Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 174175176177178 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 14:18
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Ove crvene kadifice su predivne!

a što kažeš na ove narandžaste

kad je snaha bila u bolnici krajem 6.mj. sjedili smo na klupi u krugu bolnice pored gredice u kojoj su one cvjetale, ja sam otkinula jedan odcvjetani cvijet i evo je već cvjeta
Wow!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 18:04

A da ti ja pošaljem reznice moje hoye , mislim da si dobila sjeme dature jer moja truba do sada nije imala sjeme, a da ti pošaljem i reznice trube Winksmile79
truba ide uz zid i orezuje se i unosi u podrun,,,a moze bit datura sad cu provjeriti.....frajlu sam dobila zbrkala sam se....Wink

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2014 u 22:53

Camellia Hugi sama muku mučim s korovima i danas sam cijelo dopodne čupala, paulovniju ćemo jednu ostavit kad se Tara bude udavala Wink
miska Hugobožavam sukulente
moon Hughvala

puno je toga što mi je prekrasno ali ovo sam izabrala u pregrštu prekrasnoga cvijeća i fotkicasmile55
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 13:58

Ove crvene kadifice su predivne!

a što kažeš na ove narandžaste

kad je snaha bila u bolnici krajem 6.mj. sjedili smo na klupi u krugu bolnice pored gredice u kojoj su one cvjetale, ja sam otkinula jedan odcvjetani cvijet i evo je već cvjeta
Wow!

ima i ovakvih

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 14:02
blue sky Hugdraga moja djevojko uz Savu brinem zbog vodostaja skupa s tobom smile78
moja truba svaki dan sve ljepša i mirisnija jer nema kiše

asteri cvjetaju

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 23:56
Trube su stvarno posebne.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2014 u 12:50
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Trube su stvarno posebne.

Hugsvaki dan sve ljepše smile78
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 20:33

[/URL]

Ne mogu skuziti sto je ovo sto cvate roza ?
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:45
To je centranthus ruber ili mamuzica Hug
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 22:12
Nekako mi je tu skroz drugaciji...
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 20:19
nauživala sam se u šetnji tvojim vrtom.kao da nije bilo kiše kod tebe
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 22:08
I ja sam shetala kod tebe ! Fascinirala me tvoja zuta truba ! To josh nikad nisam vidjela !
Ja sama imam bijelu i ljubicastu ali zutu ? Prekrasno !
                                                                                                      Kuscheln und kussen bilder
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2014 u 08:28
trube su ti super.ja sam ih imala davno i posadila u zemlju,svake godine su,uprkos orezivanju bile sve deblje i sve veće.dok jednom više nisam mogla vladati s njima.poklonila sam ih i još žive.sad su debele stabljike
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2014 u 12:39
Lijepo je kod tebe!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 09:59
Mogu ti reći da sam ostala fascinirana tvojom žutom trubicom. Divno! smile89
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 21:30
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

nauživala sam se u šetnji tvojim vrtom.kao da nije bilo kiše kod tebe

ma ima kiše i danas je padala
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 21:32
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

I ja sam shetala kod tebe ! Fascinirala me tvoja zuta truba ! To josh nikad nisam vidjela !
Ja sama imam bijelu i ljubicastu ali zutu ? Prekrasno !
                                                                                                      Kuscheln und kussen bilder

Kad ju budem spremala za zimu bit će reznica
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 21:35
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Lijepo je kod tebe!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 21:41
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Mogu ti reći da sam ostala fascinirana tvojom žutom trubicom. Divno! smile89

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 22:38
Svi se dive žutoj trubici... Zaista je prelijepa......smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 174175176177178 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.