enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 172173174175176 221> |
Korisnik | |
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me da se i javim kad šetam i uživam, jeli ono na 17 sličici, ova str. iza kadifica mala paulovinija
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam ovako slikice kad nemam vremena doći,sve ti je super,
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će prekrasno kad paulovinija procvate a koja je vrsta lp
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pak sam ti bila , znam da furt imas nekaj novoga !
I nisam pozalila , sve kaj sam videla , dopalo mi se je ! |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
elongata |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet kod tebe ...... ostavljam trag .....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trube su krasne mojima je opalo lišće.Lp
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovoj mojoj sa slike u zadnje vrijeme jako žuti i opada lišće zaljevam ju dva puta dnevno mislim da joj možda nešto grize korjenje a prevelika je da ju sad vadim iz zemlje dok druga samo dva metra udaljena od nje bolje napreduje puna je lišća a ima i mnoštvo pupova , trebala bi biti roza boje , vidjet ćemo kako će dalje držat ....
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijelo ljeto se borim sa korovom i nemam vremena ni škicnuti,ali sad sam se lijepo prošetala.Sigurno znaš priču za Paulowmiu u Kini,meni je draga,a tebi će napraviti brzo veliki hlad.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve posloženo, krasno
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno, sukulenti su predivni ali i sve ostalo cvijeće! Koji je naziv skulenta/seduma na drugoj slici ispod slike aptenije? Imam ga i ja i divan mi je ali ne znam kako se zove.
|
|
Odgovori | Stranica <1 172173174175176 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |