Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - galerija slika; goga-osijek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

galerija slika; goga-osijek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:16
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

hvala piramido....izgleda da su svima massai najljepsi.... [IMG]smileys/emot139.gif" align="middle" />

Da i meni su massai nekak najbolje sijeli...ali sviđa mi se i ona tegla sa lavandom.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:02
hvala piramido....izgleda da su svima massai najljepsi....
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:38
Prekrasni radovi,i slike i ježić,ali masai su mi ipak najljepši!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 12:07
Baš sam i ja znatiželjna...stoga pratim....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 11:46
nadam se da ce se oglasiti i osoba kojoj triptih putuje...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:39
karmen, hvala ti...i meni se triptih svidja...evo, bas ga zalim...spakirala i danas ga nosim na postu...smrc, smrc
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:38
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

A da nam pokažeš tu kučicu? I ja radim jednu, ali mi je nestalo glinamola...to ću vjerojatno završiti ovaj tjedan, do tada, molim tvoju kućicu da se fino "naslika" ovdje![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot90.gif" height="56" width="64" align="absmiddle" alt="smile213" />

draga monna...tek kad bude gotovo...al to ce potrajati...nemam bas vremena...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 08:53
Jao Goga, pa ti si bila jako vrijedna. Sve mi je lijepo ali triptih mi je zakon a tek ježeki prva liga. Superiška.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 08:08
A da nam pokažeš tu kučicu? I ja radim jednu, ali mi je nestalo glinamola...to ću vjerojatno završiti ovaj tjedan, do tada, molim tvoju kućicu da se fino "naslika" ovdje!smile213
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:33
...trazim po glavi (i po talijanima) ideju kako ju zavrsiti...al zeznila sam se sto sam ju radila od teracote, treba mi bijela...al ajd dobro...obojat cu je.

(e da....ak sad kazes i da ti nisam ni za kucicu rekla...onda ce bit da si mi odgovarala s "aha"....hihi)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:26
ma rekla sam ti da sam nest pokusavala al jos nisam zadovoljna konacnim izgledom...i da imam i jednu malu kucicu od das mase...al jos nije gotova...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:03
upravo tako, kvaliteta a ne kvantiteta i stiže što je najvažnije, osobno zadovoljstvo, a ovoga puta vidim da ga imaš na pretek...a vidim i da si das masu uvaljala...time se nisi hvalila, ostavila si da se iznenadim na netu...
super radovi, a ježić mi je presladak...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:45
Bravo....svaka čast...bila si jako vrijedna i zaslužila si sve pohvale. Meni su ipak prvo dragi massai, pa tek onda ježići ili možda lavanda...Ma neznam ....sviđa mi se sve ....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:37
monna, puno hvala....drago mi je cuti kada mi to kaze netko cijim vilama se ja gotovo svakodnevno divim...
bit ce jos radova, ali polako...uvidjela sam i sama da je bitnije poradit na kvaliteti, a ne na kvantitetu....
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:35
Kako su slatki ježići!smile71 
Slike su  smile227, hoćemo još!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:34
hvala draga rose....vidim, jezic vas je sve oborio s nogu...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:31
prekrasni radovi sa motivima lavande,i oni afrički ali ježić je zakon! odličan,5!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:18
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ne plakati, napravit ćeš drugi... Nažalost, kod mene je problem što mi se ne da istu stvar raditi dvaput, pa čak ni za sebe! Ah, i ja čekam 10.06. i kraj škole pa da decoupage radionice svih nas vezanih za školu počne punom parom! [IMG]smileys/emot100.gif" align="absmiddle" alt="smile42" />

ni meni se ne da...ali obaj je puno drugaciji od prvog triptiha...ti isto radis u skoli???

Mmmm, tako nešto... Radim sa slijepom i slabovidnom djecom koja su integrirana u redovne škole i vrtiće - diljem Hrvatske... Nemam nikoga u Osijeku, ali moje kolegice imaju i Osijek i Đakovo i još neka mjesta okolo... Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:14

Svei radovi su prekrasni. Neću ništa posebno izdvojiti.
ANĐELKA
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:14
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ne plakati, napravit ćeš drugi... Nažalost, kod mene je problem što mi se ne da istu stvar raditi dvaput, pa čak ni za sebe! Ah, i ja čekam 10.06. i kraj škole pa da decoupage radionice svih nas vezanih za školu počne punom parom! [IMG]smileys/emot100.gif" align="absmiddle" alt="smile42" />

ni meni se ne da...ali obaj je puno drugaciji od prvog triptiha...ti isto radis u skoli???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.