mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilian
Nije tajna kako se radi al mi je sada kasno,napisat ću sutra a do tada pogledaj malo temu Ukrašavanje čipkom-mislim da je u Uputama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjajni rokovnici! Super mi je kad više ljudi radi sličnu stvar, tj. predmet - do izražaja dođu ideje i individualni stilovi, a tvoj mi se jako sviđa!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam Kaća i Izzy ,idem se i dalje igrati ...
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....draga Mare evo me nakon lutanja i izlaganja, konačno i u tvojoj galeriji...kad tamo, prava eksplozija radova ...posebno mi je dobar onaj slonek na okrugloj kutiji, stvarno si ga posebno napravila, ali što reći za ove divne rokovnike i upotrebu čipke ...doslovce padam u nesvijest koliko je to dobar efekt i dobro kaže Izzy, super mi je vidjeti kako više ruku radi istom tehnikom a ispadnu potpuno različite rukotvorine, sve redom jedna ljepša od druge....oduševljavaš me svojim istančanim smislom za boje i visokom estetikom....bravo majstorice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto tebe i do mene,a ja se već uplašila da si me zaboravila
uvijek je lijepo pročitati tvoje pohvale začinjene s vrlo zgodnom smajlićima.
hvala primavera
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Mare ...kako je dobar....pardon kako su dobri... stvarno draga kako si to lijepo zamislila i realizirala.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lula hvala
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad jedna kratka priča stara dva dana.
Dakle prije dva dana u punom "stvaralačkom zanosu" ali ograničena činjenicom da se međufaze moraju sušiti,skuham si kavu.Zvono na vratima,došao susjed i treba pilu.Naravno da ja kao svaka normalna žemska imam sav potreban alat za obavljanje muških poslova. Ponudim ga kavu,on bi radije rakiju,domaću ako imam.Samo domaću i imam.I donesen ja i stavim na stol OVO
O užasa,o sramote!! Kraj tolikih boca,boja, salveta meni rakija stoji u ovom.Naravno odmah dohvatim prvu slobodnu bocu i malo poradim na njoj.
Rakija je već uredno pretočena i dobro zatvorena u novoj boci
A večeras sljedi nova priča i jedan gotovo totalni make over
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam se nasmijala ovoj priči,al bca je savrsena!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Rosa a to sve sam napisala zato da ne budu samo slike u galeriji.da bude malo zanimljivije
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ko bi reko da obična boca od mineralne može dobiti potpuno novi make over, od oblika do boje, uzorka...... Odlična preobrazba. Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jes vidla Anđelka!! Čudo,čudo!!! Ali hvala ti i tebi valisa |
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e jesi me nasmijala...još mi osmjeh treperi...naročito s onom ...kao svaka normalna ženska imam potreban alat...pusa za to.
preobrazba je odlična....i stasom i odijelom...bravo. I hvala na soijehu...baš mi je trebalo...
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije par dana bili su mi prijatelji u posjeti.Donijeli salvete o kojima neću ništa reći osim da nisu vrijedne spomena.Uglavnom spomenem im kako mi baš dobro došli ono veliki file registratori.Drugo jutro evo muške polovice para s dva registratora.Boja "zagrebačko tramvaj"plava mi se nigdje ne uklapa i morala nešto učiniti.
Ovako su izgledali na početku
Vanjske kutije sam obložila rižinim papirom,jedna je limun žuta a druga narančasta.Ovaj kraljevski znak Queen Mare je čista zezancija uz pomoć krumpira
Sad sigurno mislite da mi sve to treba za neke važne dokumente lil ljubavna pisma
Ali ne,registratori su spremište za salvete.Namnožilo ih se.Neke su toliko lijepe da mislim da ih nikada neću rezati a neke su tako bez veze da mislim da ih nikada neću upotrijebiti.Osai ako me nešto ne lupi po glavi
Još uvijek nije osušio do kraja i malo sve izgleda iskrivljeno.Karton se ipak namoči od ljepila i od laka
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lula hvala.Hehe draga ja sam ti još ona generacija koju su školi drilali akcijama "Ništa nas ne smije iznenaditi"
Dođe moj rođak nedavno i ja ga zamolim da mi promijeni plafonjeru u hodniku.U struju i vodu se ne volim petljati.
Počeše se on po bradi i kaže nema problema al nemam bušilicu.Otvorim ja ormar,izvadim kutuiju i kažem -Biraj oš na struju ili akumulatorsku
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare sva si vražja, ne da uživam u radovima već i u njihovoj pripremi i izvođenju, ideja sa registratorima je više nego odlična
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |