Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori | Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar i moja tako ima puno cvijetova, moram je slikati.
Samo jako intenzivan miris nije dobar ako ulazi u prostorije gdje se spava. Lina previše si svoju splela, vidi kako Mimar ima grane koje vise, i moja je takva, idem ju snimiti. Cure svaki tjedan 1 ili 2 puta treba špricati listove ako su na jačem suncu. Moja susjeda je drži vani i jadancvijet. Nina pelcere se bar ja radim kad mi je hoja u punom cvatu . |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar prekrasna je. Tatjana znam da je i tvoja uvijek prelijepa, a svoju sam dosta raširila kako si mi savjetovala i isto vidim ima dva pupoljka, bit će nešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja samo nemoj na jako sunce je staviti.Sutra ću moju slikati, jer memuči to operirano oko, pa ne vidim još najbolje a prošla su već 3 tjedna.
Špricaj je jer na suncu gubio lišće vlagu, to vrijedi i za orhideje |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najljepšu hoyu na Forumu ima Tatjana.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja hoya ja prošle godine dva puta cvjetala,a sad sam primijetila da je pustila nove cvjetiće,ali i da na onim mjestima gdje je prije cvala opet stvara cvijetove.Je li ona uvijek iznova cvijeta na istim mjestima?
Što se tiče pelcera ja sam ih uzela nakon cvatnje.Je li moguće da joj je to naškodilo,jer mi je poslije toga počela venuti. |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetovi uvijek idu na staro mjesto,a nije naškodilo uzimanje pelcera. Treba je špricati, to stalno pišem, ali ako odlazi nešto joj je moglo naškoditi. Prihrani je, a mladice ja uzimam kad ona najviše cvate
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu
|
|
tina1411
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan imam jedno pitanje posadila sam mladicu hoye 2009. i od onda svake godine cvjeta i stalno je na istom mjestu na prozoru,ali njezini listovi su skroz požutili dali je to od previše sunca? Mladi listovi koji idu su normalno tamni evo stiže slika hoye s godinu dana,dvije i tri i ne odustaje od cvatnje
Uploaded with ImageShack.us |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tina stvarno se ne može reči da su listovi požutili
od sunca,jer i moja je na istoku, stalno je do oko 11 sati pod suncem. Nisi navela gdje ti je na kojoj strani, i ako možeš pošpricaj je jednom tjedno, i malo je raspleti, moja je isprepletena ali joj grane vise, na snimkama sam napisala da je najviše cvjetova na plafonu.Prihrana je isto važna kod cvatnje. Ne znam dali sam ti puno pomogla, ali ja hoju imam već jako jako dugo mogu reči oko 12 godina, jedna je otišla ali ova je od nje mladica i odmah je druge godine počela cvasti, apelcala sam je kad je bio onaj dar mar u Zgbu s smetlištem kad je procurila kemikalija, mislim da je ova stara oko 7 godina. |
|
tina1411
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja hoya je na jugoistočnoj strani i ima dosta sunca a pošto je skoro priljubljena uz prozor a sunce kroz staklo još više grije pa sam zato mislila da je od sunca
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš na prozor naljepiti papir onaj ukrasni za zamotavanje, možda je ipak prejako sunce.Ja to istio napravim jer je ovo sunce prejako, pa stavim na prozor papir,
|
|
tina1411
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno probat ću
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo naše, nekih 80 pupova, rano je počela
prljav prozor nažalost malo me svjetlo zeza da ih sve polovim |
|
Neka se sve zeleni
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
80 pupova????VAU!!!!A ja sretna ako ih bude 8
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis stvarno ti je prelijepa, ja mislim da nisu skupljeni u jedno kako ih neki uvijaju, da bolje cvatu što imaju više prostora i zraka, moja cvate ko luda, ali pod platfon se ne penjem da vidim koliki je broj cvjetova.
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana pa vidi se iz primjera naših hoya, da ostalim spetljanima treba zraka!!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis hoya Vam je prekrasna, ja sam pokušala s jednom i nikako nije cvjetala tako da sam nakon par godina odustala. U čemu je kvaka oko cvjtanja
|
|
Odgovori | Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |