Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 169170171172173 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 17:29

Uobičajeno lijepo, a ja ću samo pohvaliti mladog pomoćnika! Dok rujem po vrtu nikoga nema, ali kad vide da je nešto krenulo i da je ljepše uređeno - svima je gušt. I moji onda počnu surađivati!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 17:59
TPS je stvarno vrijedan ,MPK iako je mala sada mi pomaze al se nadam da ce i kad odraste.Ostici su ti prekrasni .
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:48

Možemo mi slikati prve i druge cvjetiće.... ti nas uvijek nadmašiš.

P r e k r a s n o! Toliko cvijeća, toliko boja....ClapClapClap 

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 19:30
Prvi put vidim ixiu-baš je slatka. Toliko rascvjetanih parcela neću imati nikad, ali ovak svratim tebi i uživam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:08
Prekrasn padina, čarobna kompozicija kamena i biljaka, a cvijeće jednostavno predivno.
lijepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:14
prepredivno kao i uvijekClapClap i bravo za mladog nadobudnog pomoćnikaClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:30
Iberis u cvatu, a moj još ni pupiće nije napravio.
Kod tebe je uvijek lijepo navratiti jer uvijek nešto cvate. Super Smile
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 23:21

Mari, ležaljku mu je donio tvoj prijatelj Brane i toliko su na njoj ležali da je pukla smile156

Štefice bit će još malo kod tebe i rascvjetanije, ja se vama uvijek divim koliko se trudite s tim unošenjem, iznošenjem, sijanjem, ja samo sadim LOL

Shasha, kalistemon još nije procvao, ali brzo će, nego meni na kraju nije jasno imaš li ti kalistemon ili ne. A znam ja puno cvjetića koje ti imaš, a ja nemam smile169, e sad  sam kurjoža (znatiželjna)...

Duda ja samo pišem, za ovog ranocvjetajućeg ne brini, a onaj što sad počinje cvasti isto imam Wink

Niho dobit ćeš smile232

Maryan, teško mi je vjerovati da bugenvilie već tjeraju listiće, ali možda imaš sreće, a lantane će još dugo izgledati tako, sravi ih negdje na sunce zaljevaj i ne gledaj ih one će odjednom krenuti.

Hoya i Rose2, mislim da pomćnika neće dugo držati radni elan...Confused

Baka, priroda, priroda nadmaši...Smile

Triša, ma nije ixia, nego sparaxis (SilveK me ispravila Embarrassed), ali svejedno kako se zovu interesantni su, danas ih je još više, samo biljčice bez cvijeta sliče na frezije.

I svima ostalima hvala na posjeti  smile79

Danas samo neki detalji koji su mene jako razveselili

Moj japanski javor, bojim se samo ljeta, zimu je preživio...

Ovo nisam je posijala nego MM, njemu bolje ide sijanje, ukrasne tikvice, vidi se da je Slavonac

Judino drvo, koliko sam ja tu kamenja iskopala, da sam već htjela odustati, nadam se samo da će se primiti.

Mlada mandarina, iskopano oko nje i pognojena, uokvirena s nekim starim deblom smokve

Astilba, baš me zanima kako će joj biti kod mene, prvi put je imam, Horti Wink

Armeria maritima puna je pupoljaka, krasan cvjetić

Jagode isto MM zasluga, presadio ih je već su procvale

Za kraj nešto cvjetno, ovo sam prošle godine napravila kao neki suhozid i unutra natrpala malo zemlje, posadila ovaj ostić i mislila sam ma di će to rasti u gomili, a on pun cvjetova

život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 09:44
i ja sam se plasila za moj acer,i eno ga prezivio srecom
ostic je
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 11:25
Dio postova nestao, ali nema veze evo novih sličica iz vrta, svaki dan ima toliko novih rascvjetanih biljaka

Sparaxisa je svaki dan sve više

Tulipani - mini sota

Hauchera

Šumska ivica, širi se i po kamenoj stazi

Forzicija točno u podne

Žuta i bijela frezija

Armelina (jedna vrsta kajsije, mali okrugli plodovi)

Majčina dušica

Jedna grana rascvjetanog judinog drva, za uskršnji aranžman, baš je simbolična u obliku križa

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 11:48
Kad vidim što kod tebe cvjeta, onda znam da će i kod mene za 5-6 dana, toliko otprilike kasnim za tobom.

Judinog drva ima kod nas puno, možda mi baš zato nije bilo zanimljivo, jer je zaista lijepo stablo.

I kod nas se kaže armelin.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 11:55
pfff sad ne znam kaj si mi za posudbu odgovorila LOL
obožavam proljeće Big%20smile a kod tebe je ono u punom mahu
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 11:55
Ma vidi bolan ja se sve odupirem da ovdje više ne zalazim jer moraću doći -cvijeće me ubija -ali brate mili one -Mirkove tikvice su me zasijenile -ne možeš sine sa njim nikako -ali ne zaostaješ-pratiš ga u stopu-i vidi koliko cvijeća a ja jedva nešto pronađem kod sebe -e draga moja sad idem van hodati oko kuće naću i ja neki cvijetić pa se pohvaliti ne možeš ti sama ovdje učestvovati
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 13:13
Predivno je..sparaxisi, tulipani, frezije..ma da ne nabrajam sve je jako jako lijepo
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 13:54
ajde Lantana, isprazni sandučić, ode mi poruka u vjetar!Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:02
Sara evo jesam
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:23
U morskom ugođaju i  ja sam uživala.. Kako Otok reče da ona za tobom kasni 5, 6 dana - ja mislim da nekako minimalno 15 dana kasnimo mi u Međimurju! Baš ću sad pratit.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:32
Ništa neću odvajati jer sve mi je podjednako lijepo!Ovaj morski ugođaj,opušta!Kod vas prava sezona cvjetna,a mi još čekamo da prođu poslijednji trzaji zime!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 15:32
ovo kod tebe je prava cvjetna rapsodija!
Nisam bila duže kod tebe i iskreno mi je žao jer sam puno toga propustila............
-bratova kućica- melem za dušu- tako ja zamišljam svoj idealan odmor.........kamen, more, cvrčci, divljina.............Thumbs%20Up
- pokloni susmile227
- ja i dalje ne mogu vjerovati da kod tebe već toliko toga cvate............i sve je tako lijepo...................mali raj na zemlji!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 18:44
Kod tebe sve rascvijetano ko da je sredina ljeta ClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 169170171172173 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.