Kamelija - Camellia |
Odgovori | Stranica <1 1617181920 35> |
Korisnik | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JAGODA I BEBOLINA-prekrasne kamelije imate,kad god pogledam vaše slikice odma mi padne na pamet onaj film Dama s kamelijom.Dame moje uživam s vama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina draga, to mora da je prekrasno za vidijeti. Ti si bila, zar ne? Kad bi se barem neki izlet organizirao i to u vrijeme izložbe u dvorištu dvorca...Ja naravno nisam bila tamo, a nisam ni znala za ta događanja. Bila sam u Luganu, ali onda nažalost nisam gledala kamelije, nisam ni znala da postoje...U nemogućnosti da odem tamo, nastojati ću uživati u Pordenonu gdje će isto biti dosta kamelija i naravno svega drugoga cvijeća... |
|
sutra je novi dan
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obišla sam ti ja svašta nešto u tim krajevima, spajala sam 90-ih poslovno s korisnim ni jedna mi izložba nije promakla. Najviše me dojmila proljetnja izložba u Verbaniji - Fondotoce i ona na lago d'Orta. Zamisli si jedno malo mjestašce na obali jezera gdje su sve, ali doslovno sve ulice ukrašene cvijećem, a svaka kamena stepenica pokrivena mahovinom. Baš ću se malo raspitat u kojim se treminima te izložbe održavaju, tko zna možda se organizira neko druženje.
Da ne bi bilo da samo spamamo na temi kamelija...današnja fotka moje damice
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Plodinama imaju lijepe kamelije po cijeni od 70.00 Kn
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje znalcima:
Kamelija ima crne, smeđe flekice po listovima i cvijetne glavice su malo mlohave, ne vise baš posve kao uvele, ali nisu ni vesele. Da li je to bolest, ili? Da objasnim, jučer su ih imali u konzumu, ja sva sretna htjedoh se počastiti, ali sam odustala zbog fleka. Trgovkinja me je uvjeravala sa su samo malo ozeble... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka je nisi poslušala, kamelija nije baš toliko osjetlhiva na zimu,neka ona priča šta hoće;-) |
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mi je ljepa ,, ljepotica mala
|
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa !
Moja još spava u garaži. bojim se bure.....lani joj je pola pupova otpalo !) |
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta reći nego |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
irisica
Već proklijao Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne kamelije bebolina, svaka čast.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja se sprema na veliko raspupati.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina.....krasne kamelije za tvoju kolekciju
lela.h.....tvoja prva dama je prelijepa |
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje kamelije:
|
|
|
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da bebolina... na to sam i mislila evo sta umor radi tri su u teglici, jedna od njih jos nije procvijetala. Imam trenutno takvu posudu sa hibijima, 2 bijela a trecega cekam... nesto roza narancasto
|
|
Odgovori | Stranica <1 1617181920 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |