enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 168169170171172 221> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna crocosmia!!!
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala EN, stvarno užitak ih je gledati, barem ovako na lijepoj slici!Nikad nisam vidjela tako velik grm crocosmia, divota!
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se i ja čudim tako velikom grmu. Prije jedno tri godine sam kupila lukovicu Crocosmie Lucifer i izašlo mi je jedno veliko NIŠTA . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krokozmija ti je ko vatromet
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crocosmia ovako rascvjetana je baš posebna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima
jutros nam se rodio treći unuk, čatvrto unuče, Maxim težak 465o grama |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo, pa cestitke sretnim roditeljima i baki na ponovi
dobar komad bebe, imat ce majka sto nositi |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nonice, kod tebe unučadi sve više i više - stvarno si opravdala svoje ime . Čestitam od srca i tebi i cijeloj obitelji ! |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, to je buca kao da ima bar mjesec ili dva ! |
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona...čestitke obitelji a bebici dug i sretan život!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima drage moje
|
|
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nona čestitke i od mene baš je buckast i sladak, a akobogda i ja ću uskoro postati nena pa ću se i ja hvaliti,
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti draga ,vidjet češ kako će ti život obogatiti tim malim stvorenjem |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cestitam baki , cestitam roditeljima a malom princu zelim sretno odrastanje ! |
|
Odgovori | Stranica <1 168169170171172 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |