Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe prava zimska idila, lijepe slike
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Andina, hvala ti ! ![]() Nisa, hvala ti ! Doista je bilo idilično i tko bi očekivao za samo par dana ovakvu južinu. ![]() arčik, hvala ti puno ! U ciklamama zaista uživam, neumorno cvjetaju i stalno stvaraju nove pupove. Mene stvarno oduševljavaju svojim bojama i ljepotom. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijep ti je vrt u zimskom kaputiću......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne zimske slike vrta
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni sukulenti
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
evo i mene u maloj setnjici...duuugo me nije bilo....predivne aloe moje ljubimice....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Ajme ... ma tko je to meni došao ! Jako si me razveselila draga moja i voljela bih kad bi mogla češće navratiti.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Esheverije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prošetala po snijegu prekrasno ga je vidjeti icvjece naravno
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasni sukulenti, u zajedničkom cvijetnjaku aloa zebrina ili ruffingiana(proguglaj pa po širini lista i bjelim točkicama odredi) i dvije haworthie u sredini H.auttenata v. caespinosa a drugu slabo vidim a prva nepoznanica ni ja nisam sigurna ali vidi pod aloa jacunda, moram pohvaliti i sve ostalo a naročito sniježnu idili
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Evo me napokon... da ti zahvalim na odgovoru u vezi ciklama, kao i na diivnoj slici... Ciklame kod tebe su mi toliko lijepe da sam si napokon nabavila koju... Dvije sam uzela polumrtve na sniženju, a jednu veliku bijelu sam kupila na placu i ta je zdrava i predivna, mislim da su ove u centrima sve neke bolesne... Poslušat ću tvoje savjete pa se nadam da će se oporaviti...
Novogodišnje slike su ti prekrasne, a i pod snjegom ti je vrt sigurno bio čaroban... Veselim se kakvom izvještaju od tebe ![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Mari,5510, ![]() ![]() ![]() kamenjarka1, ![]() aralija, ![]() ![]() draga vila2 ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Stigla ja u pravo vrijeme, divnih li sukulenata.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Evo i mene
![]() Draga moja,biljke su ti za čistu desetku!!! A otkrila sam i da imaš čuvara balkona! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga bugicaza5, samo da nam proljeće što prije stigne. ![]() draga Miranda hvala ti na lijepim riječima. Naravno, pozdravljam te i ja i moje "osiguranje". ![]() Orezana grmolika Angela. Budući da ima velik godišnji porast, dosta ju orežem, ali ne nisko (volim kad je malo viša) sedum sieboldii se probudio ![]() pelceri pelargonija još će se načekati |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je Angela posebno lijepa ruža
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |