OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 374> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema mi druge nego da dođem u krađu
![]() ![]() Kako se zove ova ljepotica? ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, to je vaigela, pa i ti je imaš, zar ne?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj sve ti je lijepo ali ja bi ti došla u krađu eševerija i eonijuma
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Procvala je i ova suručica
![]() ![]() mini ruža, volim je jer je baš potpuno bijela ![]() i još jedna ![]() procvao i amarilis ![]() malo gerbera ![]() fuksije - dvije su nove, ali ostale su lanjske, počele su cvjetati ![]() i za kraj - krenula i crvena bugica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Otok, da li ti dopisuješ sve te nove biljke na onu listu (popis biljki) koju si lani sastavila...
![]() ![]() Uvijek neka novost , neki novi biljka-specijalitet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau, koja boja suručice,prekrasne ruže,amarilis kraljevskog cvijeta,gizdavi gerberi,cijela kolekcija fuksijica.........kod tebe se uživa uz ovako lijepo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma kako god da složiš i kombiniraš cvijeće, napraviš to prekrasno
![]() Ma vidi vraga waigela, ali moje su svjetlije roza. Baš sam blesava uzela dvije iste , a bila je i takva kao tvoja ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno ti je cvijeće. amarilis samo što ne zatrubi zornicu
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajoooj, kutak s fuksijama je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krana zbirka fuksijica i ja sam se navukla na njih a ostalo divno
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Korijenko, baš dobro da si me podsjetila na spisak, ima dosta toga što bi trebalo dodati.
Medo, ionako se rano budim, samo još fali da amarilisi počnu trubiti. Hvala cure što pratite moj vrt, a bili su i dečki, čak dva vrijedna cvjećara. |
|
![]() |
|
Pored donjeg i gornjeg dvorišta, jednog i drugog brda i stepenica ponešto cvijeća smješteno je i na zidovima, ljepši je pogled prema susjedima
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, koliko god šetala tvojim vrtom, uvijek me ostavlja bez teksta.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svi su zgodni prizori u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo nisam ni znala da postoji suručica s roza cvjetovima. (Što nije čudo, puno toga još ne znam!
![]() Onda mi se svidio onaj kut s kvadratnim vazama!
![]() Pa onda od sveg cvijeća crvena bugica!!!
I na koncu pelargonije, općenito mislim da je tvojim susjedima ljepši vrt zahvaljujući tebi!
I na koncu što je onaj krasni grm predzadnja slika i ono šaroliko ispod njega....?
|
|
![]() |
|
Baka, onaj grm je isto pelargonija, ima sitne cvjetove, ali je jako lijepa. Slika nije baš najbolja,pa nisi prepoznala.
Ono šareno iza njega je houtunia cameleon, evo je tu se bolje vidi ![]() A crvena bugica je crvena dok je u pupoljku, kad se otvori više je neke ciklama boje, ali tamnija nego ove naše domaće. A ta suručica je prva biljka koju sam posadila u svom vrtu, znači prije dvadeset godina. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 175176177178179 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |