Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 177178179180181 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, sarma će cvasti na proljeće - početkom ljeta. I mora biti na suncu!
Bi, anči, zato ću ti poslati pa ga kombiniraj. Zima je duga, moramo raditi skice. Samo da znaš da ja već dva dana radim sheme!
Bergenija, dobro je, a bit će i bolje .
Pa sad sam npr. na forumu i za razliku od inače nitko me ne gleda poprijeko, ne tjeraju me sa kompa.
I znaš što je još super: MM je prvi puta skuhao ručak. Nije užasan ručak, nego to što je tek sada prvi puta skuhao.
On hrani pse, budi MPS, kuha kavu, dvori mene i slušam ga kako sestri priča: Ma stvarno joj inače nije lako.
Ma zamisli !? A ja sve to uz osmijeh obavim, nisam ni znala da to radim!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se kaže:svako zlo za neko dobro.
Sad si na prisilnom odmoru, što mislim da će ti jako dobro doći.
Prošetala kroz vrt, Ares ja prekrasan pas!
Slideshaw mi na ovom lapu neće...pa moram čekati slobodno mjesto pred kompom da pogledam!
Ali mi se sviđa "šok soba" za reanimaciju sukulenata!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
woow, woow kakav slideshow
Kako sam to lijepo napisala Lijepo uživaj kad te tako lijepo dvore, maze i paze..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga hoya tebe izgleda ni bolest ne može zaustaviti kada je cvijeće u pitanju super si napravila ovaj slideshow a naravno sukulenti su ti uistinu predivni još ću se i u njih zaljubiti i početi sakupljati, želim ti brz oporavak premda vidim da ti je ovako super svi te maze i paze a ti imaš komp na raspolaganju.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za bolesnicu. Brzo će proći još tih, koliko, 17 ? dana.
Kompić i predivni Ares su uz tebe!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U slajdu sam uživale i pokušala sam zapamtiti imena,ali znam da neće to dugo ostati u glaviTvoj Ares je kraljević i želim ti što brži oporavak
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slikice na slidu, a isto tako i rasadnik je odličan! Drago mi je što si sada svakodnevno s nama!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vauuu. Evo me odmah ujutro da pogledam slide!
Pa ti si postala vrlo ozbiljna konkurencija Otok!
Imaš prekrasnu zbirku. Posebno mi imponira da znaš svakome ime. A neke primjerke nisam nikad ni vidjela!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da ti nerad teško pada pa si tak vrijedna ovdje .Uživala sam u tvom slideu i tek sad kad ih vidim na hrpici (koja je pozamašna) shvatih da sam uskraćena za tako prekrasno bilje jer nisam baš pretjerano obraćala pažnju na njih i moja kolekcija se svodi na par sukulentića . Bravo !
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, Anaida, bako, Ivvna - ovako, s vama mi brže prolazi dan.
Pa kad sam već uz komp, a za takve stvari nikada nisam našla vremena, ovo je prilika da napravim ono što sam dugo mislila. I voljela bi kad bi mi netko ispravio krive i dodao nazive onima koje nisam našla na netu.
Čekam da postanem mrvicu mobilnija pa da se spustim niže i na dvorište.
Zaista, zbog sebe, a i zbog vas pokušat ću slikati sto više sukulenata i napraviti slično.
Zato sam i napisala da je to pozdrav ljetu - 1. dio.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Unaprijed se veselim drugom dijelu i želim ti što brži oporavak da nam što prije se spustiš s visina bez obzira što si mažena , pažena i čuvana !
Ja sam sa sukulentima na vi i davanje naziva bi bilo kao kad učenik uči učiteljicu . |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna svega ovoga nebi bilo da ovdje na CIF-u ne gledam predivnih silka, da nema tako dragih ljudi koji te samo iznenade ... Otok |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, baš sam nestrpljiva da pogledam taj slide, ne mogu sa svog laptopa, sin na svome piše diplomski pa ga ne smijem prekidati, moram ga uhvatiti na pauzi
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj, pogledaj i molim te ispravi mi nazive - u tebe se uzdam.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slajdić je prva liga
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A, eto smrcko, da ne budem beskorisna .
Ajde recite što da radim? Nikada neću imati lijep, bujan kamenjar - nemojte se ljutiti, ali mačke volim samo u tuđim dvorištima i to - samo na slikama!
Ako mi je zemlja tvda i neokopana - biljke slabo rastu, ako stavim humus, mekan i rastresit - vidite što se događa. Stavila sam kamenje na zemlju, jedva su se biljke vidjele. Ni to ne koristi.
Čim padne kiša i sve ostalo bude mokro, evo dame ispod balkona, na suho. Cijelo sam ljeto nekada i bez veze močila da ne dođu. Nema me par dana i ...
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan slajd
Ma postoji način da otjeraš mačke, bar bi ja pokušala sve. Ako želiš kamenjar bitno je da se on ukorjeni i raširi, a poslije mačke mu ništa ne mogu. Prvo kad ih vidiš ganjaj ih i gađaj ( možeš tad i susjeda strefiti u glavu imaš opravdanje), da se zna tko je gazda ili napucaj Aresa na njih. Dok je sušno vrijeme probaj špricati jajima ili popapriti zemlju. Kažu da na našoj tržnici prodaju neku biljku protiv mačaka i da se zove fasliđan ili fasligan , kako vidim to je bosiok ili bosiljak Sljedeća linija odbrane bi bila granje preko kamenjara dok se nerazraste ili bodljikavu žicu ( da se nabockaju) ili općenito napraviti kakav kavez da ne mogu prići. |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, posut ću sve paprom, ovdje ne dopire kiša. Da joj je gazda u svom dvorištu ili kući napravio sanduk sa pijeskom ovo nebi radila.
Nikako da se ukorjeni. Tu su tvoji flokisći i sedum. Kamenje je razbacala uokolo.
Ako je ja jedan dan dohvatim - i njoj će trebati štake!
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, na turneji sam pa da svratim i do tebe. Kiša mi omela planove. Mm mi kupio mješalicu, hvala na linku, još da imam bijelog cementa ne bi ja danas sjedila za kompom!
Vidim da i ti mučiš mačju muku. I ja. Moje obožavaju kakati u kamenjaru (rađe bi da odu kod Karla), a najviše vole u posudu sa mojim omiljenim zimogroznim clematisom. Svaki dan moram čistiti. Već sam došla na ideju da im stavim jednu praznu posudu. Za papar me frka, da mi cvijeće ne ošteti, kad su stalno kiše. |
|
Odgovori | Stranica <1 177178179180181 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |