Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Rose i Lantanica
![]() Je si li sigurna Lantanice da smiju van. Temperature padaju ispod 10 stepeni, a srce bi mi puklo da mi sve stradaju ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nemoj da ja budem kriva
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, i ja sam svoje sukulente stavila van........pa što bude, bit će!
Stoga...........van s njima!
To nije prijedlog, već naredba!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
Da i zaboravila sam napisati, propadnu li ima da vas ganjam po cijelom forumu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jeee, imamo istu biljku, to je iz famozne skupine trajnice mix.
Mislim da je vinca minor |
|
![]() |
|
![]() ![]() Namjeravam ih staviti jednog dana da mi sa nekog zida vise dolje ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
u silnoj strci, jedan dan ne prošećem tvojim vrtom, balkonom, kad tamo svašta. Ma ti si majstorica, mora ti se sve primiti
![]() ![]() Za heucheru ćemo utvrditi kad procvate...... Ja sve imam preko zime vani, ovo što si poharala ![]() ![]() ![]() Jedino Epiphyllum / onaj dugi list /ja stavljam van tek kad zatopli. Tako radim već godinama. No tu su bolji stručnjaci od mene...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
da još nešto, za palmicu ne brini. Ima kod šogora odmah tamo do vode velika. Strogo sam naredila da se ne baca i da ću to ja izvaditi
![]() Ali nema frke, tamo gore ima još listova, koje ja neću vaditi, pa će ih biti još ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala ti Lorica na svemu
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opet si obnovila svoje cvjetno carstvo! Šta ima veze što sad nećeš na balkon. TM stavi kaktuse odmah na početak kao pregradu i za ostalo si sigurna - neće dalje i sve će opstati. Kad to jednog dana razvučeš po tvom terenu neće se ni vidjeti. Zato samo dalje u nabavke!
E, da, jučer sam šetala Aresa na plaži Vila Nora (između noometnof stadiona i bazena). Pusto, a krcato čempresa i češera. Ne znam, poguglaj malo za sijanje, pa ako treba tamo možeš nakupiti pun najlon češera!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Haj, Šmrcko.Spomenula si bršljan za ogradu. Pa ako ti bude trebao tu sam. I obični zeleni a imam i bijelog. Taj je možda čak i ljepši. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa dobro gdje si ti ???
Već par dana se ne javljaš, šta se događa???
|
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti
![]() ![]() Ovo je dobro da pregradim balkon kaktusima, MM ima loše iskustvo da sjedanjem na njih pa bi i vrijedilo valjda se naučio pameti ![]() ![]() Moram ga spriječiti da izlazi na balkon , sve će srušiti i polomiti ![]() E Hojčeka moram prvo saznati o kojim se biljkama radi, ne idu sve biljke i drveće na - 20. Ubiti jako ih malo uspije preživjeti i to su uglavnom autohtone biljke. Moram još malo ispitati, jer i da kupim a da propadne ne valja a i da sijem a čekam uzalud ne da mi se. Hoću da budem sigurna što radim i da što prije bidem imala malu šumicu ![]() Može Baka ako imaš višak bršljana, pokušala bi stvoriti živu ogradu od bršljana ![]() Na žalost su mi dvije stablašice izgleda gotove, ne daju znakove života. Sutra ću im napraviti čaj i potopiti nogice i posaditi u veliku kantu i dati im sojino brašno ako se budu htjele vratiti na ovaj svjet ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hejla, vratia se Šime!
![]() ![]() Kako misliš živu ogradu? Bršljan se mora po nečem penjati, žica, mreža... zid.
Hoćeš doći u četvrtak na kavu? Da donesem malo?
|
|
![]() |
|
Imam ti ja Baka ogradu onu pletenu plastificiranu oko cijelog terena. Po njoj bi koliko imam biljaka rasporedila i da se plete uz ogradu.
Može donesi ako imaš, doći ću na kavu ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrckice tvoij ljetni čempres divan - svako zrno niklo i sada sam ih presadila. Vidimo se na kavi, ako ti treba koji.....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša, drago mi je da je sjeme klijavo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Od Lantanice sam dobila biljčice koje su bile s obzirom na dob u kom smo ih dobile žalosne. Sada vidim da će se gotovo sve primiti. I tako me to obradovalo, pogotovo što pojma nemam što sam dobila dok ne procvjeta
![]() Ovo mislim da je moja- Lantanina, ali više moja nego njena ![]() ![]() Ovo su naše zečije uši ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ispravak netočnog navoda, ne Malačkove nego Željkicine
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |