Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 29>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:22
@ lluvia, piramida, hvala Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:27
super ti je ideja sa dascicama,jezici su preslatkismile141
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 18:05
ježeki medeni,pittorico sa ružama majstorski
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:28
nova kutija... ovu, ajmo reć, čudnu zelenu boju sam dobila tako da sam miješala zelenu, smeđu i bijelu. i prvi put sam radila sa dvokomponetnim lakom Smile

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:31

moj prvi rad na platnu

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:34
još jedan rad na nekom platnu - kartonu. salvetica je malo zgužvana al  meni ne smeta...

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:40
Suncokreti i bundeve su mi super, ali kutija... savrsena je Smile Nemoj da vise moramo cekati mjesec dana na ovakvu krasotu Wink
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:41
More kutija je savršena,jako mi se sviđa motivsmile71
A i platna su super!kažeš zgužvano-ma niš se ne vidi i odlično izgledaClap
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 12:01
Rad sa suncokretima prekrasan, divan pittorico..kak bi tek izgledao dobro da nije zgužvano...ma šalim se...smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 13:46
Radila dsam isti ovaj motiv kao i ti, ali moram priznati da mi je tvoj puno bolji. Moje je ispao nekako pretamni. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 13:56
Radovi na platnu su za desetku!!! Svaka chast, veoma mi se svidelo smile141 Pitorico ti je savrshen na prvom platnu. Mislim, za moj ukus. Onako fino prozracan Divno, divno!

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 13:39
hvala vam svima. smile79valjda neću više pauzirat misec dana Tongue
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 14:16
More svi su ti radovi prekrasni ja sam ovak smile227
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 17:21
Wooow!!...kako dobra kutija drago More, preeeeeedobra, a 2K ti je savršeno ispao...motiv je fenomenalan i koliko se sjećam vrlo rijetko korišten, tim više dobiva na vrijednosti Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!

...platna su ti takodjer odlična, a pittorico predobar...postala si prava decoupage majstorica
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 18:49
more drago ne mogu se odlucit sta mi je ljepse,pittorico fenomenalan,divan:C%20-%2010%20-%20happysmile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 18:57
Jako mi se sviđaju tvoja platna i odabir krasnih jesenskih motiva! smile78Daj mi reci, kako si radila pittorico? Mislim, s obzirom na motiv, kako si nanosila boju? Ja sam nakon isprobavanja i više raznih pokušaja otkrila da mi je najlakše drvenom bojicom opcrtati konture motiva salvete i onda tufkati spužvicom preko toga...  
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 01:02
dorina, primavera, kaća, izzy hvala vam Smile
izzy pokušat ću nekako objasnit kako sam radila pittorico, mada moram priznat da baš i ne znam objašnjavat. kod mene ti nema nekog pravila. brljam, eksperimentiram, zamažem se... Tongue koristila sam kuhinjske spužvice. malo tupkanja, malo mazanja.
to kako ti radiš nikad nisam isprobala. ja nalijepim salvetu, pa u neke posudice ili na neke papire miješam boje, malo eksperimentiram (nemam puno boja pa baš zato stalno nešto kombiniram). osim tupkanja spužvicama, ja osobno volim i mazat, raditi poteze koje se rade kistom. lagani, brzi pokreti.
oba platna sam prvo premazala (tj. malo tupkala malo mazala spužvicom) žutom bojom skoro do rubova salvete. rubove sam namjerno ostavila "prazne". na prvom platnu sam pomiješala žutu i bijelu boju, a na drugom žutu, smeđu i malo bijele. nakon toga sam samo pratila boje sa salvete. npr. na prvom platnu ima žute, smeđe i narančaste boje. nisam ih nanosila strogim redosljedom, sad ću samo zelenu. pa kad to završim, prelazim na smeđu. ne. malo jedno, malo drugo, malo treće. pokušala sam postići da se ne vidi tako strogi prijelaz boja. i nastojala sam da ne prelazim bojom preko salvete.
na oba platna ima malo narančaste boje. sama svjetlo žuta na prvom platnu i tamno žuta na drugom... kad sam to vidila, kao da mi je nešto falilo. zato sam po cijelome platnu mazala narančastu. lagani, brzi potezi.
ne znam kako da drugačije objasnim. nadam se da si bar nešto razumila. da si bliže, pokazala bih ti kako sam radila.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 08:18

Hej...kako je ljepo...suncokreti su mi lijepi, ali sve pohvale idu tvom prvom uradku sa 2k...i da kao što cure kažu ...nemoj da opet dugo čekamo na tvoje lijepe i maštovite radove.Smile

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:23
Platna su jako lijepa,super si to doradila oko salvete.
Sviđa mi se i kutija i ona zelena boja na njoj mi je baš lijepa.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 15:00

rad na platnu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.