Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 19:51
Mimar i moja tako ima puno cvijetova, moram je slikati.
Samo jako intenzivan miris nije dobar ako ulazi u prostorije gdje se spava.

Lina previše si svoju splela, vidi kako Mimar ima grane koje vise, i moja je takva, idem ju snimiti.
Cure svaki tjedan 1 ili 2 puta treba špricati listove ako su na jačem suncu. Moja susjeda je drži vani i jadancvijet.
Nina pelcere se bar ja radim kad mi je hoja u punom cvatu .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 20:08
Mimar prekrasna je. Tatjana znam da je i tvoja uvijek prelijepa, a svoju sam dosta raširila kako si mi savjetovala i isto vidim ima dva pupoljka, bit će nešto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 23:06
Sanja samo nemoj na jako sunce je staviti.Sutra ću moju slikati, jer memuči to operirano oko, pa ne vidim još najbolje a prošla su već 3 tjedna.
Špricaj je jer na suncu gubio lišće vlagu, to vrijedi i za orhideje
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 19:33
najljepšu hoyu na Forumu ima TatjanaStarStarStar.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:41
Moja hoja je rascvjetana, čak gore pri plafonu nisam mogla dobro uslikati ali je krcata cvjetovima

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:42
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:43
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 13:35
Moja hoya ja prošle godine dva puta cvjetala,a sad sam primijetila da je pustila nove cvjetiće,ali i da na onim mjestima gdje je prije cvala opet stvara cvijetove.Je li ona uvijek iznova cvijeta na istim mjestima?
Što se tiče pelcera ja sam ih uzela nakon cvatnje.Je li moguće da joj je to naškodilo,jer mi je poslije toga počela venuti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 17:47
cvijetovi uvijek idu na staro mjesto,a nije naškodilo uzimanje pelcera. Treba je špricati, to stalno pišem, ali ako odlazi nešto joj je moglo naškoditi. Prihrani je, a mladice ja uzimam kad ona najviše cvate
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 21:58
Hvala na savjetu
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 16
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 19:42
Dobar dan imam jedno pitanje posadila sam mladicu hoye 2009. i od onda svake godine cvjeta i stalno je na istom mjestu na prozoru,ali njezini listovi su skroz požutili dali je to od previše sunca? Mladi listovi koji idu su normalno tamni evo stiže slika hoye s godinu dana,dvije i tri i ne odustaje od cvatnjeSmile

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 22:02
Tina stvarno se ne može reči da su listovi požutili
od sunca,jer i moja je na istoku, stalno je do oko 11 sati pod suncem. Nisi navela gdje ti je na kojoj strani, i ako možeš pošpricaj je jednom tjedno, i malo je raspleti, moja je isprepletena ali joj grane vise, na snimkama sam napisala da je najviše cvjetova na plafonu.Prihrana je isto važna kod cvatnje.
Ne znam dali sam ti puno pomogla, ali ja hoju imam već jako jako dugo mogu reči oko 12 godina, jedna je otišla ali ova je od nje mladica i odmah je druge godine počela cvasti, apelcala sam je kad je bio onaj dar mar u Zgbu s smetlištem kad je procurila kemikalija, mislim da je ova stara oko 7 godina.
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 20:15
Moja hoya je na jugoistočnoj strani i ima dosta sunca a pošto je skoro priljubljena uz prozor a sunce kroz staklo još više grije pa sam zato mislila da je od suncaSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 08:38
Možeš na prozor naljepiti papir onaj ukrasni za zamotavanje, možda je ipak prejako sunce.Ja to istio napravim jer je ovo sunce prejako, pa stavim na prozor papir,
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 22:05
Hvala puno probat ćuSmile
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 21:46
evo naše, nekih 80 pupova, rano je počela SmileSmile

prljav prozor nažalost

malo me svjetlo zeza da ih sve polovim
Neka se sve zeleni
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 00:06
80 pupova????VAU!!!!A ja sretna ako ih bude 8
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:48
Klimatis stvarno ti   je prelijepa, ja mislim da nisu skupljeni u jedno kako ih neki uvijaju, da bolje cvatu što imaju više prostora i zraka, moja cvate ko luda, ali pod platfon se ne penjem da vidim koliki je broj cvjetova.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:11
Tatjana pa vidi se iz primjera naših hoya, da ostalim spetljanima treba zraka!!
Neka se sve zeleni
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:54
Klimatis hoya Vam je prekrasna, ja sam pokušala s jednom i nikako nije cvjetala tako da sam nakon par godina odustala. U čemu je kvaka oko cvjtanja
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.