dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 172173174175176 222> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepotice. Stvarno si majstorica za ruže.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Par dana nisam bila kod tebe pa sad imam što i vidjeti, a jedino što mogu reći je : Ajmeeeeeee !!!!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim se diviti tvojoj kolekciji kaktusa,a sad sam uživala i u predivnim ružama,kod tebe zaista nema suše,sve je tako bujno,rascvjetano,raskošno
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja potvrđujem da si majstorica za ruže, divne su, meni se nikako ne sviđa to prskanje po lišću, svi su listovi točkasto bijeli, a ne onako krasno zleni, dobro - nisu bolesne, ali nekako su mi prebijeli listovi. Kod tebe mi se čini da nije bijelilo na lišću, a ja sam samo špricala dva puta. Prekrasno su rascvjetane
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve ruže padam
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Mari u cjelosti! Ženo draga kod tebe kao da sad počinje proljetnja cvatnja ruža
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne ruže draga mali kaktus, mislim da su tvoje jedine ovako lijepe ove godine, vidi se da ih pomno njeguješ. Zaista su očaravajuće lijepe !
|
|
belica,zagreb
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne ruže!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su, mogla bi na izložbu s njima! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su ti ruže prekrasne.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su ti ruže fenomenalne ! Mslim da ti malo tko na CIF-u može parirati.
|
|
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asterrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 172173174175176 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |