Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 39> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napokon te dočekasmo
![]() I moram se pitat ko i BB: gdje si samo našla bijelu i žutu hostu?
I još samo nešto
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tko čeka dočeka. A onda ostane otvorenih usta i izbeljenih očiju.
![]() Krasne i ne baš uobičajene biljke. Hoste prelijepe. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
za past na pozadinu! čak ti i ajuga šarena ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Isusek dragi!!!! Bijela hosta, cornus florida, dupli tulipani....kod tebe je jednostavno savršenstvo izbora!!! Ovo mi je prva tema koju sam danas pregledala i mogu konstatirati da je sve bezobrazno liijepo. Cornus sam vidjela jućer prvi put u živo, sa istom takvom etiketom i istom cijenom koju spominje Jagoda
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mene su odusevili kor.zvoncici,hoste i naravno cornus florida
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bokić!
Drago mi je kaj vam se sviđaju moje biljčice.Cornus sam kupila u baumaxu za 429kn,visine je 1m.Imali su još i Cornus kousa Venus,to je novi kultivar,otporan na hladnoću i bolesti,koji ima pricvjetne listove promjera 10-15cm,bijele. Perje dobila od prijateljice,žuta hosta je jedna od onih kaj sam lani naručivala iz Engleske. Na 4. slici je Filipendula.Za Berberis ne znam koji je točno kultivar,bum se raspitala.Ajugica je neki sitni kultivar,to je ulov sa sajma u Celju,jako efektno izgleda,a počela je već puštati izdanke.Volim biljke neobičnog habitusa i neuobičajene boje listova,a Cornuse obožavam.Morala bum opljačkati banku, Venus mi je ...skoro 500kn. pusa svima! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
iskreno se nadam da budem ove godine uspjela doći do tebe da to vidim uživo,preljijepo ti je sve |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Čekam,čekam!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ovih sam dana super-trčeća i često teško dišem. Eh, kad sam vidjela tvoje nove slikice, namah mi je stao dah, naročito kad sam vidjela ''bijelo perje'' i ''crvenonoge žute hostice''! Sreća da sam se kod BB ponovila za par minica, jer bi me inače opalio obični hrvatski jal. Ovak', stala sam se u red za pelcere, a kad prođe USB drama na kompu, pokažem ti svoje novitete, možda se poželiš trampiti! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljivo i staro-novo
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene opet malo!
uredno orezana vrbica ![]() corydalis lutea ![]() jaglac ![]() caragana arborescens ![]() gentiana ![]() hortensia penjalica većima pupove ![]() sanguinaria ![]() paris ![]() orhideja ![]() rododendron ![]() polemonium ![]() dio kamenjara ![]() ![]() ![]() đurđica ![]() radovi u tijeku ![]() ![]() veeeeliki pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta bi rekla --vrbica mi je najinteresantnija a za ovo dr, da ne govorim -fenomenalno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
O,Nihice,budi mi i dalje ovakva kakva jesi,nedaj se kućo stara!
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rain uvijek imaš neke meni posebne biljke, ovaj paris me baš zanima, ali na netu mi izlistao sve o Parizu, a cvijeta nigdje
![]() Kamenjar je krasan, a ono što su radovi u tijeku bit će fenomenalno ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana,šaljem ti pozdravčić!Paris poliphylla,Petrov križ,šumska biljka za polusjenu,nakon cvatnje ima tamnoplavu do crnu bobicu.
A s radovima nisam zadovoljna,ne mogu složiti kamen kak sam zamislila,ne da se on! |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |