Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 79> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u potpunosti se slažem s Vallisom,sve su lijepe ali su mi zapeli konji za oko pogotovo kad sam vidjela šablonu potkove!predobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sve su kutije lijepe ali ova s konjima me odmah osvojila, predivno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() napokon zadovoljna s 2K ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
drago mi je da vam se sviđaju moje "kreacije" i nakon crno-bijelog idemo malo na našto u farbicama
![]() ![]() ma i ovo je crno-bijelo (ima i sive) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno,preslatke su mi ove čestitke,vrlo orginalne i lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija ti je skroz simpatična ali ona slika s kineskinjom je stvarno nešto posebno. Jako mi se svidio 2k na bež podlozi i onda na to onaj trakasti obrub.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
A što reći na ove prekrasne radove nego
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
crno -bijelo
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav tetama, nešto se malo brljalo kad sam već morala (barem se onda prihvatim salvetica ) pa evo:
![]() a ovo je čestitka za vjenčanje u koju je pospremljena "šuškica" ![]() a pošto je bebica u "igri" malo sam se poigrala i ja ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs prekrasna ti je kutija, neman riči, ona čipka, ili šablona?
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kak ti je ovo lijepo,a bome i sadržaj mi se sviđa
a unutrašnjost bi bome bila šteta dirati, a za jajca se nisi niš falila
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ono s čipkom u donjem dijelu kutije je odlično, baš je dalo neki poseban štih, da kutije bude ukrašena, a ne prenapadno.
Jako lijepo! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđa i hvala puno na pohvalama. Naime, to mi je prvi rad s čipkom.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija ti je stvarno prekrasna.
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
kutija je prva liga
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ova kutija je mraaaak
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gogs kutija ti je feeeenomenaaalnaaaa. Prava starinska. Volila bi kad bi mi neko moga pokazati kako se radi ona čipka koju si napravila oko kutije sa masom. To mi se strašno sviđa. Jel teško?
|
|
![]() |
|
stara, stara kutija u kojoj su nekada bile fotografije (više crno-bijele nego u boji) pa je poslije služila svemu i svačemu. Sada odlučih da je povratim u život. Malo šmirglanja, promjena pantića, kitanje i skoro je ko nova. Unutrašnjost nisam dirala jer nije bila pohabane previše a meni se dopada.(tako nešto se više ne radi)
![]() ![]() ![]() i "blago" pohranjeno u njoj (krpice, trakice, čipkice) ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju fimo jajčeka (ma i ja kradem ideje) a meni je to bilo novo iskustvo. Mare - dobar ti je izbor riječi za "kokodakalo" sviđa mi se ( a možda je ona a ne on -nisam gledala pod rep)
|
|
![]() |
|
baš sam se pitala kak to da imamo istu salvetu ha, ha samo je moja kutijica minijatura u odnosu na tvoju (ako ti treba još koja salveta zovi) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |