hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malena pa ti si bila jako vrijedna ovih dana. svi se nešto žale da im je vruće ali tebi to očito nije smetalo. super stvari si napravila!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Sve su ti tacne prekrasne ali su mi ove super nježne....I sad jedno pitanje: gdje ih nabavljaš, dal su drvene i kolika je cijena?
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
božice, hvala ti na komentaru i komplimentu... tacne sam nabavljala iz jednog lanca supermarketa ovdje u bosni, ali ih je potpuno nestalo... kako tih supermarketa ima po cijeloj BiH sve sam obišla i nisam ih nigdje našla, a baš su mi bile super... cijena je bila 3KM (cca 10 kn) za manje i 5KM za veće (cca 18 kn)... drvene su i potpuno neobrađene...... savršeno za decoupage izgleda da sam ih sve kupila
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
isprazni sandučić!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
lijepi radovi....ova crno-cijela boca me oduševila...jesu ovi cvjetovi salveta ili.. |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
omnia violet, da budem iskrena ove radove sam već i zaboravila... hvala ti na komentarima, baš mi je veoma drago da ti se sviđaju na crno bijeloj boci je salveta (prva koju sam kupila :)) i zalijepljena je na bijelu podlogu pa je bojeno crno oko motiva - nije rad na tamnoj podlozi...
|
|
![]() |
|
nisam baš bila vrijedna ovih dana, a nešto baš ni nemam inspiracije, ali evo:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,sviđa mi se crno-bjela kombinacija
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i jedna skoro pa završena kutija.... trebam još unutrašnjost obojati u roze i prelakirati sve.... |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
preljepi radovi
![]() kako ti ovako crna boja ispadne dobra tj ne vide se tragovi od farbanja? i jos jedno pitanje s cime ljepis konop oko boce obicnim ljepilom? |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako lijepi radovi. Reci gdje si nabavila ovuzadnnu kutiju?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
prekrasni radovi..inače s crnom bojom treba znati.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slazem se sa bozicom,stvarno treba znati sa crnom bojom,a tebi to ide vrlo dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Kak tek radiš kad imaš pravu inspiraciju
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro kaže Primavera, kako tek izgleda kad imaš inspiraciju!
meni je predobro i jedno i drugo!
ajde mi reci kako si riješila ovaj motiv na kutiji. izgleda presavršeno i nikako mi nije jasno da li je ispod motiva bojano bijelo ili je ljepljen i onaj drugi sloj salvete pa tek onda prvi s motivom? nestvarno mi je koliko je uredno!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
e kutija je predobra.........a sta si to motala špagu na tegle , jako lijep efekat
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
još jučer sam počela odgovarati, ali mi nije htio post gore nikako
evo valjda sad uspijem:
kutija ovih kod mene ima na više mjesta (u tuzli), većinom u gift-shopovima (bude i prekrasnih kutija za vino, al su malo skuplje)
kutija je neobrađena, drvena, pa sam je ja prvo obojila u bijelo fasadnom bojom (da mi ne upija crnu previše), pa sam nalijepila motive sa jedne prekrasne salvete koju sam dobila od kaće (kaća još jednom hvala), a onda sam bojila crnom okolo - nisam radila po pravilima decoupaga na tamnoj podlozi
stvar je u tome da imam jedan dobar tanki kist od prirodnih materijala, pa mogu lagano precizno povući boju. ostalo sam radila spužvicom...
martina, špagu sam lijepila nekim prozirnim ljepilom, ali toga mi je sad nestalo i koristim drvofix, i skroz se dobro ponaša na svim podlogama
na ove staklenke sam dodatno ipak dodala okvir na prozorčić i super izgleda
i hvala vam puno na divnim komentarima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |