Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
Korisnik
Poruka
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 23:21
cvjeta mi i druga pasiflora Smile

čovjek uči dok je živ
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 23:35
Slavonka, stvarno ti svaka cast... na bebici sam vec cestitala, ali na ovakvoj volji nisam!! Uz sve obaveze ti jos stignes slikavati i paziti na cvijece, a nas uveseljavati ovakvim prekrasnim prizorima!! Zao mi je sto te ne poznajem osobno, jer si sigurno predivna osoba
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 00:19
Originalno poslano od člana Tweety Tweety napisao:

Slavonka, stvarno ti svaka cast... na bebici sam vec cestitala, ali na ovakvoj volji nisam!! Uz sve obaveze ti jos stignes slikavati i paziti na cvijece, a nas uveseljavati ovakvim prekrasnim prizorima!! Zao mi je sto te ne poznajem osobno, jer si sigurno predivna osoba
Tweety tebi veliko hvala na ovim krasnim riječima smile79
Sve se stigne kad se ima volje,uz troje djece ja sve stignem i ručak i cvijeće pa čak i odspavati preko danaWink.Dok se ručak kuha ja polako zaljevam na balkonu a kad sunce prestane pržiti s curama sam vani,slikam i zaljevam,nekako me svi čudno gledaju kad skuže da slikam cvijeće,sigurno si misle da mi nisu sve na broju smile96
čovjek uči dok je živ
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 07:20
Bravo Slavonko!
Prava si vrijednica!Clap
Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 07:45
ovo je fenomenalno....super, odlično, prekrasno.....cvijeće je cmok. imaš neke koje bi i meni dobro došle za balkon...imaš možda koji pelcer viška???
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:23
smile227-----------kako je divan
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 12:43
predivna,sta dugo reci?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 14:27
lijepa je i ova smile169
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 14:31
Sve najljepše želim i uživaj uz sve svoje cveteke - u obitelji i u vrtu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 23:41
lijepe biljćice
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 08:08
Big%20smile Tek da dignem tvoj balkon. Jer je ona blesača od Marijankice podigla hrpu starih tema, pa ode tvoj balkon na dno! A nije zaslužio!Big%20smile
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 08:15
Bravo za bananu. To mi je želja posaditi u svom vrtu. Kak se te banane razmnožavaju?
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 08:31
evo i kod tebe malo kasnim sa razgledavanjemi vidim da je sve u najboljem redu - prošetala malo, napasla oči na pasiflorama .........
sve 5, super
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:06
Martina,Niho,Gioiaa,Bromelija,Anaida,MarijankicaWink,Athena i Nata zahvaljujem na posjeti smile79
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:10
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Big%20smile Tek da dignem tvoj balkon. Jer je ona blesača od Marijankice podigla hrpu starih tema, pa ode tvoj balkon na dno! A nije zaslužio!Big%20smile
Hvala Bako,ma ti si prava smile79.I lijepo si me nasmijala smile96
I ja sam se jučer pogubila kad sam počela otvarati teme,niš mi nije bilo jasno,prvo nepoznate teme pa si mislim kad su već toliko stranica uspjeli svi ispisati pa svaki dan virnem malo na forum kad ono 2007 i 08 god.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:17
solanum

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:19
pa još jedan

čovjek uči dok je živ
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:23

Solanum sam imala davno. Više se nesjećam kako sam ostala bez njega. Mislim da je nestao u vihoru rata.smile43

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:23
bućkuriš,svega sam natrpala

čovjek uči dok je živ
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:25
Bućkuriš je prva liga!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.