Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 184> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao da gledam kako
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Gio, osjećam se kao skakavac, a tek kako robu kačim na preskoke da ne zapne za cvijeće
U subotu u jutro navratim u cvjećaru kad buriti se sasuli po podu. Lijepo pitam trgovkinju mogu li pozobati ove kuglice. Ona mi preko volje ali zelenim svetlom " Ma pokupi" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je ljubimac MM muža. Dobila sam zabranu pristupa.
Danima mi je pričao kako njegov kolega ima stotine kaktusa i kako ima neki koji izgleda kao kamen. Dobio je i on prvi kameni katus i prvi cvijet. Sad ću mu morati otvoriti temu u kaktusima. Da ne zaboravim napomenuti velik je kao 2 nokta |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strašna si!!!
Puno toga si opet sakupila, zaista ćeš morati biti jako spretna da sve to rasporediš i zaliješ. A gdje će onda biti stol i stolice za kavicu i uživanje u cvijeću?
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pardonček, kako ti napreduje rasada rajčica?
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pola toga na balkonu se niti ne vidi to je onaj nered iza leđa fotografa.
Ali dobro pola biljaka je za Fužine i vrt, četvrtina je za preko ograde, a četvrtina će ostati na polici. Ali trenutno je ne moguće napraviti red. Da i zaboravila sam naglasiti da je rečeno za onaj kameni kaktus - Pleiospilus Nellii da ga nikako ne zaljevamo i bolje se ne približavati. MM kaže da je to biljka njegovog života |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj ništa me ne pitaj, tko živ tko mrtav. Izvlačim mrtve za nogice iz staklenika, ali se ne predajem i ojačavam ranjenike |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrčkice a da nabaviš mali helikopterić ha
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Balkon bude premali baš u trenutku kad ćeš moći saditi u vrt i to nek bude taktika svake godine sve dok kućica ne nikne i dok nam ne postaneš Goranka.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha velik kao nokat, takvi su i moji već godinu dana.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa dobro zašto mene buriti baš neće!
Kod tebe i "otpatci" s poda su ljepši!
|
|
AMRA.E
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubimac tvog muža je prekrasan!!!
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno...sve ostalo ne pokazuje dovoljno sta mislim o vom carstvu... bit ce svega vidim...bas super...
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrckice duže me nije bilo kod tebe...Velika novost je da je i TM počeo sakupljati biljke, odnosno kaktuse..Sada barem neće prigovarati ako želiš kupiti nešto novo, zar ne?Jedini problem će biti na balkonu gdje će nastati još veća gužva, od tvoga i njegova cvijeća....Mislim da jedva čekaš da kreneš u Fužine u sadnju novih biljaka, jer tamo imaš mjesta za puno toga....
|
|
sutra je novi dan
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do sad si imala svačega............... cvijeća i previše! Ali od sada ,............ kad je cvijeće počeo skupljati i TM, mislim da ćeš morati kupiti još jedno zemljište jer će vam ono što imate biti malo za sve biljčice koje budete nabavili!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glavno da je i on počeo skupljati , a i dobro ti je rekao da ih ne diraš jer bi ih ti odmah počela bildati
|
|
život je more
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Smrcko, probudila sam se iz zimskog sna .
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrkić vratila si nam se
Hvala vam na posjeti i lijepim riječima u mom malom neredu, koji će da na buja u pravu ljepotu. Obećavam Ih Jagoda što neće prigovarati cijeli dan mi broji što sam kidnula u Bauhaus danas |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas me iznenadio prekrasan poklon od Proljećenceta. Pogledajte tu umjetnost, baš mi se dopada
Krasi mi zid |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |