Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nisini gušti
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nisini gušti

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Status: Offline
Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 21:18
Smail, hvala, kamenjar je i meni drag, stapa se s okućnicom starog dijela kućesmile79
Fany54, bit će reznica, lako se zakorjenjuju smile79
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 11:42
Raskošno, šareno, prekrasno.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 13:49
predivno svesmile141
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 15:24

OTOK

Niho

drago mi je da vam se sviđaju moji gušti

HugHug
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2013 u 23:58
moje ljepotice sandevila i ruselija

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2013 u 23:59
solanum bijeli i ljubičasti

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 00:01
potunija

dalija

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 00:03

kupila sam nedavno dvije budleje, presretna što je jedna od njih Royal red, ali kad je procvjetala, nema veze sa slikom, niti imenom

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 06:15
prosetala i uzivala ,sve je predivno ,cak i budleja iako nije onakva kakvu si kupia
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 19:15
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

moje ljepotice sandevila i ruselija

sad sam ostala bez riječiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..predismile39vno je..
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 19:46
To sa pogrešnom deklaracijom se jako često dešava, skoro kod svih vrsta cvijeća.....
No, kako kaže Kamenjar, svejedno je lijepa.
Uostalom, kod tebe je sve takvo... sraslo s okolinom i prirodno, kao da baš mora biti tu.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 20:36
Uvek uzivam u prelepim slikama i jos lepsim biljkama,zaista je sve lepo i dobro slozeno,steta sto je budleja druge boje mada i ona je bas lepa,primetila sam da kod svih kao kao i kod mene ove godine Solanumi slabo cvetaju,ili mozda gresim,u mene je proslih godina bilo vise cveta nego lista a sad je obratno....Big smile,kod tebe je velika biljka a isto slabo cveta,koliko nju treba orezati da bi vise cvetala?
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 23:11
Nisa, uvijek rado i s užitkom prošetam tvojim vrtom. A dalije su tako lijepe i gizdave. Smile
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 23:56
vijek s užitkom prelistam stranice tvoga vrta
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:15
Draga Nisa,  sve ti je ljepše od ljepšeg neznam koje bi izdvojila. Imam jedno pitanje gdje i kako ti prezimljava bugica. Ja iz godine u godinu kupujem novu i svaku zimu mi ugine. Posađena mi je u petnjak. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:16
Kamenjar, drago mi te vidjeti u mom vrtu, hvala smile79
Niho, hvala HugHug
Dadinice, hvala na uvijek lijepim riječima Smile, deklaracije stvarno stavljaju ko lijevom rukom, sad imam tri budleje, sve tri slične, ali barem nisu potpuno iste.

Leona31, hvala na posjetu Hug; ljubičasti solanum mi je bio prekrasan, oblikovan u kuglu na visinu 80 cm, ali se slomio; sad rastu mladice iz korijena, trebala sam više pincirati, ali ni sama nisam načisto kako bih ga oblikovala

Bucka123 smile79
Moon smile79
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:28
Karli, pozdrav smile113
Bugenvile su mi posađene u posude, i unesem ih skupa s lantanama, solanum, sandevilama: sve te osjetljive vrste držim u negrijanoj prostoriji i iznosim kad prestanu mrazevi. Prije dvije godine sam i ja ostala bez bijele i narančaste, krajem travnja ih je kasni mraz uništio. Ne znam šta je petnjak (napiši da naučim), uglavnom bugice ne podnose minus. Najveću Veru DP, još čekam, štrajka nešto s cvjetanjem ove godine, a prva je olistala
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:34
pregledala sam sve slike I stvarno prepredivno sve, cvijece tako lijepo I zdravo a okucnica skockana samo tako - svaka castSmile
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 10:58
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Karli, pozdrav smile113
Bugenvile su mi posađene u posude, i unesem ih skupa s lantanama, solanum, sandevilama: sve te osjetljive vrste držim u negrijanoj prostoriji i iznosim kad prestanu mrazevi. Prije dvije godine sam i ja ostala bez bijele i narančaste, krajem travnja ih je kasni mraz uništio. Ne znam šta je petnjak (napiši da naučim), uglavnom bugice ne podnose minus. Najveću Veru DP, još čekam, štrajka nešto s cvjetanjem ove godine, a prva je olistala

Ej, "petnjak" ti je "tegla ili posuda za cvijeće" od bilo kojeg materijala. I ja svoju unosim svake jeseni u unutra u prostorju  gdje je temperatura u plusu. Ali u proljeće kada je iznesem van nema nikakvih znakova života i tako već dvije godine za redom. Neznam gdje griješim. Jako mi se sviđa ali nikako da pogodim što se događa. poljevam je ponekad po zimi toliko da se ne osuši.  Pozdrav.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2013 u 11:30
Klaudija8, hvala, dobrodošla u moj vrt smile73
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.