Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 407> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A što su ovako rumeni trbuščići ? I kog nekoliko mojih je isto, znači nije frka ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
nije frka, to od sunca porumene. i to ne svi, neki (rijetki) cak ostanu zeleni, a neki budu skroz naskroz crveni. normalno rastu bez obzira
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
OK, hvala W .
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ajmeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pravi slatkiši na sunčanju
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Moon, ide ih još puuuuuno . . . . cvjetati !
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica....ovo mije prvi cvijetak
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Krasni su vam i sijani i maženi i paženi, sve jedan lijepši od drugog. Moon, i ja se radujem zajedno s tobom !
Biti će zanimljivo popratiti kakvi će nam zimi biti mezimci... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Predivni su vam
moji još ne pokazuju znakove cvjetanja :( malo sam tužna ali budu valjda dogodine onda cvali.. ali zdebljali su se baš... malci od ove godine su narasli super čak sam ih presadjivala jednom već.. očito je i do kvalitete sjemena jer imali su iste uvijete kao i oni od prošle godine a oni su sporije rasli |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Moon cestitke za cvjetove.....
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Evo da napokon pokažem svoje štićenike. Nisu baš neke slike, ali se osim dotrajalog radnog stola kuži da su na slici adeniumi :) Uglavnom, ovi adeniumi su sijani usred zime pod lampu čisto kao eksperiment da vidim koliko je to izvedivo. Sjeme sam dobio od dviju forumašica, kojima se još jednom zahvaljujem :) Iskreno, više neznam koja je biljka iz čijeg sjemena no nije ni bitno, samo znam da je omjer 2:3 Jako dugo su nakon klijanja stagnirali ali su onako mali u kuhinji preživjeli zimu i od početka 6. mj su vani i od tada rastu relativno brzo. U svakom slučaju zaključio sam da takvo sijanje ima prednost jedino u ubijanju dosade po zimi.
Evo ovaj je najveći, na slici se baš ne vidi ali najniže listove sam pokidao prije no su se sami osušili i sad tjera neki 4-5 grančica iz debla ![]() ![]() Ovome neznam koji je vrag, od početka je tako slab, jedanput se skoro i osušio - sad se polako oporavlja ali je višestruko manji od ostalih ![]() Samostalno grananje bez ikakve pomoći ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Koji je vrag s tim kad god ispod slike nešto napišem onda mi se slike ne vide.
|
|
![]() |
|
Pokušaj iznad ( ispred) slike.
|
|
|
|
![]() |
|
A valjda ću i ja ući u klub imaoca adenuma vlastite proizvodnje !!!
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon, veselim se svakom tvom novom cvjetiću
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |