Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 243> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The Viper
br.2 - Sindapsus - Scindapsus br 4 - peršin br. 13 - lavanda br. 14 - aloa br.15. - oleandar |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mom je sinu isto,ali on je na vrijeme to uradio,ja mu pomogla naravno.Pomogla bih i tebi isla sma googlala tvoje te suhe biljke,al samo sma persun prepoznala i mozda fikusov list,ostalo je neprepoznatljivo takvo kao suho.Zao mi je.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
TheViper
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nema veze :))) Moon hvala, ako jos neko zna za ostale pls pomagajte xD
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dok sam ja stavljala sliku cure su bile vrijedne
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerujem da će se još netko javiti pomoći ovoj djevojci
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni onaj srebrni list izgleda kao artemisia stelleriana,ali nisam sigurna.
|
|
TheViper
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala punooo!! ima tu jos.. al recite mi koji tocno list sa one slike xD
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TheViper, ova:
slika 12. biljka: http://postimg.org/image/5aahjzds9/ artemisia stelleriana |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti,Belice,za ID...tek kad sam već pitala ovde,stavljajući sliku manjih "grka" na moju temu,zaličili su mi sa ovom biljkom i pošto sam ga sejala više puta sigurno je to on...neka semenka ipak rešila da proklija
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The Viper:
Slika br. 11 - Niska žumara (palma) Slika br. 14. - vjerojatno Aloa arborescens |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
modestyblaise
Novo sjeme Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: Kutina Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Za nastavu biologije potreban mi je stručan naziv priložene biljke. Pretpostavljam da je puzavica (nemam mnogo znanja o biljkama), ali bi li mi netko mogao reći koja točno, ili barem gdje bih to mogla saznati? Unaprijed hvala
evo fotografije: https://www.drop.com/sh/ufexy9l5mbvz5hw/bWR3Zd3spk/20130524_165437.jpg - https://www.dropbox.com/sh/ufexy9l5mbvz5hw/bWR3Zd3spk/20130524_165437.jpg |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
uguglaj Plectranthus australis pa pogledaj slike, možda je to ta biljka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Natalija, to je ta biljka.
Prije nekoliko godina sam ju imala. puzavica je, bujnog rasta sjajnih kožastih listova. jedne zime mi je uginula. |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle...ovako stoje stvari...bila sam lijena obilježavati gdje sam što sijala, a sijala sam tonu toga. I sad imam problema. Može li mi netko pomoći oko identifikacije moje rasade? Mislim da bi ovo mogao biti ageratum, ali nisam sigurna. Pouzdavala sam se u svoju memoriju, ali ona u zadnje vrijeme i nije baš neka.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja, ovo drugo vjerojatno jeste oras.... pomiriši mu list, protrljaj ga prstima, treba imati kakrakterističan miris zelenog orasa. A ne mora biti sijani.... dovoljno je da ga je vrana ispustila.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prepoznajte mi ovo
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala dadinice....ma imam ja tu jedno 6-7 takvih biljaka.....A onih Bugara sam ja pozabadala nekih 10-15 komada (za svaki slučaj da izraste barem jedan....ovome se nisam nadala)
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Sanja, toga svake godine ima po mojoj bašti.... u šljiviku imam oras, po susjedstvu isto tako. Samoniklih koliko hoćeš, a od sijanih ništa!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1 173174175176177 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |