Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hoću i ja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hoću i ja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 09:39
malena pa ti si bila jako vrijedna ovih dana. svi se nešto žale da im je vruće ali tebi to očito nije smetalo. super stvari si napravila!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 12:05
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Sve su ti tacne prekrasne ali su mi ove super nježne....I sad jedno pitanje: gdje ih nabavljaš, dal su drvene i kolika je cijena?
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 16:45

božice, hvala ti na komentaru i komplimentu... tacne sam nabavljala iz jednog lanca supermarketa ovdje u bosni, ali ih je potpuno nestalo... kako tih supermarketa ima po cijeloj BiH sve sam obišla i nisam ih nigdje našla, a baš su mi bile super... cijena je bila 3KM (cca 10 kn) za manje i 5KM za veće (cca 18 kn)... drvene su i potpuno neobrađene...... savršeno za decoupage

izgleda da sam ih sve kupila Wink
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 11:22
isprazni sandučić!smile163
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 11:41

evo još jedne kutije za čaj

ove godine skupljam svoju mentu Smile
Malena molim te ako imaš ovu salvetu javi mismile143smile143smile143, u biti sve šta ima veze sa lavandom.smile159
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:41
Thumbs%20Up bravo jako lijepo
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:48

baš ste Heart, i hvala svima na iscrpnim informacijama koje ste postavljali na forumu... da i ja sam odusevljena ekipom i svim radovima.

čitala sam nekad prije o samoj salvetnoj tehnici (čini mi se na stranici od chemaco) ali mi se nije baš učinilo interesantnim, ali nakon što sam pregledala skoro čitav forum oduševila sam se. a onda dala u potragu za materijalom - eh to je bilo malo teže s obzirom da nema prodavnice hobby materijala u tuzli, bih, pa sam čak putovala do sarajeva i osijeka po sitnice Smile, a i sestra mi je pomogla u prikupljanju salvetica...
u svakom slučaju primjetiće se da sam dosta ideja "ukrala" sa foruma....

evo još malko radova

lijepi radovi....ova crno-cijela boca me oduševila...jesu ovi cvjetovi salveta ili..
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:40

omnia violet, da budem iskrena ove radove sam već i zaboravila... hvala ti na komentarima, baš mi je veoma drago da ti se sviđaju

na crno bijeloj boci je salveta (prva koju sam kupila :)) i zalijepljena je na bijelu podlogu pa je bojeno crno oko motiva - nije rad na tamnoj podlozi...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:44
nisam baš bila vrijedna ovih dana, a nešto baš ni nemam inspiracije, ali evo:

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:46
prekrasno,sviđa mi se crno-bjela kombinacija
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:46
dobila sam prijedlog da oko prozorčića iscrtam crnom bojom kao tanki okvir, ali kao što vidite još to nisam uradila....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:48

i jedna skoro pa završena kutija.... trebam još unutrašnjost obojati u roze i prelakirati sve....

Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:16
preljepi radovi Clap
kako ti ovako crna boja ispadne dobra tj ne vide se tragovi od farbanja? i jos jedno pitanje s cime ljepis konop oko boce obicnim ljepilom?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:04
Jako lijepi radovi. Reci gdje si nabavila ovuzadnnu kutiju?
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:33
prekrasni radovi..inače s crnom bojom treba znati.smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 11:59
slazem se sa bozicom,stvarno treba znati sa crnom bojom,a tebi to ide vrlo dobrosmile141..jako lijepo i uredno ti je svesmile141..
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:32
Kak tek radiš kad imaš pravu inspiraciju Wink ...jako elegantan crno-bijeli set, a i ideja s crnim rubom mi se čini dobra...no, ova kutija je mraaaaak, stvarno je prelijepa a i ja sam znatiželjna gdje ju nadje??? Vidjam takve kutije uglavnom na stranim sajtovima, ali nikad ju nigdje kod nas nisam našla, osim onih papirnatih istog oblika... 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 16:10
dobro kaže Primavera, kako tek izgleda kad imaš inspiraciju!
meni je predobro i jedno i drugo!
ajde mi reci kako si riješila ovaj motiv na kutiji. izgleda presavršeno i nikako mi nije jasno da li je ispod motiva bojano bijelo ili je ljepljen i onaj drugi sloj salvete pa tek onda prvi s motivom?  nestvarno mi je koliko je uredno!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 16:14
e kutija je predobra.........a sta si to motala špagu na tegle , jako lijep efekat
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 17:03
još jučer sam počela odgovarati, ali mi nije htio post gore nikako

evo valjda sad uspijem:

kutija ovih kod mene ima na više mjesta (u tuzli), većinom u gift-shopovima (bude i prekrasnih kutija za vino, al su malo skuplje)

kutija je neobrađena, drvena, pa sam je ja prvo obojila u bijelo fasadnom bojom (da mi ne upija crnu previše), pa sam nalijepila motive sa jedne prekrasne salvete koju sam dobila od kaće (kaća još jednom hvala), a onda sam bojila crnom okolo - nisam radila po pravilima decoupaga na tamnoj podlozi

stvar je u tome da imam jedan dobar tanki kist od prirodnih materijala, pa mogu lagano precizno povući boju. ostalo sam radila spužvicom...

martina, špagu sam lijepila nekim prozirnim ljepilom, ali toga mi je sad nestalo i koristim drvofix, i skroz se dobro ponaša na svim podlogama

na ove staklenke sam dodatno ipak dodala okvir na prozorčić i super izgleda

i hvala vam puno na divnim komentarima  smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.