolazi po ove svoje pelciće, skok s motkom izvodim po vrtu zbog njih". Tako da sam hitno morala otići po ovo. Kad tamo me čeka Hojčeka, nakrcala me toliko da me morala autom vraćati kad sam kljoknula pod teretom sadnica i predivnim buketom cvijeća |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zove se batat ili vrsta lozastog slatkog krumpira ( ovo bi bio moj prevod). Međutim izgleda da mi je u istoj posudi drugu vrstu uhvatilo virusno oboljenje te vrste krumpirove loze ili batata, te je pitanje što će biti s tim. Baš sam slikala to što se dešava. To je nekakav virus koji uzrokuje kovrčanje listova batata Naletila sam na loše sadnice. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo što oči ne vide to ne vjeruju. Mjesecima stara koprivica, koju su uništili zemlja na rasprodaji iz Kaufića i MM dok sam bila na putu. Od mnoštva sadnica je ovo ostalo živo i vidite koprivicu staru mjesecima
To vam je ovo majušno u zemlji pored vinke |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je Lora čula za moju tragediju sa korivicama rekla mi je " Drago moje debelo Bosanče iz Fužina, evo ti ove moje prekokrasne sadnice"
|
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Šmrčkice što si me nasmijala sa pelcerićem od Koprive.......No držim "fige" da ove već posadjene što lijepše napreduju. Iskreno ni ne sumnjam u to s obzirom na tvoje umijeće sa cvijećem
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za koprivice da što brze rastu i napreduju!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me malo kod tebe da vidim što ima nova....Osim lijepog cvijeća vidim i zmije odnosno gada. Nije ugodno ga vidijeti, naročito u dvorištu iako znamo da nije opasan, zar ne?Žao mi je da su ti propale koprive, ali eto Lora je spasila stvar sa malim pelcićima.Onaj roza cvijetić sa tamnim listovima je baš fora.Ruže su ti super, lijepe i zdrave, ne kao moje pune zelenih uši....
|
|
sutra je novi dan
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet si se ponovila sa cvijećem. Što se tiče zmija, ja ih ne volim ni nacrtane vidjeti, a što se tiče koprive, i ja sam kupila crvenu i zelenu ali su "ni vrit ni mimo"...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si se ponovila, obnovila ... ! Reci TM da ne može on toliko biljki uništiti koliko mi možemo novih uzgojiti.
I da znaš da nisi debela - ne - sve dok staneš u moju majicu i ne vjerujem ti da se bojiš Aresa. On je sve ove biljke polomio, a ja sam ih ukorjenila za tebe. Vi možda surađujete?
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znači ovo je batat (mislim kmojke sam skužila) ma interesantan je list a cvit divno ga svojom bojom prat..vrlo interesantno...škicnula ja vrtek
|
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Šmrcko, usred ove ljepote ... OVO?! Šta to papa voluharice? Mrzim zmijetine bilo koje boje i veličine, odmah sam na nekome u pozi majmunčeta ujedale one ili mahale repom (bojim ih se ko moj Lu veterinara)!!!!! Nadam se da to nije blavor, ali i ako jest niš više mi se ne sviđa! A za sve ostalo... divno je,divno, divno
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji, vidim da nisam jedina kojoj se sviđa. Doista zanimljiv i list i cvijet.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radi tvoje miljenice ja ću u tvoj vrt dolaziti ubuduće sa štitom !
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |