Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 177178179180181 243> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda je to Sedum kamtschaticum "Golden Carpet" |
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeste moon, to je kamčatska tustika, drvenastog korjena ,prilično krupnih listova i žutog cvijeta.
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima,
SlavujVk zaista cvijeta žuto |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mira K - možda Syringa josiflexa 'Bellicent'
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da si u pravu Muhlenbergia, puno hvala!
|
|
Rijeka
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Acer, na gornjoj slici je mimulus aurantiacus.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Smreka
Novo sjeme Pridružen: 16 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej lljudi!
Molim pomoć oko indentifikacije biljke na fotografiji... http://i40.tinypic.com/2rnenwg.jpg - http://i40.tinypic.com/2rnenwg.jpg |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smreka, to je Sedum Spectabile, Ranjenik ili Debela koka...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Acer na drugoj slici ti je penstemon digitalis.
|
|
rooby
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam vas sve. Malo sam se zainteresovao za gajenje nekih biljaka u vrtu. Tj. sredjivanju vrta. E sada, imam jednu saksiju sa nekom zbunastom biljkom ali nemam pojma koja je pa sam htio da pitam nekoga ovdje ako moze da je identifikuje... I mozda da mi kaze nesto vise o presadjivanju iste. A evo i slike:
Hvala svima unaprijed...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
rooby...Sedum floriferum "Weihenstephaner Gold"
|
|
rooby
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze li mi neko reci nesto vise o presadjivanju ove biljke?
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rooby, pogledaj malo temu seduma, jer i ta biljka je sedum. uspjeva na jakom suncu, ne treba ju puno zalijevati. Svake godine sve više naraste u tako jednom lijepom kružnom niskom grmiću koji upravo u ovo doba cvjeta žutim cvjetovima. po zimi nestane nadzemni dio biljke i u proljeće pojave se listići iz zemlje i sve krene ispočetka. Presadit ju možeš u cijelom grumenuzemlje, a možeš i rasaditi tako da razdijeliš korijen. To je najbolje napraviti na jesen ili u proljeće. Evo ti link teme Sedumi - žednjaci - tustike
|
|
wookowaratz
Nedavno posijan Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim nazive za 1.
2. 3. 4.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(1)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
1. lysimachia nummularia
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
mislim da na prvoj slici ima dvije biljke.
gore je sedum a dolje kao što je otok napisala lysimachia nummularia |
|
wookowaratz
Nedavno posijan Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A žuti cvjetić? :/
stalno ima crnih listića i nemam pojma zašto
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
Odgovori | Stranica <1 177178179180181 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |