galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaa, pa ja sam profulala cijela dva seta podmetača! Šta me toliko dugo nije bilo ili si ti toliko vrijedna (ili oboje)?!?! Dakle, Merlinka je ZAKON, i onaj detalj s novčanicom i crvenim usnama - ma super, jako maštovito! Pazi, zarazno je igrati se kolažom tako, a mogućnosti su nebrojene! Maćuhice su također krasne, podloga je sjajno ispala - ja nikako nisam uspjela na zelenu granu s tom salveticom!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pomalo te nije bilo, pomalo sam bila vrijedna...i kad se to sve zbroji evo reultata...znam da je kolaz zarazan...eno elvis je pri kraju, a imam i jimmyja u planu...sto se tice macuhica...i ja sam zadovoljna kako mi je podloga ispala...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Elvis i Jimmy? Hmmmmm.... Ja bih rado jednog Sinatru, njega obožavam....
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tko zna...kak sam pocela....mogao bi i on na red...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaa, već sam ja na poslu ovo pogledala ali nisam stigla komentirati (znaš prilagodjavam se uz vas poslu kako sam se vratila sa godišnjeg pa svako malo navratim da vidim šta je novo). podmetači - ovi zadnji su mi super, a uz vazicu ... ne znam!!! posebno mi se sviđa što si istakla konturnom bojom konture ruža! |
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, malena...pazi da te na poslu ne uhvate pa da ne dobijes zbog nas...forumasica...hihi
|
|
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ugradit ću ja njima zvonce na vrata
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je pametno...pa nek zazvoni kada ulaze...da se ne mogu prisuljati iza leda...hihi....bravo za ideju...ali pazi da pritom najprije izdekupaziras to zvonce...
|
|
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga opet preljepi radovi,tacnu bi izdvojila,obozavam suncokrete
i da najbitnije da si ti zadovoljna,a bome smo i mi |
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, kaća...i ja volim suncokrete, iako se po dosadasnjim radovima to nije dalo naslutiti, ali od sada ce biti puuuuno suncokreta....
|
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto, što ti rekoh, treba upotrijebiti konturu...ima još istomišljenika... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, i meni je sjela kontura na tom kompletu...hvala na savjetu...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ne bi tacna bila sama napravila sam joj drustvo...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogled na komplet
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zarazila sam se suncokretima, pa evo jos jednog vrlo jednostavnog tanjura, bez puno kompliciranja, salveta i rizin papir...
|
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon sam dobila ogledala...pa evo nekoliko sam i sredila...takoder bez puno kompliciranja....
detalj |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sva tri zajedno...
|
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi! A što se tiče tanjura sa suncokretima i ja sam imala u planu jedan takav sličan napraviti. Nadam se da se nečeš ljutiti!?!
|
|
ANĐELKA
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kakva ljutnja? ipak su to sve samo salvete...i svi imamo slicne motive...sigurna sam da je vec netko napravio ovakav...
hvala...drago mi je da ti se svidaju radovi... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |