Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 184>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 18:18
kao da gledam kako
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 23:55
Da Gio, osjećam se kao skakavac, a tek kako robu kačim na preskoke da ne zapne za cvijećeLOL

U subotu u jutro navratim u cvjećaru kad buriti se sasuli po podu. Lijepo pitam trgovkinju mogu li pozobatiLOL ove kuglice. Ona mi preko volje ali zelenim svetlom " Ma pokupi"smilie_tanz_018.gif

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:01
Ovo je ljubimac MM muža. Dobila sam zabranu pristupa.

Danima mi je pričao kako njegov kolega ima stotine kaktusa i kako ima neki koji izgleda kao kamen. Dobio je i on prvi kameni katus i prvi cvijet. Sad ću mu morati otvoriti temu u kaktusimaLOL.
Da ne zaboravim napomenuti velik je kao 2 noktaLOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:03
Strašna si!!!

Puno toga si opet sakupila, zaista ćeš morati biti jako spretna da sve to rasporediš i zaliješ. A gdje će onda biti stol i stolice za kavicu i uživanje u cvijeću? Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:03
Pardonček, kako ti napreduje rasada rajčica?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:15
smilie_love_382.gifPola toga na balkonu se niti ne vidi to je onaj nered iza leđa fotografa.LOL
Ali dobro pola biljaka je za Fužine i vrt, četvrtina je za preko ograde, a četvrtina će ostati na polici. Ali trenutno je ne moguće napraviti red.

Da i zaboravila sam naglasiti da je rečeno za onaj kameni kaktus - Pleiospilus Nellii da ga nikako ne zaljevamo i bolje se ne približavati. MM kaže da je to biljka njegovog životaLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:17
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Pardonček, kako ti napreduje rasada rajčica?

A joj ništa me ne pitaj, tko živ tko mrtav. Izvlačim mrtve za nogice iz staklenika, ali se ne predajemsmilie_love_366.gif i ojačavam ranjenike smilie_love_373.gif
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:24
Šmrčkice a da nabaviš mali helikopterić ha

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 00:34

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 06:47
Balkon bude premali baš u trenutku kad ćeš moći saditi u vrt i to nek bude taktika svake godine sve dok kućica ne nikne i dok nam ne postaneš Goranka.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:57
Ha-ha velik kao nokat, takvi su i moji već godinu dana.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 08:04
Pa dobro zašto mene buriti baš neće!Confused
Kod tebe i "otpatci" s poda su ljepši!Big%20smile
Na vrh
AMRA.E View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AMRA.E Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 22:54
ljubimac tvog muža je prekrasan!!!smile177
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 23:09
predivno...sve ostalo ne pokazuje dovoljno sta mislim o vom carstvu...  bit ce svega vidim...bas super...
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 00:09
Smrckice duže me nije bilo kod tebe...Velika novost je da je i TM počeo sakupljati biljke, odnosno kaktuse..Sada barem neće prigovarati ako želiš kupiti nešto novo, zar ne?Jedini problem će biti na balkonu gdje će nastati još veća gužva, od tvoga i njegova cvijeća....Mislim da jedva čekaš da kreneš u Fužine u sadnju novih biljaka, jer tamo imaš mjesta za puno toga....smile160
sutra je novi dan
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:57

Do sad si imala svačega............... cvijeća i previše!

Ali od sada ,............ kad je cvijeće počeo skupljati i TM, mislim da ćeš morati kupiti još jedno zemljište jer će vam ono što imate biti malo za sve biljčice koje budete nabavili!Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 15:00
Glavno da je i on počeo skupljati Clap, a i dobro ti je rekao da ih ne diraš jer bi ih ti odmah počela bildati LOL
život je more
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 22:25
Bok Smrcko, probudila sam se iz zimskog sna LOL.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 00:02
Zvrkić vratila si nam sesmilie_love_047.gif

Hvala vam na posjeti i lijepim riječima u mom malom neredu, koji će da na buja u pravu ljepotu. Obećavam
Ih Jagoda što neće prigovarati cijeli dan mi broji što sam kidnula u Bauhaus danas
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 00:42
Danas me iznenadio prekrasan poklon od Proljećenceta. Pogledajte tu umjetnost, baš mi se dopada

Krasi mi zidTongue

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.