Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 21:41
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 21:41
Kod svake se tvoje slike duuuugo zadržim pručavajući je. Još jednom ističem - oduševljena sam tvojim vrtom! Toliko bogat, raznovrstan, a istovremeno  jednostavan i profinjen. Jesi li ti možda profesionalno usmjerena k hortikulturi i dizajniranju vrtova ili je to prirodni talent?

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:26
Opet si nam lijepih sličica naslagala. Stvarno je užitak biti u vrtu tvoje hacijende, makar i virtualno. Uživo je sigurno još ljepše. Onaj stolić s tradeskantiom zebrinom mi je poseban. Vjerujem da je spremiš unutra preko zime.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:54
Dragi moji cvjetni prijatelji, uživam kad ste kod mene, da ste mi bar onako kako treba, uživo Hug. Dođite mi opet a ja ću se potruditi da bude malo već zimskog ugođaja.......

Ali najprije da vam pokažem kako mi je nedavno cvao ovaj krasni mali ljepotanac a dobila sam ga kao malog picmoljka od naše Niho prije dvije godine. Šta je sve taj sirota nemili prošao....vjetar ga je svako malo pa rušio sa balkona, kako to nisam odmah vidjela toliko je bio u malom važiću da su se onda snjim i mačke igrale...LOL. Iza ljeta sam ga konačno posadila u veći važ. Jadan jedva je dočekao bolje uvjete i bolju zemlju......evo kako mi je zahvalio Hug

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 09:57
Kad slikamo, slikamo najljepše detalje, najljepše djelove vrta, najljepše cvijeće. Ali, draga moja, tvoje slike nisu varka, nisu uljepšavanje. Jer je tvoj vrt tako lijep i uživo, u svim svojim djelovima, uređen, osmišljen, uredan.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:00

Originalno poslano od člana toni toni napisao:

smile64

Toniiiiii.......ti si moj stalni gost Big%20smile. I ove sam jeseni uživala u tvojim crvenim kanama smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:06
[QUOTE=Carol]
Korijenko, prekrasne slike jesenskog izdanja vrta. Gledam tvoju tisu - stupastu, a moja je ko otvoreni kisobran, ali naopacke. Da li je ovo u donjem desmo uglu medvjeđa vlasulja ?

Da,da Carol to je medvjeđa vlasulja, imam je svugdje po vrtu i jako se širi, ova mi je ogromna moram ju na proljeće iskopati i ponovno manje busenjiće posaditi. Volim ju kombinirati sa drugim cvijećem Big%20smile

A ova moja tisa, ako malo bolje pogledaš sliku ona je već barem godinu dana vezana špagom za zid. MM je u zid pričvrstio kukicu da mogu za nju vezati i uspraviti tisu. Znaš kako mi se naginjala prema napred, nisu mi ni kolci pomagali jer je visoka a i bilo je ružno, ovako sam dobro zamaskiralaWink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:29
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Kod svake se tvoje slike duuuugo zadržim pručavajući je. Još jednom ističem - oduševljena sam tvojim vrtom! Toliko bogat, raznovrstan, a istovremeno  jednostavan i profinjen. Jesi li ti možda profesionalno usmjerena k hortikulturi i dizajniranju vrtova ili je to prirodni talent?

Baš ti hvala...... to se meni često dogodi u nekim forum vrtovima, dugo "šetam", gledam, uživam, kao da mi vrijeme stane i kao da sam baš tamo, u tom nečijem vrtu.....Hug

Ne, nisam profesionalno u hortikulturi i to mi je najveća životna greška. Po struci sam "jezičar" a radim u administraciji ali svaki i najmanji i najkraći trenutak slobodnog vremena provodim vrtlareći sređujući okućnicu sebi i svojim prijateljima, pogotovo kamenjare u čemu najviše uživam.
Na proljeće krećem u jedan veliki "projekt", naravno sve volonterski.
Dobila sam dozvolu od "nadležnih" i samo ću reć da je u igri između ostalog i ogroman prirodni kamenjar (prave grote). Sad je relativno zapušteno i "beživotno" ali tu ću ja uživati beskrajno i jedva čekam Big%20smile.
O tome više na proljeće kad krenem u akciju za sad sam samo sve poslikala da imam slike prije i poslije......
To ti je tako, kad doma sve upicaniš i kad je potrebno samo održavati onda ti postane "dosadno" pa tražiš druge vrtlarske izazove....Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:35
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Opet si nam lijepih sličica naslagala. Stvarno je užitak biti u vrtu tvoje hacijende, makar i virtualno. Uživo je sigurno još ljepše. Onaj stolić s tradeskantiom zebrinom mi je poseban. Vjerujem da je spremiš unutra preko zime.

O draga Ana, i ja uživam biti pa makar virtualno kod tebe i tvoje seke.Hug

Ovu sam tradeskantiu dobila proljetos i to dvije tanke grančice. Mislim da sam pogodila što sam ju posadila odmah u veliku vazu. Do sad nisam imala tu biljku ali želja mi je nabaviti za drugu sezonu i bijelo-zelenu.
Ova mi je još vani samo sam je sklonila na balkon u zavjetrinu ali ubrzo ću ju spremiti u garažu

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:42
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Kad slikamo, slikamo najljepše detalje, najljepše djelove vrta, najljepše cvijeće. Ali, draga moja, tvoje slike nisu varka, nisu uljepšavanje. Jer je tvoj vrt tako lijep i uživo, u svim svojim djelovima, uređen, osmišljen, uredan.

smile78 Volin kad mi prideš......

Volin slikat i gledat panoramike jer tako se nečiji vrt doživi u potpunosti i kad dožeš u živo nema iznenađenja Wink.

Ali.... vidiš da san i ja vješto skrila onih pa ja mislim 7 posušenih tuya Smaragd koje mi je uzela ovogodišnja suša Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 10:52
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

O draga Ana, i ja uživam biti pa makar virtualno kod tebe i tvoje seke.Hug

Ovu sam tradeskantiu dobila proljetos i to dvije tanke grančice. Mislim da sam pogodila što sam ju posadila odmah u veliku vazu. Do sad nisam imala tu biljku ali želja mi je nabaviti za drugu sezonu i bijelo-zelenu.
Ova mi je još vani samo sam je sklonila na balkon u zavjetrinu ali ubrzo ću ju spremiti u garažu

uvijek volim doći kod tebe, računaj da imaš bijelo zelenu tradescantiu Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 11:25
Hvala draga Nona, baš si me razveselila smile78bit će to jako lijepa kombinacija....

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 18:31
puno noviteta i promjena ima na tvojoj hacijendi odonda kada sam je vidjela uživo, draga korijenko...u sadašnjem izdanju izgleda vrlo reprezentativno, bogato, ispunjeno...grote su fantastične, Bijeli vrt krasan...a kada god imaš vremena i inspriracije možeš sjeti na motor i zaletiti se do senjskog vrta, tamo uvijek ima posla...i ne treba ti nikakava dozvolaWink...
lijepi pozdrav
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:47
Mora da je "Niho" dobro žilav kad je sve proživio i procvao, baš je krasan, ma kao naša Niho. Wink
Na tvojoj hacijendi je uvijek lijepo, ali jesenje slike su mi ipak posebne.  Clap
život je more
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:51

Sad je relativno zapušteno i "beživotno" ali tu ću ja uživati beskrajno i jedva čekam Big%20smile.

Uopće ne sumnjam da ćeš uživati u uređivanju! A i mi s tobom!

To ti je tako, kad doma sve upicaniš i kad je potrebno samo održavati onda ti postane "dosadno" pa tražiš druge vrtlarske izazove....

Ovome sam se slatko nasmijala. Big%20smile Kad ću ja stići do tog stupnja!!! Divim ti se!
Onaj tvoj žuti ljepotan se, izgleda, drži devize: Što te ne uništi, ojača te! Baš je krasan!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 11:49
Barbi, vrtek izgleda famozno, sve si to lijepo iskombinirala i posložila, bravo Thumbs%20UpClap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 19:01
Opet sam prošetala i opet uzdahnula.Sve je baš kako treba,uredno ,lijepo i još uvijek je puno cvijeća.Žuti cvjetić je divan.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 23:13
Korjenko malo sam prošetala po hacijendi. Lijepo je kao i uvijek...Bijeli vrt je super, još se dobro drži iako je jesen tu...Poseban ljepotan je procvjetali liptops, a trebalo je taj cvijet dočekati...
sutra je novi dan
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 00:15
Prekrasna hacijenda
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 22:57
Prekrasan vrt!!!!! Prava inspiracija, pogotovo ovaj bijeli vrt Thumbs%20Up
Baš posebno i elegantno, svakako priča neku nježnu priču...
Ovaj dio sa japanskim javorom, lavandom i kraljevskim ljiljanima savršen!
Hvala na ugodnoj šetnji! smile73

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.