galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da i meni su massai nekak najbolje sijeli...ali sviđa mi se i ona tegla sa lavandom..... ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
hvala piramido....izgleda da su svima massai najljepsi....
![]() |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasni radovi,i slike i ježić,ali masai su mi ipak najljepši!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Baš sam i ja znatiželjna...stoga pratim....
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
nadam se da ce se oglasiti i osoba kojoj triptih putuje...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
karmen, hvala ti...i meni se triptih svidja...evo, bas ga zalim...spakirala i danas ga nosim na postu...smrc, smrc
|
||
|
||
![]() |
||
|
draga monna...tek kad bude gotovo...al to ce potrajati...nemam bas vremena... |
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jao Goga, pa ti si bila jako vrijedna. Sve mi je lijepo ali triptih mi je zakon a tek ježeki prva liga. Superiška.
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
A da nam pokažeš tu kučicu? I ja radim jednu, ali mi je nestalo glinamola...to ću vjerojatno završiti ovaj tjedan, do tada, molim tvoju kućicu da se fino "naslika" ovdje!
![]() |
||
![]() |
||
|
...trazim po glavi (i po talijanima) ideju kako ju zavrsiti...al zeznila sam se sto sam ju radila od teracote, treba mi bijela...al ajd dobro...obojat cu je.
(e da....ak sad kazes i da ti nisam ni za kucicu rekla...onda ce bit da si mi odgovarala s "aha"....hihi) |
||
|
||
![]() |
||
|
ma rekla sam ti da sam nest pokusavala al jos nisam zadovoljna konacnim izgledom...i da imam i jednu malu kucicu od das mase...al jos nije gotova...
|
||
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
upravo tako, kvaliteta a ne kvantiteta i stiže što je najvažnije, osobno zadovoljstvo, a ovoga puta vidim da ga imaš na pretek...a vidim i da si das masu uvaljala...time se nisi hvalila, ostavila si da se iznenadim na netu...
super radovi, a ježić mi je presladak... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Bravo....svaka čast...bila si jako vrijedna i zaslužila si sve pohvale. Meni su ipak prvo dragi massai, pa tek onda ježići ili možda lavanda...Ma neznam ....sviđa mi se sve ....
|
||
![]() |
||
|
monna, puno hvala....drago mi je cuti kada mi to kaze netko cijim vilama se ja gotovo svakodnevno divim...
bit ce jos radova, ali polako...uvidjela sam i sama da je bitnije poradit na kvaliteti, a ne na kvantitetu.... |
||
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Kako su slatki ježići!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga rose....vidim, jezic vas je sve oborio s nogu...
|
||
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasni radovi sa motivima lavande,i oni afrički ali ježić je zakon! odličan,5!
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Mmmm, tako nešto... Radim sa slijepom i slabovidnom djecom koja su integrirana u redovne škole i vrtiće - diljem Hrvatske... Nemam nikoga u Osijeku, ali moje kolegice imaju i Osijek i Đakovo i još neka mjesta okolo... ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Svei radovi su prekrasni. Neću ništa posebno izdvojiti.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ni meni se ne da...ali obaj je puno drugaciji od prvog triptiha...ti isto radis u skoli??? |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |