Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 272> |
Korisnik | ||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoya, aranžman je pohvale tebi i šogorici, a njoj želim brzo ozdravljenje.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Počela mi je hoja koju si mi poslala puštati korjenje a zanimljivo uz nju i ona koju sam imala od prije.
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam Lilly. Bilo što da kažem strah me da te ne zeznem. Neki grančicu stavljaju direktno u zemlju. Ja sam običavala čekati da korjenčići narastu barem 1 cm pa sam sadila.
Uglavnom i u početku i kasnije samo pazi da ti ne bude u jako mokroj zemlji. Sve drugo nije problem.
A ako ne uspije - imam ja tvoju adresu i veeeliku hoyu. Slat ćemo ponovo!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
šta znači šogorica
|
||
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Velikodušna si, hvala ti. No, imam sada dovoljno. Razmnožit će se, a i muž bi kvocao zbog "još" Svejedno hvala. |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoja ima Hojuuuuuuuuuu
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To ti je cvijet koji raste u Primoriju .... Šalim se to je sestra od MM.
Ali ti to znaš, nego me zezaš, je l' tako?
|
||
|
||
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A kad da ju upiknem u zemlju? Da ju ostavim da pusti više korjenja.
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bio bi to biznis stoljeća
Vidi mene zmotane, ma vidi se da sam zaluđena vrtom i vrtnim cvijećem, a na prekrasni aranžman nisam ni trznula. Oprosti Hoya, aranžman je stvarno prekrasan, a sve pohvale tebi na cvijeću i vrijednim rukama šogorice koja ga je složila .
|
||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoya šta se brineš za moje cviće, ma doći će dan kad će svanuti kod mene, ne sekiraj se , raslo ono kod tebe ili kod mene isto je glavno da je živo.
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hoya opet sam malo obilazila tvoj divan vrt. Žao mi je da nisam imala više vremena kad sam već bila tako blizu da ga nisam uspjela vidjeti uživo. Vrt je baš po mom "guštu"
|
||
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da pitam kako je danas šogorica?
|
||
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma sve što stigne od hoye prima se ali za ozbiljno- ima dosta toga šta mi je propalo, ali hoyine pošiljke napreduju ko bombon
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne kupuj, ženo, ako hoćeš šalji adresu !
|
||
|
||
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš me veseli. I želim da ti napreduje kao moja.
|
||
|
||
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ode moja šogorica. Umotana, sa temperaturom putuje za Split. Htjela sam joj dati da ti donese Trišin vrtić, ali ne znam kako će biti sa zdravljem.
Ali, vanja, kako ja nisam putovala za Uskrs najvjerojatnije sam ja u Splitu za 1. maj.
|
||
|
||
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad ću slati još više, hi,hi,hi ... Narasle su mi uši. Uživam uzgojiti biljke i darivati ih pa mi je baš drago čuti da nekome uspije i raste.
I puno puta mi je neugodno pitati, a htjela bih znati: Zato ljudi, jesu li vam uspjele biljčice koje sam vam slala?
|
||
|
||
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma vidi je! Njoj to ovdje raste k'o drač, a ja taj jedan cvijet plaćam 10 kn, hahhaa! |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nisam stvarno znala tačno to je kod nas zaova,ja sam pretpostavljala
|
||
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja se nadam da nećeš morati slati ponovno,ali ako se ne primi onda ćeš mi ti jednu baš posaditi,kažem ako. Još ću ju par dana ostaviti u vodi a onda što bude.
|
||
Odgovori | Stranica <1 1617181920 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |