Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 175176177178179 407> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mojih tri najdeblji :
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica...slatkiši mali
mali kaktus...pa to su već pravi komadi, a i novi je divan. Stavi ga na sunce i daj mu papicu i bit će cvjeća
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica za bebaće
Kaktusiću, bebe su ti krasne a veliki će procvast i prije nego misliš
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, slatke buce imaš. Čini mi se da će biti tamnog cvijeta kad su tako tamni od početka, no ne mora biti tako. Znaš li koji je to kultivar?
Mali kaktus, bebači ti baš lijepo napreduju. Zanimljivo je da se, sudeći po slici, bar četiri bebača (a čini mi se i pet) već sad granaju. Od 69 sijanaca koje sam do sad uzgajala, samo jedan mi se tako granao. Kladim se da je u nastanku ovog sjemena arabicum imao svoje prste! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina,samo jedan bebać raste u vis,svi ostali se razgranali,ako ih uspijem odnjegovati preko zime bit ću vesela.
Bebolina,da bar jedan cvjetak vidim.
Moon,prvo sam ga privikavala na sunce,sad se sunča i papicu dobiva.
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mk...meni se ovako na slici čini kao da već ima pupove?
Ja svog nisam trebala privikavati na sunce, jadnici bili su poredani na suncu i suhi kao barut kad sam ga kupovala
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugom je dugo trebalo da narastu listovi. Sad ima malecke pupove, jedva čekam da procvjeta |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuu, koliko pupova! Divan je!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,to je onaj koji si nedavno kupila???Prelijep je pun cvjetova i pupova
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina....uncat je pupova
mali kaktus....da, to je onaj koji sam kupila, jutros se MM smijao i kaže daj pomakni ga još cm i pol; zato što sam ga namještala pa pomaknem malo lijevo, malo desno kako bi imala što bolji pogled na njega s terase dok pijuckam jutarnju kavicu
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva lijepa slika rascvjetanog adeniuma !
@moon, a ja te jednom davno kritizirao kako slikaš neke novogodišnje četinjače. Sada se ja mogu učiti kako se slika. |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
: vidiš što radi dobra kritika
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvi krasni malci |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divotica |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih dana sam adeniume presađivao i po treći puta dizao iz supstrata. Evo nekoliko pravila kojih se tom prilikom držim. Presađujem u isti mineralni sastav tla (isti pH).Dižem samo toliko koliko korijen ide u konus. Vidim da sam radio grešku sadeći adeniume u tegle „V“ oblika. Korijen u takvim teglama raste u špicu i nije lijepo formiran za dizanje. Slijedeće tegle u koje ću adeniume presađivati će biti više široke a niske. |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predobar caudex pinus.. ja svoje nisam presađivala od proljeća.. neznam strah me da im sunce ne spali korijen kad dignem...
ali su se zato dobro zdebljali... n aproljeće ih opet presadim ali mislim da ću sad uzeti glinene tegle nisam još sigurna šta ti misliš? Malce sam presadila super su mi narasli mislim da će dogodine biti veći od ovih prvih... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Odgovori | Stranica <1 175176177178179 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |