Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 174175176177178 243>
Korisnik
Poruka
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 08:44

Molim pomoć oko identifikacije ove biljke.
Unapred hvala!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:13

Cvijet je trajnica, ima list poput suncokreta malo grub, inače cvate od svibnja do prvih mrazeva, molim znalce ime ovog cvijeta.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:15
Voki meni to po listu podsječa na dren,a znam da ima slična biljka
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:26
Hvala dmirce12, ne znam od kuda mi ta biljka...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 09:31
smail, to je rudbeckia
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 15:03
Voki, imala je ja, mislim da nije dren nego sam sejala semenke nekih mandarina ukrštenih sa breskvom (barem mi tako rekli u piljari Confused). Porasla je nekih 2m i za to vreme nije niti cvetala, samo se zelenela pa sam je povadila da mi ne zauzima mesto a i izdala me strpljivost LOL ali i danas iz ostataka korena niču mladice.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 21:04
Što je ovo?

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 21:12
Otok, to ti je Cleoma.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:10
Hvala Kamelia. Ma bilo mi je poznato, imala sam cleome, ali se nisam dosjetila. Te su imale bodlje, a ova nema. A bio je na sadnici i natpis, nekako na d - dorsea ili tako nešto, do doma sam zaboravila.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:29
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Unapred hvala!

ja mislim da je svibovina
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 08:20
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Unapred hvala!

Cornus alba "Sibirica"
Javio se vlasnik koji mi je dao ovu biljku
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 08:21

Zna li neko?
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 08:56
saxifraga stolonifera
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 09:02
Hvala!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 15:42
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Cvijet je trajnica, ima list poput suncokreta malo grub, inače cvate od svibnja do prvih mrazeva, molim znalce ime ovog cvijeta.

Draga Glikice nije ovo Rudbeckija, rekla mi je teta od koje sam dobila ovaj cvijetić da je to Gaillardia x grandiflora arizona apricot, svejedno ti hvala na trudu.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
antilopica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antilopica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 17:10
Dobar dan, pokušavam več sat vremena pronaći odgovarajući topic za ovo pitanje nažalost neuspješno, pa sam ipak odlučila smjestiti ga ovdje s obzirom da je ovo cviječe moja nova pridošlica na mome balkonu.

Pitanje glasi: dali itko zna kako se ova prednja 4 cvijetiča zovu? pitala sam cvječarku ona je rekla krjeslica, bar sam ja tako zapisala..ali ne mogu ništa o njoj naći na internetu te me to jako pati :(
slučajno netko zna?? Hvala lijepa unaprijed

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 17:16
Pjetlova krijesta, perjanica, celosia (argente), niska.
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 22:53
Evo moja komsina mi je iz šopinga opet nesto donjela zna li netko o cemu se radi?

Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 23:06
lela, možda je pentas
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 23:12
Natalija smile79 proguglala sada! I usput nasla temu! Hug
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 174175176177178 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.