Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kika, Primavera, Mumica - hvala
![]() Nova narukvica "Grožđe"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ovome se ne može odoljeti...
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
predivno kao i uvijek
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala drage cure!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....evo i mene konacno na ovim stranicama...monna predivno kao i uvijek....koliko si novoga napravila od kada me nema na forumu!!!
....cetitke
![]() .....zanima me tvoje iskustvo sa zicom....da li si pronasla kvalitetnu zicu koja ne mijenja boju stajanjem....ako mi mozes reci gdje je nabavljas...moze na pp da ne ispadne reklama.....
....moja zica je lagano oksidirala a ne zelim ljude varati sa bofl robom!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Draga Manči! Hvala na komentarima!
![]() Žicu kupujem u trgovinama koje prodaju repromaterijal za nakit ili internet kupovinom od njih. Možeš birati od meke do tvrde, posrebrene, srebrne itd, puno je izbora, ovisi za što ti treba.
PS. manči, obriši poruke iz inboxa!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....izbrisala sam dio u pp...
....interesira me i srebrena zica , srebro 925.....
....nisam zadovoljna sa jednim dobavljacem u kojeg sam ovog ljeta nabavljala metalne djelove....kopcice za ogrlice se izlizale odmah i pocrvenile.....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Hvala vam draga Pimavera i Lilie! |
|
![]() |
|
Vesela narukvica (bubamare, leptirići od polymer mase, swarovski kristali i srebrni elementi) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,pto je prerasna,gožđe,bubamarice.... prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-svaka čast,krasno...
|
|
![]() |
|
Hvala Rose, KIKA!!!
![]() komplet (polymer masa, pozlata)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedna umjetnica sa puno mašte i ukusa
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti OTOK!!!
![]() |
|
![]() |
|
Naušnice od crnih swarovski kristala i crnog češkog stakla:
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...bubamarice su mi preslatke, ali ovaj komplet s pozlatom je .....wooooooow, predobar, a isto tako i crni tulipan... majstorice, svi komplimenti
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala draga Primavera!
![]() Kao što si već i pretpostavila, uhvatila me faza Klimta :) ...nekoliko slijedećih radova će biti klimtasto !
![]() |
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
Stvarno si veliki umjetnik! Ništa ne izdvajam, sve je prelijepo!![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |