dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 171172173174175 222> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prkosi nisu uzalud dobili ime, ako treba i iz kamena će rasti, a ovi tvoji su baš prekrasni! Ove suše i vrućine im ne smetaju, a kaktusima su k'o naručene! Uživala sam u šetnji tvojim vrtom kaktusiću
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvi bi bili rascvjetani kaktusi kod malog kaktusa, nego prekrasni, a boje prkosa razbijaju sivilo betona.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji kaktusici su nesto posebno a i micek koji ih cuva !
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja jutarnja kavica često završi i u tvojem vrtu, jer znam da me tamo čekaju lijepe rascvijetane biljke, a i divni cvijetići kaktusa. I sve onako dok ih gledam, mame me, mame. Već sam odavno zaključila da ako jedan dan počnem nekontrolirano ubacivati i kaktuse u košaricu, da ću okriviti hm.. možda čak i tebe.
|
|
belica,zagreb
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno, cvijetno i zelenooooo!
p.s. malo pomalo se približava listopad! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima
Otok,ni kod nas nema kiše,vrt se zaljeva od jutra do sutra,hvala bogu bar vode ima kod nas.
Belica,preuzimam krivnju na sebe
Antonija,još malo manje od sedam tjedna
Svima još jednom
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki cvjet kaktusa je predivan, ali ovaj mi je . . . . poseban !! A i cijeli kaktusland u tvom vrtu je . . . . . poseban !! Kao i ti !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je predivno od kaktusića pa o ove gazanije
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam i ja predivnim vrtekom, pogledala tvoje miljenike kaktuseke, divila se aleji hibiskusa i provirila u gužvicu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasno mi je da kaktusi uživaju na vrućini, ali kod tebe i ostalo cvijeće uživa.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni kaktusi,a mene je oduševio ukrasni batat.Sve pohvale s moje strane.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ljepota rascvjetanih kaktusa ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, makar ni ostale cvjetalice ne zaostaju ljepotom...
lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusek kod tebe je uvijek lijepo prošetati
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista su krasne ruže!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow!!! ruže su ti predivne i u odličnom stanju, kod nas u dvoru su jedva žive, cijelo ljeto nisu dobile vode, osim ono mrvu kiše u srpnju
kaktusi su pravi maratonci u cvjetanju, a gredice prekrasne i pune zelenila i cvjetova niko ne bi rekao da kod tebe ima suše |
|
Odgovori | Stranica <1 171172173174175 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |