Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 83> |
Korisnik | ||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoj vrt lijepo napreduje. Imaš puno toga u njemu i sve lijepo izgledaju.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jučer popodne sam skoro upala u nabujali potok radi tebe. U pokušaju da dohvatim jednu slatku biljčicu za tvoje jezerce, skliznula sam i na sreću se zadržala u dubokom blatu. Ma dobro barem sam završila na mekom, stradala je samo moja odjeća . Možda ponovim pokušaj kad se sve malo posuši, jedino bi bilo nezgodno da tada završim na tvrđemu
|
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
medo, bome lijepo napreduju tvoji školarci
misty čuvaj glavu |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala OTOK! drago mi je da nekoga uveseljavam :)
Hvala Misty na pohvali mojih klinčeka :) Tajtana naravno da ćemo se vidjeti na kavi u Zg, u četvrtak svakako dolazim |
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uvijek je lijepo pratiti nastanak vrta uzgajan s ljubavlju!
Slikica s jezercom i turskim karanfilićima je za 5+ - prvašiću!
|
||
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Lucy, trude se svi dobro izgledati pa ipak su svakodnevno izloženi pogledima javnosti, a ja i to stalno nabijam na nos :)
O Misty draga, pazi kaj delaš. Najbitnije nam je da si nam ti zdrava, a biljaka će bit. No, velika ti hvala što misliš na me i trudiš se toliko Kontesa hvala i da Misty, slušaj ju što priča ;) |
||
|
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O, hvala Bergenija. drago mi je da ti se sviđa :)
|
||
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Niho, rado bih navratio, ali za sada nema planova za putovanja... U svakom slučaju, vrlo ću rado navratiti ako budem u tom smjeru, a isto tako i ti si dobrodošla gošća kod nas |
||
|
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Današnju priču o radovima započinjem jednom prepotentnom ružom koja si je jako bitna i sad se pravi važna tu jer ima najljepši cvijet
pa ćemo malo zaroniti i vidjeti što se dešava s dubinama jezera. abyss je tako tih, pitam se je li ga već nastanila koja nepoznata vrsta vanzemaljaca :) pa onda ovaj lan... od jučer je narastao za gotovo jedan centimetar, izgleda da se i njemu dopalo sunce a sad ću se malo vratiti na svoj bregec koji će uskoro postati obronak vukomeričkih gorica, ako ja nastavim nadosipavati. jučer sam srušio tu svoju staru jabuku, a kako je bila vrijedna prošle godine i dala mi ponešto plodova, zaslužila je da joj se osigura spomen pa je slijedom toga dobila svoje stalno mjesto pod suncem pa jedna z malo daljega... tu negdje na toj jabuci svoje bi mjesto mogla naći i neka kućica za ftičeke, al se bojim da bi ih moglo bit strah medvjeda. bum videl kak bu sve išlo... pa još jedna još malo z daljega, mali pejsaž za odmor duše... i za kraj dva kamena koja su jučer došla s Paga.. to kamenje tam me oduševljava, kak ga samo sol pojede... eto, toliko od raova za danas. zemlja je još jako mokra pa nije lako lopatat i nabaivat se njome no malo po malo i vukomeričke gorice skrijte se jer ja mijenjam zemljovide hehehehe |
||
|
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stvarno je gušt pratiti te "u stopu", kako ti vrt poprima lijepi oblik!
|
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala bako! nadam se jednoga dana tu imat pravi mali arboretum
|
||
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jedva čekam da taj lan procvate, pa da bude kao iz one pjesme - dan plavetan kao lan
(valjda nećeš ovo shvatiti kao trla baba lan da joj prođe dan ) |
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
HAHAHAHAHA... ja sve shvaćam strašno ozbiljno, kaj ne vidiš koliko ozbiljnosti na ovim stranicama od mene...
|
||
|
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mislim da se ptičeki ne budu mede bojali, ali miceka da
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A bumo videli. Ja ima napravim hižicu, a oni ak im bu pahalo nek usele, ak ne, kaj bi ima ja... mujcek tak i tak još ne šalabajza tam jer nije ogađeno pa...
|
||
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bože ja dok skontam šta vi pišete porođe vrijeme opet se Njemaćki puno koristi ---Otok Kontesa
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
puno se toga kod tebe zašarenilo
a za staru jabuku bi te ja znaš da više takvu nećeš imati,a sad ptičicama gradiš kućice (bršljan ćeš dobiti od mene kad tad) |
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Preljepo je sve
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
Odgovori | Stranica <1 1617181920 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |