OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 374> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ulaz je fantastičan, dobro si rekla dok se još može proći
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma kod tebe je uvjek divno i rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Gužva s cvijećem ti je tako skladna ,a margarete su |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dragoj Otok i njezinim cvjetićima lijepi pozdrav iz Zagreba od mene i prvog cvjetića klematisa Mrs Nelly Thompson
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome je gužva na ulazu, otok, vodi goste dalje da uđem i ja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma tvoja džungla je divna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Iako više ne trebam pravit sendviče da bih prošla tvojim vrtom, opet sam se zadržala. Zanima me bi li one prelijepe kalandive mogle preživjeti u Slavoniji?
Tražila sam nove sličice šarmantnog suhozida koji sređuješ, sad je sigurno šareniji? Nemoguće je izdvajati bilo što iz ovog prelijepog i prebogatog vrta, ali ovaj zagrljaj moram! Ma što je strastveni zagrljaj Scarlet O'Hare i Rhetta Buttlera prema ovome!? ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Misty, kalandive bi u Slavoniji zimu ipak morale provesti u kući.
Ovo nije samo zagrljaj Scarlet i Rhetta, kad zapuše bura bude tu i Zameo ih vjetar ![]() Bit će novih slika sa suhozidima, samo da malo počupam travu. Dada, neće više biti slika s okvirima, ne boj se, to sam se samo šalila s Niho ![]() Lantana, porezala sam danas malo onu lavandu na ulazu, tako da možete doći i proći, ti i svi ostali koji su navratili. Flavia, ovo je bio baš lijepi pozdrav |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Crven, bijeli, plavi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I jedna gazanija za laku noć, krenule su i ima ih u svim bojama
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni su gazanije divne u svim kombinacijama,a crveno,bijelo i plavo
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Waigelia ima prekrasnu boju, a slika felicie je super.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ulaz u kuću je raskošno rascvjetan,margaritele u svim bojama su prekrasne,a tvoja konbinacija:crven ,bijeli,plavi je fantastična,naročito plavi je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma prekrasno i wigica,felicija a gazanije su mi uvijek in
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno,i ja sam se uspjela ugurati
![]() |
|
![]() |
|
Samo se vi nekako ugurajte, pa krenite stepenicama u gornje dvorište.
Tamo vas čeka ovaj novi ljepotan. Još nije pravo ni iskočio iz paketa, a već cvjeta ![]() Ime mu je, hm natpis je vani, a vani je mrak, ali čini mi se da nije Mr. nego neka Mrs Hana, iznenađenje je bilo veliko, hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
A Flavijin ljepotan se već udomaćio, još malo pa neće biti furešt, pogotovo što se lijepo sprijateljio sa starosjediocem
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
Gazanija imam stvarno puno i puno boja, ali sam kupila paketić sjemena i baš sam bila znatiželjna kakve će biti boje moje nove gazanije.
Jako su brzo izrasle i napravile lijepe grmiće, a i boje su ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |