dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 175176177178179 222> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se ti uguraj i dođi,a koliko znam i ti imaš kaktuseke
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mkaktus...crveni aster je tako raskošan i meni je asocijacija bila - srce...
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros sam se nečeg sjetila... prije par mjeseci kupila sam na placu biljku i nisam pojma imala što je, dala ju na raspoznavanje i mudro zaključila da je poslušnica... pa si i ti išla u svoj vrt gledati lišće i tako smo obje to zaključile.
Uglavnom sad kad je procvala - to je isti ovakav crveni aster kao i tvoj. . zaista smo to vrhunski dobro raspoznale. Ali nema veze jer je aster divan |
|
belica,zagreb
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belice,sjećam se toga,tko radi taj i griješi
Moon,više nije srce,vjetar mu pokvario frizuru,moram ga premjestiti kad odcvate.
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje si mali kaktus ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne ruže, prkosi, graničica, krumpirko.... a kaktusi us priča za sebe!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kaktus ovako sa cvijetom.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže ,asteri, krumpirko,galiardija...
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila malo u južnijim krajevima,evo me natrag
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj malo više o posjeti južnim krajevima !?!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar može ljepše završit sezona? mali kaktus s velikim rascvijetalim kaktusom,moj
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si opet s nama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam jako sretna kaj si opet sa nama !!!
A naš novi sunčani kutak za kavu čeka da ga vidiš (otvorenje-ti si kuma!!) Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ijuuuu ženo draga,pa šta si to uradila,naravno da ću biti kuma i doći ću prvom prilikom
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ponesi .....ihhhh , nemamo smajlić za ...... SUNCE, ionako je bilo s tobom na jugu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene u svom vrtu,nemam više cvjetova kaktusa,otišli su na zimovalje,ali imam nešto drugo
crvena gaura cijelo ljeto štrajkala,sad se sjetila da bi mogla cvasti
ali zato ova bijelo-roza cvate bez prestanka
dipladiniu bi već trebalo pospremiti,ali meni ju je žao još unositi u kuću
bergenia cvate već treči put
malo slika ružica
nešto sam sitno posadila
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve jako lijepo...uz vas cu se ovdje na kraju i u kaktuse zaljubiti
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna,samo se ti zaljubi
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam se razocarala u kaktus...imala sam jedan 2 godine, pojma nisam imala kako se uzgaja...stajao je na polici u kuhinji uz prozor (zapadni)...u te dvije godine izrastao je jako ...mislim da je nagrabao od pretjeranog zalijevanja ljetos, kada sam to ostavila sinu na zadatak dok smo bili na moru...u jednom trenutku samo je ispao iz korjena i curila je nekakva sluz....tako da sam odustala od njih na neko vrijeme
ali kad vidim tvoje......ma sta reci...sve je receno |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1 175176177178179 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |