anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 48> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vješalice su krasne, ali ova mala kutijica je zakon!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anastazija prekrasno proljetno čišćenje i skidanje paučine.
Vješalice super, a kutijica predivna ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...vidim da me Mare spominje... pa tu sam cijelo vrijeme
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jaooooooo svi radovi su za pohvalu ali ova mačketina meni je fantastična
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
prila, saara (dobrodošla natrag!), Felina, Proljeće, rosa2 svima
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
lijepi su ti radovi al ove vjesalice su mi fantasticne
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ne znam zašto imam dojam da kada spomeneš ime jedne naše moderatorice
![]() ![]() Vješalice još nisam radila ali kada vidim tvoje, dođe mi da se bacim na posao.
A kutijica je preslatka. Na prvoj slici sam si mislila: hm, zašto je tako iz daljine slikala pa ne vidim dobro, ali na kraju sam skužila da ti ne bi pomogao nikakav zoom, jer je premalena.
![]() Inače je super ispala....
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Vješalice su prave proljetne, a kutijica ovako minimalistička baš štosna.
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam oduševljena tvojim radovima, ali tako je uvijek. Nije to neka novost. Od ove zadnje serije posebno bi izdvojila ova dva pjata. Klimt mi je naravno vauuuuuuuuuuuu, ali ova mačka i onaj drugi pjat. Uf!! Baš mrak.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
i kutijica i vješalice su divni!stvarno dobre pukotine
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
biljana,Šabica
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() a u diskreciji je poanta i one šalice - nije prozirna pa uvijek možeš reći da piješ čaj
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Sabby vjesalice i kutijica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja sam za nešto, ali nisam sigurna šta ti je u toj čaši/šalici koju taj smajlić nateže!!! I molim malo diskrecije - nemoj da moram početi editirati postove gdje se spominje moje ime u kombinaciji sa nekakvim inkriminirajućim animacijama!
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasni radovi!
![]() ne znam jel su mi dražia tanjuri ili kutijice... a mislim da se ni ne moram odlučiti ![]() |
|
![]() |
|
znam ja od čega izzy ima drhtavicu ... sigurno ne od mojih radova.... svašta je njoj na pameti
![]() ![]() maredelmare, čitaš mi misli... baš sam si mislila o jednoj kutijici većoj od upaljača sa ovim motivom...
sanjam, uzmeš malu kutijicu pa pukotine izgledaju ogromne
![]() jedina tajna velikih pukotina je debeli sloj stepa 2. i malo sreće...
svima hvala što ste navratile. jeste možda za
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...kako dobro si nas sve zavarala sa kutijicom, i meni je prvo palo u oči raspucavanje i baš se mislim koje lijepe velike pukotine kako je to uspjela...kada ono mala kutijica, nema veze isto je lijepa kao i vješalice...a ako imaš "recept" za veliko raspucavanje daj otkrij mi tajnu, skoro sam uzela 2K ali kako god pokušam dobijem neku "siću" od pukotina...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I ja sam gledala pukotine na kutijici, svaka čast na strpljenju, a poklopac i donji dio-super skombinirano!!!
Ukusno i s mjerom-to volim! Ajde sad jednu veću s ovim motivima, pliz!!! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() anastazija viš kak je dobro da te malo prodrmam........odmah staviš slikice a i izzy osjeti podrhtavanje
![]() ![]() kako bi primavera (ma gdje je ta žena'?) rekla vješalica na tufnice je super a i druga nije za bacit.......jel to na njoj shabby?
a kutijica ah......kakva ideja,kakvo strpljenje
![]() ![]() ![]() super kutijica za naušnice........male,da ti se ne petljaju u kosu
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...mačka je prekokrašna...idem je pronaći u printevima, baš po mjeri za MPK
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |