Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 176177178179180 243> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ananas ili kalikantus
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti na brzom odgovoru, nekad davno sam ga dobila od Fatke
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miriše li stvarno na ananas?
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj grm znam još iz djetinjstva. Zvali smo ga "jagodice", valjda po mirisu jer ne liči na jagodice.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, Natalija, zaista miriši na Ananas, otud mu i narodno ime....
Milice, i kod nas su ga zvali jagodice ili jagodac... a dok je u pupovima, oni zaista liče na jagode "pokačene" po grmu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze pomoc kod prepoznavanja?
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanjalice ovo prvo je Hedwigov karanfilić, imam ih i ja iste takve ... A drugo je Ehium, Pride of Madeira...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim ID ove iljcice...hvalaaaa
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miro, možda cestrum... elegans var. smithii
http://www.smgrowers.com/products/plants/plantdisplay.asp?strLetter=C&plant_id=390&page=6 |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na trudu Natalija. Ovo sam vidjela u Češkoj, sada kod njih cvjeta i jako intenzivno miriše. da nije neka vrsta syringa, jorgovana? |
|
Rijeka
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktus, ja mislim da se radi o kalanhoi
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus, mislim da je neki sedum, ali neznam puno ime. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 176177178179180 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |