Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Veseli me opet vidjeti tvoj lijepi vrt, a sretna sam što sam ga vidjela "uživo". Svaki je puta drugačiji, ali ipak prepoznajem dio vrta koji je slikan.
Za Prunus serrulata Kanzan kažeš da je prolistala u procvala u isto vrijeme. Nisam stručnjak, ali meni se čini da se to događa dok je drvo još mlado. Što starije, to bogatije cvijetom bez listova. Sjećam se jedne takve ukrasne trešnje stare zbog koje sam skretala s puta u školu samo da bi joj se divila kad je cvala. Bio je to roza oblak i to ogroman. Takva će i tvoja biti jednog dana.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Bilo mi je to čudno ove godile jer lani i predlani je najprije cvala a onda listala, možda zato što je ionako ove godine sve kasnilo pa je i ona obavila sve skupa
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoj vrt mi je još uvijek u živom sjećanju zbog nedavnog posjeta i druženja Ri-Zg ekipe na hacijendi, no lijepo je vidjeti kako je hacijenda izgledala i prije druženja. Ma tvoju hacijendu je uvijek lijepo vidjeti, u svako godišnje doba tako da se baš veselim što si stavila sličice
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kako je prelijepo kod tebe a ove perunike poseno.Jesu mini ili mi se samo čini?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Da to su neke recimo srednje velike a one baš mini - iris pumila nisam niti stigla slikati, one jako brzo ocvatu...
Moon... ne znam da li si zapamtila ime one biljke koju sam ti dala: aichrison ili mišje uho
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Nisam mogla doći na druženje, ali sam zato uživala u tvom vrtu putem ovih prekrasnih sličica. Zar ono mlječika raste iz kamena?! Grota s kaktusom i onom žutocvjetajućom biljčicom (sedum?) je fenomenalna! Sve ti je lijepo, ali mi je zapelo za oko srdašce. Koliko samo cvjetića ima! Ja sam prošle godine posadila desetak srdašca u sjenoviti vrt (kupila ih u poljoapoteci) i ove godine dobila svega par cvjetića. :( Koliko je tvoja stara, odnosno, kad bih ja mogla očekivati ovakvo obilje cvjetića?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Andina to srdašce je na to mjesto posadila još moja nona a nema je već od 1985. Samo jedanput od onda ih je rasadio moj tata na isto mjesto. Sigurno zadnjih 10 godina ih nije nitko dirao. Malo ih popljevim kad već narastu da ih ne oštetim i to je sve.
Mlječika zaste gotovo pa iz kamena, to su mali otvorići-rupice u groti u koji sam ugurala malo zemlje i onda posadila još jako male mlječike a ono na groti je sedum palmeri, njega imam po svim grotama i u jednoj velikoj vazi, ako biš ga sadila samo reci....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
korijenko uvijek se divim tvom skladnom i ukusnom vrtu.rado se vraćam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Hvala Ajama, ti si moj dragi gost, dođi opet , biti će i slika kamenjara....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jesam, zapamtila sam i već sam ju i proučila, a da niti ne govorim da mi tako lijepo krasi terasu ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene na šetnji po tvojoj hacijendi,nisam nikad u živo bila kod tebe,ali vjerujem da bi i te kako uživala.Grote su nešto od čega meni zastaje dah.Jel se sjećaš onog kaktusa sa grota kojeg si mi pre tri godine poslala zamotanog i na papir napisala "pazi bode",ove godine je prvi put potjerao mlade,neznam zašto mu je tako dugo trebalo,poslikat ću ga kad malo naraste.Nisam ljubitelj perunika,ali ove tvoje mili su mi baš lijepe.
Lijep pozdrav ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pravo je uživanje šetati tvojim vrtom.Perunike su me odmah osvojile,a grotama se stalno jednako divim.Prekrasan zeleni raj.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sretna sam jer sam i ja mogla u živo šetuckati tvojim vrtom i diviti se grotama i svakojakom bilju.
Penstemon, doronikum i anemonice lijepo napreduju na mojem bregu, samo da ih sada malo i sunce ugrije.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |