Čaaarobni otok |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 78> |
Korisnik | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne bi bilo sve crno, drugi vrtić koji je u krilu stare masline pa ima hlada u popodnevnim satima, pokazao se da "radi", crvena pelargonija raste, a nagrada su mi liatrusi koji su procvjetali, dragoljub neće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije 4-5 god, kad smo tek osvajali teren, posadila sam u makiju koja je izvan naše zemlje, nekoliko korijena "ludog buongiorna2, plavo dobrojutro, slak....
Raširio se po makiji i kamenu i pozdravlja ujutro sa indigo plavim cvjetom...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I na kraju šetnja otokom.
Cvjeta bogumila, to su vrlo stari primjerci, 30-tak godina....
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči po mojem je iskustvu dragoljub čudna biljka. Ne treba ga gnojiti raste kao mala prodavnica užasa. Raširi se preko svake mjere, ali ne cvjeta bez puno vode. Dok je još na nivou 2-3 cvijeta onda kojekako, ali kad se raširi i treba biti sav rascvjetan traži vode kao lubenica.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, primjetila sam da taj dragoljub zafrkava, nekad prije sam ga imala u gradu i cvjeto je, ove godine neće ni u gradu, ni na otoku.
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jest, au literaturi same pohvale kao sijte ga ne traži gnojiva, vode zraka sam te moli da cvjeta.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najduži dan u godini....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće, more, Manči blago se tebi, koje slike....
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi na moooore
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manci, ti nama stvarno preneses ugodaj mora, predivno...skoro da osetim miris mora i cvrcke(ja ih pozeljela cuti-dok vama verovatno prelaze u dosadu)
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, ija! |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako, bit će i toga...
Vera4, zar nisi na moru? Istra?
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio, slikala sam cvrčka, moram ga staviti, uopće nije ...romantičan !!!
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, nisam baš jako daleko oko 6 do 12 km. Jedno je luka Plomin, za zemljom na dnu mora, pa ti vidi. A drugo je Rabac, ona romansa ručnik na ručniku, tuđe lopte po tebi, i sl. Ma pomirila bih se ja i s tim ali ne mogu od kuće. Bolesna MKS ( moja kraljica svekrva). Inače, osim sasvim obalnih mjesta, Poreč, Rovinj itd. najveći komad Istre nije na moru.Ovo ja surfam po netu mjesto po moru.
|
|
vera4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dodatak1 Inače imamo Elan33 s kojim smo ljetovali svake godine, a sad skuplja alge u lučici. Moja kćer ne može dobiti god. ljeti a sin je ionako na moru, na tuđoj jahti.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ga ti stavi Manci ,jos kad bi mogla cuti kako cvrci,e to bi bilo ono pravo (stavila bi violinu da sam nasla)-
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, a ipak si blizu mora, nisam pobrkala.....A što ćeš obaveze te spriječavaju...tako to dođe....prvo imamo malu djecu, pa smo vezani, onda oni rastu pa nas stresaju sa novim problemima, pa smo opet u "bedu"....a kad narastu, tad su naši roditelji već ostarili i treba ih njegovati ......... i život se vrti u krug......
Ma....bit će sve dobro....a nije ni more - nešto.
Kod nas u gradu su plaže krcate ljudi, more zamućeno, djeca skaču, prskaju, viču......gaze te preko šugamana...u moru svako malo prođe neki gliser ili skuter.....
Iako mi je plaža na 5-6 min od kuće još se nisam pošla dole okupati.....
Kupam se samo za vikend na otoku.....malo ljudi i čisto more!
A, tako postanemo izbirljivi kad imamo nečega dovoljno!
Za reč pravo i godine, pomalo, nas čine takvim!!!!!!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tema je dosta interesantna, pa da se nadovežem.Mi godinama ljetujemo s kumovima u Selinama, kuma je porijeklom iz Selina i oni imaju prekrasnu staru kamenu kuću.I ove godine se nešto sa sestrom posvađala i nije otišla u Seline nego u Sv.Filip i Jakov. I sad nastaje šou: prvo je plakala od Sv.Roka (kada je ugledala Seline i plažu gdje se kupamo ) valjda do Sv. Filipa i Jakova.Onda su ušli u apartman i opet plač nije to njihova kamena kuća, a najveći šok joj je bila plaža koja je izbetonirana i gdje je "čovjek na čovjeku" Poludila je i kaže da bi se odmah vratila za Zagreb. U čemu je problem, pa jednostavno je navikla na plažu u Selinama koja je šljunčana, duga, prekrasna i na kojoj u srcu sezone možeš naći mjesta bez da ti netko skače po glavi. A danas je toga na žalost vrlo malo, ali eto mi imamo sreću da se još uvijek kupamo na takvoj plaži koja je baš prirodna...
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |