Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 21:05
u potpunosti se slažem s Vallisom,sve su lijepe ali su mi zapeli konji za oko pogotovo kad sam vidjela šablonu potkove!predobro!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 20:21
Sve su kutije lijepe ali ova s konjima me odmah osvojila, predivno
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 20:08

napokon zadovoljna s 2K

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 20:06
drago mi je da vam se sviđaju moje "kreacije" i nakon crno-bijelog idemo malo na našto u farbicama

ma i ovo je crno-bijelo (ima i sive)

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 18:42
savršeno,preslatke su mi ove čestitke,vrlo orginalne i lijepe!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 23:50
Kutija ti je skroz simpatična ali ona slika s kineskinjom je stvarno nešto posebno. Jako mi se svidio 2k na bež podlozi i onda na to onaj trakasti obrub.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 12:03
A što reći na ove prekrasne radove nego Clap
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 00:39
crno -bijelo
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 23:45
pozdrav tetama, nešto se malo brljalo kad sam već morala (barem se onda prihvatim salvetica ) pa evo:

a ovo je čestitka za vjenčanje u koju je pospremljena "šuškica"

a pošto je bebica u "igri" malo sam se poigrala i ja

Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 08:58
Gogs prekrasna ti je kutija, neman riči, ona čipka, ili šablona? smile227savršena, ja bi isto tako volila da i ja znan napraviti, a nikako mi ne uspijeva, zaaaašto? šmrc, šmrc. Ali stvarno, toliko to želin naučiti.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 05:58
kak ti je ovo lijepo,a bome i sadržaj mi se sviđa
a unutrašnjost bi bome bila šteta dirati, a za jajca se nisi niš falila
smile198lajkam!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 17:55
Ono s čipkom u donjem dijelu kutije je odlično, baš je dalo neki poseban štih, da kutije bude ukrašena, a ne prenapadno.
Jako lijepo!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 10:17
drago mi je da vam se sviđa i hvala puno na pohvalama. Naime, to mi je prvi rad s čipkom.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 17:04
Kutija ti je stvarno prekrasna.
Na vrh
DANIKA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANIKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:51
kutija je prva liga Thumbs%20Up
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:47
ova kutija je mraaaak smile71
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 14:49
Gogs kutija ti je feeeenomenaaalnaaaa. Prava starinska. Volila bi kad bi mi neko moga pokazati kako se radi ona čipka koju si napravila oko kutije sa masom. To mi se strašno sviđa. Jel teško?
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 14:43
stara, stara kutija u kojoj su nekada bile fotografije (više crno-bijele nego u boji) pa je poslije služila svemu i svačemu. Sada odlučih da je povratim u život. Malo šmirglanja, promjena pantića, kitanje i skoro je ko nova. Unutrašnjost nisam dirala jer nije bila pohabane previše a meni se dopada.(tako nešto se više ne radi)

i "blago" pohranjeno u njoj (krpice, trakice, čipkice)

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:07
Drago mi je da vam se sviđaju fimo jajčeka (ma i ja kradem ideje) a meni je to bilo novo iskustvo. Mare - dobar ti je izbor riječi za "kokodakalo" sviđa mi se ( a možda je ona a ne on -nisam gledala pod rep)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:01
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Gogo, ti si s decoupagea prešla u kipare. Svaka čast.
Kako vidim i ti si koristila one divne ružice na isti način kao i ja. Ha, koja podudarnost.

baš sam se pitala kak to da imamo istu salvetu ha, ha samo je moja kutijica minijatura u odnosu na tvoju (ako ti treba još koja salveta zovi)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.