Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 168169170171172 203> |
Korisnik | ||
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod svake se tvoje slike duuuugo zadržim pručavajući je. Još jednom ističem - oduševljena sam tvojim vrtom! Toliko bogat, raznovrstan, a istovremeno jednostavan i profinjen. Jesi li ti možda profesionalno usmjerena k hortikulturi i dizajniranju vrtova ili je to prirodni talent?
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Opet si nam lijepih sličica naslagala. Stvarno je užitak biti u vrtu tvoje hacijende, makar i virtualno. Uživo je sigurno još ljepše. Onaj stolić s tradeskantiom zebrinom mi je poseban. Vjerujem da je spremiš unutra preko zime.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dragi moji cvjetni prijatelji, uživam kad ste kod mene, da ste mi bar onako kako treba, uživo . Dođite mi opet a ja ću se potruditi da bude malo već zimskog ugođaja.......
Ali najprije da vam pokažem kako mi je nedavno cvao ovaj krasni mali ljepotanac a dobila sam ga kao malog picmoljka od naše Niho prije dvije godine. Šta je sve taj sirota nemili prošao....vjetar ga je svako malo pa rušio sa balkona, kako to nisam odmah vidjela toliko je bio u malom važiću da su se onda snjim i mačke igrale.... Iza ljeta sam ga konačno posadila u veći važ. Jadan jedva je dočekao bolje uvjete i bolju zemlju......evo kako mi je zahvalio
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kad slikamo, slikamo najljepše detalje, najljepše djelove vrta, najljepše cvijeće. Ali, draga moja, tvoje slike nisu varka, nisu uljepšavanje. Jer je tvoj vrt tako lijep i uživo, u svim svojim djelovima, uređen, osmišljen, uredan.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Toniiiiii.......ti si moj stalni gost . I ove sam jeseni uživala u tvojim crvenim kanama
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=Carol]
Korijenko, prekrasne slike jesenskog izdanja vrta. Gledam tvoju tisu - stupastu, a moja je ko otvoreni kisobran, ali naopacke. Da li je ovo u donjem desmo uglu medvjeđa vlasulja ?
Da,da Carol to je medvjeđa vlasulja, imam je svugdje po vrtu i jako se širi, ova mi je ogromna moram ju na proljeće iskopati i ponovno manje busenjiće posaditi. Volim ju kombinirati sa drugim cvijećem
A ova moja tisa, ako malo bolje pogledaš sliku ona je već barem godinu dana vezana špagom za zid. MM je u zid pričvrstio kukicu da mogu za nju vezati i uspraviti tisu. Znaš kako mi se naginjala prema napred, nisu mi ni kolci pomagali jer je visoka a i bilo je ružno, ovako sam dobro zamaskirala
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš ti hvala...... to se meni često dogodi u nekim forum vrtovima, dugo "šetam", gledam, uživam, kao da mi vrijeme stane i kao da sam baš tamo, u tom nečijem vrtu.....
Ne, nisam profesionalno u hortikulturi i to mi je najveća životna greška. Po struci sam "jezičar" a radim u administraciji ali svaki i najmanji i najkraći trenutak slobodnog vremena provodim vrtlareći sređujući okućnicu sebi i svojim prijateljima, pogotovo kamenjare u čemu najviše uživam.
Na proljeće krećem u jedan veliki "projekt", naravno sve volonterski.
Dobila sam dozvolu od "nadležnih" i samo ću reć da je u igri između ostalog i ogroman prirodni kamenjar (prave grote). Sad je relativno zapušteno i "beživotno" ali tu ću ja uživati beskrajno i jedva čekam .
O tome više na proljeće kad krenem u akciju za sad sam samo sve poslikala da imam slike prije i poslije......
To ti je tako, kad doma sve upicaniš i kad je potrebno samo održavati onda ti postane "dosadno" pa tražiš druge vrtlarske izazove....
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O draga Ana, i ja uživam biti pa makar virtualno kod tebe i tvoje seke.
Ovu sam tradeskantiu dobila proljetos i to dvije tanke grančice. Mislim da sam pogodila što sam ju posadila odmah u veliku vazu. Do sad nisam imala tu biljku ali želja mi je nabaviti za drugu sezonu i bijelo-zelenu.
Ova mi je još vani samo sam je sklonila na balkon u zavjetrinu ali ubrzo ću ju spremiti u garažu
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Volin kad mi prideš......
Volin slikat i gledat panoramike jer tako se nečiji vrt doživi u potpunosti i kad dožeš u živo nema iznenađenja .
Ali.... vidiš da san i ja vješto skrila onih pa ja mislim 7 posušenih tuya Smaragd koje mi je uzela ovogodišnja suša
|
||
(zgora Opatije) |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
uvijek volim doći kod tebe, računaj da imaš bijelo zelenu tradescantiu |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala draga Nona, baš si me razveselila bit će to jako lijepa kombinacija....
|
||
(zgora Opatije) |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
puno noviteta i promjena ima na tvojoj hacijendi odonda kada sam je vidjela uživo, draga korijenko...u sadašnjem izdanju izgleda vrlo reprezentativno, bogato, ispunjeno...grote su fantastične, Bijeli vrt krasan...a kada god imaš vremena i inspriracije možeš sjeti na motor i zaletiti se do senjskog vrta, tamo uvijek ima posla...i ne treba ti nikakava dozvola...
lijepi pozdrav |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mora da je "Niho" dobro žilav kad je sve proživio i procvao, baš je krasan, ma kao naša Niho.
Na tvojoj hacijendi je uvijek lijepo, ali jesenje slike su mi ipak posebne. |
||
život je more
|
||
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovome sam se slatko nasmijala. Kad ću ja stići do tog stupnja!!! Divim ti se! Onaj tvoj žuti ljepotan se, izgleda, drži devize: Što te ne uništi, ojača te! Baš je krasan! |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Barbi, vrtek izgleda famozno, sve si to lijepo iskombinirala i posložila, bravo
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Opet sam prošetala i opet uzdahnula.Sve je baš kako treba,uredno ,lijepo i još uvijek je puno cvijeća.Žuti cvjetić je divan.
|
||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korjenko malo sam prošetala po hacijendi. Lijepo je kao i uvijek...Bijeli vrt je super, još se dobro drži iako je jesen tu...Poseban ljepotan je procvjetali liptops, a trebalo je taj cvijet dočekati...
|
||
sutra je novi dan
|
||
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasna hacijenda
|
||
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasan vrt!!!!! Prava inspiracija, pogotovo ovaj bijeli vrt
Baš posebno i elegantno, svakako priča neku nježnu priču... Ovaj dio sa japanskim javorom, lavandom i kraljevskim ljiljanima savršen! Hvala na ugodnoj šetnji! |
||
Odgovori | Stranica <1 168169170171172 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |