Ponešto iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 21> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došetala i ja do tebe. Napokon!
I baš mi je lijepo bilo. Lila-bijeli pakujac me oduševio, al ovaj maneken na zadnjoj slici je preslatki. Gle ga samo kako je zapozirao! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Retriver Saru,pakujci su ti prekrasni.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe. Svi hvale pakujce, pa ću i ja, ali meni je krasan kalikant.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Kamilice, evo i mene konačno kod tebe u vrtu. Ma sve mi je prekrasno. Uživala sam u slikicama (šteta što se ne vide stare). Sve mi je lijepo, cvijeće, voćke, kalići, psić, povrće....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila i ja i moram te pohvaliti, sve je prekrasno a za ljubimca
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
umorih se,ali nije mi žao-uživala sam
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam malo tvojim vrtom prije nego što ću te i upoznati. Sve ti je lijepo... meni se naročito sviđaju pakujci. Veselim se druženju.
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ju mene, koliko sam gostiju imala! Otok, moram ti reči da predvečer volim sjediti uz njega, pa uživati u njegovom mirisu. Karmen i ja se veselim susretu. |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja još nisam bila u tvojem vrteku- divnog cvijeća imaš. Kokotići su mi posebno lijepi, ali ništa više nego i ostalo društvo.
|
|
belica,zagreb
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica hvala na posjeti
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep crveni ljiljan.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je krasno.Baš sam s užitkom prošetala
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mmmmm, maline! Moj pobjednik dana!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |