Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 370> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uobičajeno lijepo, a ja ću samo pohvaliti mladog pomoćnika! Dok rujem po vrtu nikoga nema, ali kad vide da je nešto krenulo i da je ljepše uređeno - svima je gušt. I moji onda počnu surađivati! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
TPS je stvarno vrijedan ,MPK iako je mala sada mi pomaze al se nadam da ce i kad odraste.Ostici su ti prekrasni .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Možemo mi slikati prve i druge cvjetiće.... ti nas uvijek nadmašiš. P r e k r a s n o! Toliko cvijeća, toliko boja.... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prvi put vidim ixiu-baš je slatka. Toliko rascvjetanih parcela neću imati nikad, ali ovak svratim tebi i uživam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prepredivno kao i uvijek
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Iberis u cvatu, a moj još ni pupiće nije napravio.
Kod tebe je uvijek lijepo navratiti jer uvijek nešto cvate. Super
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari, ležaljku mu je donio tvoj prijatelj Brane i toliko su na njoj ležali da je pukla ![]() Štefice bit će još malo kod tebe i rascvjetanije, ja se vama uvijek divim koliko se trudite s tim unošenjem, iznošenjem, sijanjem, ja samo sadim ![]() Shasha, kalistemon još nije procvao, ali brzo će, nego meni na kraju nije jasno imaš li ti kalistemon ili ne. A znam ja puno cvjetića koje ti imaš, a ja nemam ![]() Duda ja samo pišem, za ovog ranocvjetajućeg ne brini, a onaj što sad počinje cvasti isto imam ![]() Niho ![]() ![]() Maryan, teško mi je vjerovati da bugenvilie već tjeraju listiće, ali možda imaš sreće, a lantane će još dugo izgledati tako, sravi ih negdje na sunce zaljevaj i ne gledaj ih one će odjednom krenuti. Hoya i Rose2, mislim da pomćnika neće dugo držati radni elan... ![]() Baka, priroda, priroda nadmaši... ![]() Triša, ma nije ixia, nego sparaxis (SilveK me ispravila ![]() I svima ostalima hvala na posjeti ![]() Danas samo neki detalji koji su mene jako razveselili Moj japanski javor, bojim se samo ljeta, zimu je preživio... ![]() Ovo nisam je posijala nego MM, njemu bolje ide sijanje, ukrasne tikvice, vidi se da je Slavonac ![]() Judino drvo, koliko sam ja tu kamenja iskopala, da sam već htjela odustati, nadam se samo da će se primiti. ![]() Mlada mandarina, iskopano oko nje i pognojena, uokvirena s nekim starim deblom smokve ![]() Astilba, baš me zanima kako će joj biti kod mene, prvi put je imam, Horti ![]() ![]() Armeria maritima puna je pupoljaka, krasan cvjetić ![]() Jagode isto MM zasluga, presadio ih je već su procvale ![]() Za kraj nešto cvjetno, ovo sam prošle godine napravila kao neki suhozid i unutra natrpala malo zemlje, posadila ovaj ostić i mislila sam ma di će to rasti u gomili, a on pun cvjetova ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam se plasila za moj acer,i eno ga prezivio srecom
![]() ostic je ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dio postova nestao, ali nema veze evo novih sličica iz vrta, svaki dan ima toliko novih rascvjetanih biljaka
Sparaxisa je svaki dan sve više ![]() Tulipani - mini sota ![]() Hauchera ![]() Šumska ivica, širi se i po kamenoj stazi ![]() Forzicija točno u podne ![]() Žuta i bijela frezija ![]() ![]() Armelina (jedna vrsta kajsije, mali okrugli plodovi) ![]() ![]() ![]() Majčina dušica ![]() Jedna grana rascvjetanog judinog drva, za uskršnji aranžman, baš je simbolična u obliku križa ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad vidim što kod tebe cvjeta, onda znam da će i kod mene za 5-6 dana, toliko otprilike kasnim za tobom.
Judinog drva ima kod nas puno, možda mi baš zato nije bilo zanimljivo, jer je zaista lijepo stablo. I kod nas se kaže armelin. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pfff sad ne znam kaj si mi za posudbu odgovorila
![]() obožavam proljeće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi bolan ja se sve odupirem da ovdje više ne zalazim jer moraću doći -cvijeće me ubija -ali brate mili one -Mirkove tikvice su me zasijenile -ne možeš sine sa njim nikako -ali ne zaostaješ
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..sparaxisi, tulipani, frezije..ma da ne nabrajam sve je jako jako lijepo
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajde Lantana, isprazni sandučić, ode mi poruka u vjetar!
![]() |
|
![]() |
|
Sara evo jesam
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U morskom ugođaju i ja sam uživala.. Kako Otok reče da ona za tobom kasni 5, 6 dana - ja mislim da nekako minimalno 15 dana kasnimo mi u Međimurju! Baš ću sad pratit.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ništa neću odvajati jer sve mi je podjednako lijepo!Ovaj morski ugođaj,opušta!Kod vas prava sezona cvjetna,a mi još čekamo da prođu poslijednji trzaji zime!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
ovo kod tebe je prava cvjetna rapsodija!
Nisam bila duže kod tebe i iskreno mi je žao jer sam puno toga propustila............
-bratova kućica- melem za dušu- tako ja zamišljam svoj idealan odmor.........kamen, more, cvrčci, divljina.............
![]() - pokloni su
![]() - ja i dalje ne mogu vjerovati da kod tebe već toliko toga cvate............i sve je tako lijepo...................mali raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Kod tebe sve rascvijetano ko da je sredina ljeta
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |